آخرین اخبار

اشتباهات مدیریتی سال ۱۴۰۰ گریبان‌گیر پاک شده است / با اصلاح فرآیندها شرکت لبنیات پاک را به مسیر اصلی خود برگردانده‌ایم




به گزارش تجارت نیوز،

مدیرعامل شرکت لبنیاتی پاک در  واکنش به گزارش «تجارت‌نیوز» از عملکرد 9 ماهه 1403 این شرکت تحت عنوان «غپاک سود را به زیان تبدیل کرد! / بحران مالی دامن لبنیات پاک را گرفت» جوابیه‌ای ارسال کرده است. متن کامل جوابیه به شرح زیر است:

احتراما در خصوص گزارش منتشر شده توسط آن پایگاه خبری که در کلیه پلتفرم های مربوطه اعم از سایت، کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام در مورخه 11/10/1403 با تیتر «غپاک سود را به زیان تبدیل کرد! / بحران مالی دامن لبنیات پاک را گرفت» درج شده است، به اطلاع می رساند، آمار و ارقامی که در گزارش مزبور بدان اشاره شده بصورت ناقص و غیر حرفه ای تحلیل شده و با تحلیل ها و قضاوت هایی مبتنی بر نشر اکاذیب عجین گردیده اند. در همین راستا به موجب این مرقومه، مستند به ماده 23 قانون مطبوعات کشور، شرکت لبنیات پاستوریزه پاک جوابیه خود را به شرح ذیل جهت درج در کلیه پلتفرم هایی که پایگاه تجارت نیوز در آنها فعال است، تقدیم می نماید. ناگفته پیداست که پایگاه خبری تجارت نیوز بر اساس ماده فوق الذکر موظف است مطالب ذیل را ظرف 48 ساعت  در همان صفحه و ستون و با همان حروف که اصل مطلب منتشر شده منتشر نماید. متن مندرج در صفحات مجازی آن پایگاه، 350 کلمه به همراه تصویر گرافیکی از تیتر بوده و در سایت، 600 کلمه است. جوابیه ذیل شامل 580 کلمه است که مازاد بر سقف مندرج در صدر ماده 23 قانون مطبوعات (دوبرابر) نمی باشد.

شرح جوابیه شرکت لبنیات پاستوریزه پاک نسبت به خبر منتشر شده در تجارت نیوز  با تیتر «غپاک سود را به زیان تبدیل کرد! / بحران مالی دامن لبنیات پاک را گرفت»:

 

براساس مستندات و صورت های مالی تلفیقی حسابرسی شده در سامانه کدال این نماد از سال 1398 تا پایان سال 1402، 2692 میلیارد ریال زیان شناسایی کرده است، حال آنکه گزارش های افشا شده در سامانه کدال حاکی از این است که با تغییرات اخیر مدیریتی در شرکت پاک و تغییر رویکرد سهامداران عمده، این عدد در پایان سال 1403 تا نقطه سر به سر بهبود خواهد یافت.

کاهش 18 درصدی فروش تناژی شرکت پاک در سال جاری به دلیل محدودیت های ایجاد شده جهت صادرات شیرخشک، ناشی از خطاهای مدیریتی سال های اخیر بوده است، اما این محدودیت ها با بکارگیری تیم مجرب و کارکشته در حوزه صنایع لبنی کشور در حال برطرف شدن است.

 سال جاری، سال انضباط مالی شرکت پاک بوده است. به نحوی که پس از سالها، ثبت «فروش درون گروهی» با هدف ایجاد سود غیرواقعی در شرکت پاک متوقف گردیده است. لازم به ذکر است که فروش داخلی 18542 تن کالای بازرگانی در 9 ماهه سال 1402 بصورت فروش درون گروهی (فروش غیرواقعی) بوده که  تاثیری در فروش واقعی شرکت ندارد. لذا وزن فروش در صنعت لبنیات بایستی با ارزش سبد آن سنجیده شود که ارزش این سبد در سال 1403 نسبت به سال 1402 33 درصد افزایش یافته است. این درحالی است که این شرکت در راستای مسئولیت های اجتماعی خود، در 7 ماهه اول سال 1403 هیچ گونه افزایش قیمتی در محصولات خود اعمال نکرده است.

مبنای ادعای 3 برابری هزینه های اداری و عمومی در گزارش تجارت نیوز ، مشخص نیست! بررسی های مستند به گزارشات سامانه کدال نشان می دهد که این هزینه ها در 6 ماهه اول سال 1402 مبلغ 4226 میلیارد ریال بوده و این عدد در دوره مشابه 1403 به عدد 6036 میلیارد ریال (یعنی 42 درصد) افزایش یافته است، نه سه برابر!

نمایش سود 1180 میلیارد ریالی 6 ماهه اول 1402 در سامانه کدال بیشتر جهت فریب ذی نفعان و سهامدران شرکت پاک از طریق ثبت نکردن اسناد هزینه ای شرکت و عدم اخذ ذخایر لازم از بابت جرائم مالیاتی و ساخت سود بی کیفیت و غیر واقعی بوده است.

به طوری که در پایان سال 1402 به جهت حسابرسی نهایی، شفافیت در گزارشگری و ارائه گزارش های واقعی و با ثبت کلیه هزینه های شناسایی شده تا آن تاریخ، زیان شرکت به عدد 2053 میلیارد ریال بالغ گردید.

در خصوص خالص دریافتی کارکنان، آنچه تحت عنوان هزینه های پرسنلی (41 میلیون تومان) در صورت های مالی درج می گردد مشتمل بر هزینه های آموزش و توسعه، مزایای غیرنقدی، پاداش، طبق مقررات سازمان تامین اجتماعی (کسر 23 درصد سهم کارفرما و 7 درصد سهم کارمند)، نرخ مالیات مستقیم موضوع مالیات بر حقوق و… بوده، لذا بدیهی است هزینه های پرسنلی شرکت ارتباطی با خالص دریافتی کارگران ندارد.

امروز، اقدامات غیرکارشناسی و اشتباهات مدیریتی در سال های 1400 تا پایان 1402 که امروزه به عنوان اساسی ترین موضوعات گریبان گیر شرکت لبنیات پاستوریزه پاک شده، به نحو شایسته ای عارضه یابی گردیده و با اصلاح فرآیندها، افزایش کیفیت محصولات، شناسایی مزیت های رقابتی این شرکت، ملاحظات زیست محیطی و دیگر اقدامات سازنده ای که در این مقال نمی گنجد، شرکت را به مسیر اصلی خود برگردانده است. به نحوی که امید دوباره کارگران بازگشته و قدرت اقناع سازی مشتریان بیشتر شده است.

دانشگاه تهران









لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا