اصلاح نظام پولی؛ تنها راه تحقق اقتصاد اسلامی
خسرو غنیزاده، کارشناس مسائل اقتصادی یادداشتی را با عنوان «اصلاح نظام پولی؛ تنها راه تحقق اقتصاد اسلامی» به طور اختصاصی در اختیار ایکنا قرار داده که متن کامل آن را در ادامه میخوانیم:
نظام پولی کشور نیازمند اصلاحات اساسی است و تا زمانی که ساختار پول در کشور تغییر پیدا نکند، نمیتوان اقتصاد اسلامی را به طور کامل محقق کرد. سکوت در برابر خلق پول بدون پشتوانه ظلم به اقتصاد و امت اسلامی است و باید مقابل این بلیه ایستاد و آن را متوقف کرد.
چاپ پول بدون پشتوانه و یا خلق پول از هیچ، ارزش پول ملی را کاهش میدهد و کاهش ارزش پول ملی هم اقتصاد یک کشور را به ورطه نابودی میکشاند و در نهایت یک ملت را از بین میبرد. «مایر آمشل روچیلد» متولد آلمان و بنیانگذار خاندان روچیلد میگوید: «بگذارید انتشار و کنترل پول یک کشور بهدست من باشد؛ برای من اهمیتی ندارد که چه کسی قوانین را مینویسد» و یا «لنین» گفته است: «برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیلهای ظریفتر و مطمئنتر از کاهش ارزش پول رایج نیست».
باید مراقب بود به دام سوداگران اقتصادی نیفتیم و بانکهایی که دست به خلق پول بدون پشتوانه میزنند را مهار و با آنها مقابله کنیم. کینز در کتاب «پیامدهای اقتصادی صلح» نوشته کاهش ارزش پول ملی تمام نیروهای پنهان اقتصادی را در راستای نابودی به کار میگیرد و این عمل را بهگونهای انجام میدهد که حتی یک نفر از میلیونها نفر نیز متوجه آن نمیشود.
روزانه هزار میلیارد تومان و سالانه 356 هزار میلیارد تومان پول بدون پشتوانه و سود پول به سپردههای مردم داده میشود، این یعنی فاجعه یعنی هر روز هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور افزوده میشود! یعنی سود صوری، ربا، قفل اقتصادی و جنگ با خدا.
امروز وضعیت اقتصادی کشور در شرایطی قرار دارد که رهبر حکومت اسلامی باید دستور و حکم حکومتی در رابطه با پول، مالیات و بانک صادر کنند و از سوی دیگر قطعاً اگر مراجع عظام تقلید بزرگوار وقتی این پدیده را خوب تحلیل کنند در نهایت به این نتیجه میرسند که دولت حق ندارد از پدیده خلق پول بدون پشتوانه و کاهش ارزش پول به گونهای استفاده کند که منجر به سلب اعتماد مردم نسبت به پول ملی و روی آوردن به کنز مال و یا حبس سرمایه بهصورت سکه، ارز و آپارتمان و غیره و خلاصه عامل کمبود کالا و تورم بالا شود.
پول یک پیمان لازمالوفاست ولی همه مسئولان جمهوری اسلامی ایران از آن غفلت کردهاند و اجازه دادهاند پول در بانکهای خصوصی و بانک مرکزی خلق شود. پول باید توسط حکومت و به دستور حاکم اسلامی خلق شود نه توسط بانکها و همه اینها حاصل غفلت و عدم درک درست از ماهیت و فلسفه پول و مالیات در اسلام است.
اگر بدانیم «پول» و «مالیات» در اسلام ناب محمدی چیست و نقش دولتها در برابر آن کدام است آنگاه جایگاه دولت و مردم در اقتصاد مشخص خواهد شد. پمپاژ پول بر مبنای فروش ارز نفت به بانک مرکزی آن هم با فرضهای نهچندان دقیق جهت اجرای بودجه در کنار عدم توسعه پایهها و سامانههای مالیاتی منشأ اصلی نوسانات و تحریمپذیری، رانت، عدم تحقق قسط و عدالت و اهداف حکومت اسلامی در اقتصاد ایران است.
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید