استفاده از فیلترهای زیبایی در این اپلیکیشن ممنوع شد
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از گجتنیوز، اتحادیه اروپا بالاخره توانست با فشارهای زیاد تیک تاک را مجبور کند جلوی استفاده افراد زیر ۱۸ سال از فیلترهای زیبایی را بگیرد. اینکار میتواند یک گام مثبت برای بهبود سلامت روانی نوجوانان و فاصله گرفتن آنها از یک دنیای غیرواقعی قلمداد شود.
نگاهی به شبکه های اجتماعی داشته باشید. همه در آنها خوشحال هستند و همیشه در بهترین سفرها بهسر میبرند. همچنین کل جامعه انسانی همیشه پیشرفت میکنند و عدهای فرازمینی در گوشهای نشستهاند و از پیشرفت آنها حرص میخورند. همه افراد نیز فوقالعاده زیبا و خوشاندام هستند. گویی تئوری جهانهای موازی واقعا وجود دارد. چراکه آنچه در شبکه های مجازی مثال اینستاگرام، تیک تاک و … میبینیم همخوانی چندانی با رخدادهای جامعه ندارند. البته افراد زیادی از این وضعیت آگاه هستند؛ اما باز هم شبکه های اجتماعی بهصورت ناخودآگاه روی ذهن آنها تاثیر میگذارد.
تیک تاک در پاسخ به فشارهای اتحادیه اروپا و بریتانیا اعلام کرد که میخواهد تغییراتی را ایجاد کند. آنها نهتنها فیلترهای زیبایی را در اتحادیه اروپا، بلکه برای کلیه کاربران تیک تاک در جهان مسدود خواهند کرد. پژوهشهای مختلف نشان داده است که کاربران اکثرا متوجه نیستند که ظاهر واقعی خود را با تصاویر بهشدت ادیت شده مقایسه میکنند. همین نیز سبب میشود که اعتماد بهنفس آنها پایین آمده و از زندگی رضایت نداشته باشند.
دکتر جاسمین فاردلی، استاد دانشگاه نیو ساوثولز سال گذشته پژوهشی را در این رابطه انجام داد. نتایج نشان داد که هرچه فیلترها غیرواقعیتر باشند، اثرات مخرب بیشتری بر روان فرد خواهند گذاشت. در واقع شبکههای اجتماعی در حال ترویج استانداردهایی از زیبایی هستند که برای فرد قابل دسترس نیست. اگر بخواهیم راحتتر بگوییم این ایدهآلها برای هیچکس قابل دسترس نیستند. همین نیز سبب شده که این روزها اکثر افراد ظاهری مشابه پیدا کنند.
در تصاویر موجود در اینستاگرام و تیک تاک همه چشمها جذاب هستند، پوست همه افراد فوقالعاده صاف و یکدست است و لبها بزرگ بهنظر میرسند. طبیعی است که یک نوجوان باید در آینه حس بدی بهخود داشته باشد.
خوشبختانه تیک تاک میخواهد علاوه بر ممنوع کردن فیلترهای زیبایی برای افراد بین ۱۳ تا ۱۷ سال محدودیتهای دیگری نیز اعمال کند. آنها در تلاش هستند جلوی استفاده افراد زیر ۱۳ سال از این شبکه اجتماعی را بهطور کامل بگیرند. این شبکه چینی قصد دارد تا پیش از پایان سال یک سیستم خودکار جدید را آزمایش کند. این سیستم قادر خواهد بود جلوی راههای دور زدن محدودیت سن را گرفته و افرادی که زیر ۱۳ سال دارند را شناسایی کند.
کارشناسان تاکید میکنند که شبکه های اجتماعی هرگز چندان اهمیتی به سلامت روان کاربران خود نمیدهند. چراکه بارها لو رفتن اطلاعات ثابت کرده افرادی مثل مارک زاکربرگ فقط در پی کسب سود بیشتر هستند. برای این افراد اصلا مهم نیست که یک کودک یا نوجوان بهخاطر محتوای غیرواقعی اینستاگرام به مرز خودکشی برسد. در واقع این قوانین اتحادیه اروپا و بریتانیا هستند که این شرکتها را مجبور به ایجاد برخی تغییرات مثبت کردهاند. امیدواریم این روند ادامه داشته باشد.
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید