آخرین اخبار

التزام به حبل‌الله بر پایه مصالح مسلمین از ویژگی‌های حکومت علوی است


آیت الله کعبی

آیت‌الله عباس کعبی، عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در گفت‌و‌گو با ایکنا، درباره ویژگی‌های حکمرانی علوی گفت: امیرالمؤمنین علی (ع) معیار انسانیت برای بشریت هستند و در همه ابعاد تجسم شخصیت انسان کامل و الگو هستند. اراده عالی، عرفان، توحید، سلوک و قرب الهی، خرد، تقوا و معنویت، زهد و پارسایی، جهاد و فداکاری، حضور در میدان و شهادت‌طلبی، غیرت و مردانگی، دلسوزی و خیرخواهی و تلاش برای تحقق عدالت در عرصه حکمرانی از ویژگی‌های حکمرانی علوی محسوب می‌شوند.

وی افزود: امام علی (ع) به شعار‌هایی که می‌دادند عمل می‌کردند و صفت چندشخصیتی بودن و نفاق از نگاه ایشان بسیار مذموم بود و مسلمانان را به صداقت، امانت، راستگویی، برادری، هم‌دردی و خدمت به یکدیگر دعوت می‌کردند.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: امام علی (ع) در بُعد سیاسی پیروزی اسلام، حفظ نظام رسول‌‎الله (ص) و حل مشکلات مسلمین را بر خواسته‌ها و حق شخصی مقدم می‌دانستند و از این منظر از یک نفس مقدس و طاهر برخوردار بودند.

اقدامات بزرگ امام علی(ع) در دوران خلفا

آیت‌الله کعبی با بیان اینکه برخورداری از روح مهذب و حرکت بر مدار صراط مستقیم از دیگر ویژگی‌های امام علی (ع) محسوب می‌شوند، گفت: ایشان منبع نور الهی بودند و محیط اطراف را از پلیدی جهل، گمراهی، فساد، ظلم، ستم، ذلت و حقارت پاک کردند و جامعه را به سمت و سوی نور علم، ایمان، عزت و کرامت انسانی، پیشرفت و حرکت بر مدار ارزش‌های متعالی سوق می‌دادند.

وی بیان کرد: امیرالمؤمنین (ع) بین علم و عمل را جمع کردند و در دوران خلفای پیشین خود، چند کار بزرگ را انجام داد؛ یک: مشغول جمع‌آوری قرآن و سنت شدند، دو: به عنوان مشاور ارشد حکومت عمل کردند، سه: همواره دعوت به وحدت و انسجام داشتند و چهار: به نظام نوپایی که پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) دچار انحراف شده بود کمک کردند تا از انحراف نجات یابد و اصل نظام اسلامی حفظ شود و بر مدار صحیح قرار گیرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری در پایان اظهار کرد: التزام به حبل‌الله بر پایه تحقق مصالح مسلمین و جلوگیری از تفرقه و نزاع داخلی جزء برنامه‌های امام علی (ع) قرار داشتند.

انتهای پیام

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا