آخرین اخبار

اداره موفق کشور تنها با مدیریت جهادی امکان‌پذیر است


سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیح مستضعفین

به گزارش خبرنگار ایکنا، اختتامیه نخستین رویداد ملی «اعطای نشان فردوس» صبح امروز، سه‌شنبه ۲۰ آذرماه، در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی به همت سازمان بسیج سازندگی برگزار شد. 

 

سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی به عنوان سخنران نخست این مراسم گفت: وقتی نهضت خمینی کبیر در سال ۴۲ راه‌اندازی شد کمتر کسی فکر می‌کرد این تدبیر به یک طوفان همه‌گیر تبدیل شود. این نهضت توانست پارادایم مدیریتی زمان طاغوت را از بین ببرد و سبک جدید مدیریتی را مبتنی بر خدمت به مردم توسعه داده و معرفی کند. 

 

وی افزود: در ۱۳ شهریور سال 1374 رهبر معظم انقلاب با حضور در منطقه فردوس مدیریت جهادی را به نمایش گذاشتند و این نوع مدیریت با فرمان ایشان در سال 1379 برای تشکیل بسیج سازندگی به منصه‌ظهور رسید. بسیج سازندگی خستگی نمی‌شناسد و هیچگاه صحنه را ترک نخواهد کرد و ولایی است و ولایتی خواهد ماند. 

 

سردار زهرایی بیان کرد: خدمت‌رسانی و خدمت‌گذاری پنجره‌های فرصتی هستند که بسیجیان و مسئولان باید آن را مهم بشمارند. خدمت اثر مؤثری دارد و خدمت‌رسان یک عنصر اثرگذار است و لذا جریان جهادی و خدمتگزار باید مانند هوا تکثیر شود و هر که در هم قالبی می‌تواند باید فعالیت داشته باشد و فرقی نمی‌کند در عرصه سازندگی باشد یا در عرصه صندوق‌های قرض‌الحسنه. امروز اختتامیه اولین رویداد ملی اعطای نشان فردوس است و این رویداد با مشارکت حداکثری همه نهادها برگزار شده است.

 

رئیس سازمان بسیج سازندگی گفت: در این رویداد حلقه‌های میانی بسیج و جهادگران خیلی اثرگذار بودند و ان‌شاءالله خودمان را تکمیل می‌کنیم تا در رویداد سال بعد بهتر ظاهر شویم.

 

در ادامه این مراسم تعدادی از جهادگران توسط مسئولان استان خراسان جنوبی، مسئولان بسیج سازندگی و سازمان بسیج مستضعفین تجلیل شدند و نشان فردوس به آنها اعطا شد.

 

در ادامه سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج مستضعفین و سردار محمد زهرایی توسط مسئولان و نمایندگان جهادگر استان خراسان جنوبی به پاس حمایت از جهادگران این استان مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند و به آنها انگشتری که از سنگ‌های زینتی منطقه فردوس ساخته شده اعطا شد.

 

در انتهای این مراسم، سردار غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیح مستضعفین در سخنانی با بیان اینکه میان مدیریت جهادی و کار جهادی با سایر سبک‌های مدیریتی تفاوت وجود دارد، گفت: در یک تقسیم‌بندی کلی می‌توان به دو نوع سبک مدیریتی اشاره کرد که یکی سبک مدیریت انقلابی و دیگری سبک مدیریت کلاسیک است.

 

وی افزود: مدیریت جهادی و انقلابی در دوران انقلاب اسلامی عرضه شده و یک نرم‌افزار جدید است و با سبک‌های مدیریتی پس از رنسانس متفاوت است. بین شهریور ۱۳۲۰ تا شهریور ۱۳۵۹ تقریباً ۳۹ سال فاصله وجود دارد. در شهریور ۱۳۲۰ در مقابل تهاجم متفقین کشور ما کاملاً اشغال شد. در طول تاریخ ایران هیچگاه کل کشور جز شهریور ۱۳۲۰ اشغال نشده بود. رضا خان به عنوان مؤسس سلسله پهلوی همه قیام‌ها و شورش‌ها را سرکوب کرده بود و به دستور انگلیس‌ها ارتش را شکل داد و این ارتش هم پشتیبانی قدرت‌های جهانی و هم شبکه مدیریتی متمرکز داشت.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین ادامه داد: پرسش این است که چرا با وجود حمایت‌های جهانی و ارتش متحد کشور ایران در جنگ جهانی دوم اشغال شد؟ دلیل اصلی آن است که مدیریت او پشتوانه مردمی نداشت و با دستور انگلیسی‌ها بلافاصله تسلیم شد. 

 

سردار سلیمانی بیان کرد: در مقابل در شهریور ۱۳۵۹ با وجود همه توطئه‌ها و اتفاقات و حمایت همه‌جانبه جهان از صدام، توانستیم با مدیریت الهی و جهادی مبتنی بر ولایت فقیه موفق به گذر از بحران‌ها شویم و به همین دلیل است که رهبر معظم انقلاب اسلامی می‌فرمایند دوران مدیریت دفاع مقدس را الگو قرار دهید.

 

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه مگر می‌توان مدیریت جهادی را با مدیریت غربی مقایسه کرد، تأکید کرد: سبک‌های مدیریت غربی برای کشور ما و هیچ کشور دیگری در جهان اسلام دستاوردی نداشته است، چون این سبک‌ها یا کمونیستی هستند یا لیبرالیستی و لذا امروز فقط با مدیریت جهادی می‌توان کشور را اداره کرد.

 

سردار سلیمانی گفت: امام راحل و مقام معظم رهبری پرچمدار مدیریت جهادی هستند و این نوع سبک مدیریتی ریشه در تفکر عمیق و رهایی‌بخش دارد‌. دفاع مقدس تجربه خوب مدیریتی است و ملت ایران را به موفقیت رساند و اگر در دفاع مقدس پیروز شدیم به خاطر تفکر مقاومت و مدیریت جهادی است و امروز هیچ راهی نداریم جز اینکه این سبک مدیریتی را میان جوانان گسترش دهیم.

 

وی با بیان اینکه جوانان باید در همه عرصه‌های پیشرفت و ترقی کشور حضور پیدا کنند، تأکید کرد: در حوزه فناوری، آموزشی، اقتصادی و فرهنگی سبک مدیریت جهادی اثربخش است و این را مدیران مدنظر داشته باشند. حرکت‌های جهادی را باید پشتیبانی کرد و نباید اجازه داد این تلاش‌ها متوقف شوند. اگر در جاهایی عقب‌ماندگی وجود دارد به خاطر فاصله گرفتن از شاخص‌های مدیریت جهادی و روی آوردن به سمت سبک مدیریت غربی و توزیع ثروت براساس مکاتب غربی است.

 

گزارش از سعید امینی

انتهای پیام

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا