اجرای دو مرحله از طرح کالابرگ الکترونیکی به ارزش ۶۵ همت تا پایان سال
به گزارش خبرگزاری مهر، احمد میدری امروز شنبه در مراسمی با تاکید بر اهمیت صنایع غذایی در تامین امنیت غذایی مردم خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در شرایط تورمی و کاهش درآمد آحاد مردم ایران در ده سال گذشته و در شرایط سختی هستیم و قدرت خرید مردم کاهش یافته است اما صنعت لبنیات ما همچنان ارزانتر از سایر کشورها محصولات خود را عرضه میکند.بخشی از این موفقیت به خاطر یارانه و بخشی هم به خاطر رقابت پذیری این صنعت و نوآوری است.
وزیر رفاه با بیان اینکه «در همه کشورها حتی در آمریکا به صنایع غذایی یارانه می دهند» اظهار داشت: در همه کشورها به صنعت لبنیات یارانه میدهند یارانهای که آمریکا به لبنیات میدهد هفتاد میلیارد دلار است که در زنجیره تولید به صنعت خاص لبنیات میدهد. آنجا طرحی با نام اسنپ، (برنامه کمک تغذیه تکمیلی) اجرا میشود که برنامهای برای حمایت از خوراک مردم است. جالب است که در آمریکا روزانه به ۴۰ میلیون نفر کوپن خوراکی داده میشود. در سایر دولتهای پیشرفته نیز یارانه به صنایع غذایی وجود دارد به شکلی که به گفته یکی از اقتصاددانان به نام ژوزف استیگلیلز اگر یارانه خوراکیهای آمریکا و اروپا به کشاورزان قطع شود میتوانیم بگوییم هیچ فقیری در کشورهای آفریقایی و آسیایی گرسنه نخواهد ماند. آمریکا سالانه ۵۷۰ میلیارد دلار به مردمش یارانه میدهد که بخش عمدهای در صنایع غذایی است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اهمیت صنایع غذایی در شرایط تحریمی کشور تأکید کرد.
وی گفت: نقش صنایع غذایی و لبنیات در ایران و در شرایط تحریمی که ما در آن قرار گرفتهایم بسیار تعیین کننده است. برنامههای این دولت هم این است که این حمایتها باید تقویت شود
میدری درباره کالابرگ الکترونیکی گفت: قبل از ماه مبارک رمضان یک وعده و تا عید یک وعده دیگر به ارزش کلی ۶۵ هزار میلیارد تومان برای هفت دهک درآمدی اختصاص مییابد.