اهم اقدامات سازمان فنی و حرفهای در حوزه دیپلماسی مهارت
معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی از رونمایی ۱۲۳۷ عنوان استاندارد مهارتی با رویکرد دانش بنیان در دولت سیزدهم خبر داد و ایجاد کمیته سیاستگذاری امور بین الملل و تسهیل فرایند ایجاد آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در خارج را مهمترین دستاوردهای سازمان آموزش فنی و حرفهای در حوزه دیپلماسی مهارت عنوان کرد.
غلامحسین حسینینیا در گفتوگو با ایسنا، با تشریح اقدامات صورت گرفته سازمان آموزش فنی و حرفهای در راستای گسترش مشارکت با بخشهای دولتی و غیر دولتی در دولت سیزدهم اظهار کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای با هدف استفاده از ظرفیت سازمانهای دولتی و غیر دولتی برای مردمی کردن آموزشهای فنی و حرفهای از شهریورماه ۱۴۰۰ تا شهریورماه ۱۴۰۱ به تدوین ۲۱۱ عنوان استاندارد شایستگی و ارزشیابی با همکاری وزارت جهاد کشاورزی، سازمان بهزیستی، شرکت ملی گاز و سازمان نظام پرستاری اقدام کرده و از جلب مشارکت ۳۹ بنگاه اقتصادی، صنفی و آموزشگاههای آزاد در برگزاری مسابقات ملی مهارت بهره برده است.
وی تعیین هیات موسس مجمع خیرین مهارتی در دو استان، رونمایی از ۱۲۳۷ عنوان استاندارد مهارت با رویکرد دانش بنیان، بررسی و تعیین صلاحیت ۱۲ هزار و ۵۰۶ نفر آزمونگر عملی آموزشهای فنی و حرفه ای، راه اندازی و تجهیز ۵۹ کارگاه سنجش عملی مهارت و تامین ۲۹۳ دستگاه رایانه جهت تجهیز و راه اندازی سایتهای آزمون الکترونیکی را از دیگر اقدامات سازمان متبوع خود در این مدت ذکر کرد.
حسینی نیا در عین حال از برگزاری آزمونهای مهارتی ویژه ۲۸ هزار و ۶۸۲ نفر از رانندگان تحت پوشش سازمان راهداری و حمل ونقل جادهای با هدف کاهش سوانح جادهای خبر داد و گفت: طی این مدت برنامه اقدام مشترک با کانون انجمنهای صنفی آموزشگاههای آزاد را به منظور تهیه منابع آموزشی و طراحی و ممیزی پروژه آزمون عملی در ۹۴۸ عنوان استاندارد تدوین و اجرا کردیم.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای همچنین دستاوردهای این سازمان در حوزه دیپلماسی مهارت را مورد اشاره قرار داد و گفت: یکی از اقدامات صورت گرفته امضای برنامه اقدام مشترک با کشور تاجیکستان و تهیه و ارائه محورهای همکاری با نیجریه و غنا بود. در این راستا کمیته سیاستگذاری امور بین الملل را ایجاد و ضمن تسهیل فرایند ایجاد آموزشگاههای فنی و حرفه ای آزاد در خارج کشور، ۲۵ اولویت برای توسعه همکاریهای بین المللی تدوین کردیم. همچنین ۲۹ سند همکاری بین المللی ساماندهی شده و ایجاد میز همکاریهای بینالمللی برای ۴۵ کشور در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی تهیه و ارسال ۸ پروژه در حوزه زیرساختهای آموزشهای مهارتی به کمیسیون اروپا و صندوق جمعیت ملل متحد جهت استفاده از کمکهای توسعهای از دیگر اقدامات انجام شده در راستای توسعه دیپلماسی مهارتی بوده است.
انتهای پیام