آخرین اخبار

امام (ره) جهان دوقطبی را به سه‌قطبی تبدیل کرد


همایش «چهارمین سالگرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی»،

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، رئیس قوه قضائیه، صبح امروز، سه‌شنبه 23 بهمن‌ماه در همایش «چهارمین سالگرد بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی»، گفت: حمد و سپاس خداوندی را که ما را به آنچه راه صحیح عبودیت است، هدایت کرد «الْحْمْدُ لِلّهِ الِّذي هَدانا لِهذا وَ ما کُنَّا لِنَهْتَدِيَ لْوْ لا أَنْ هَدانا اللهُ». اگر هدایت پروردگار نبود مطمئنا چنین انقلابی در این مقطع از زمان رخ نمی‌داد. درود بر روح فتوح امام راحل که در این مقطع زمانی چنین انقلاب بی نظیری را پایه‌گذاری کرد و به ثمر رساند. درود به رهبر انقلاب که این نورانیت را ادامه داد و به آن شتاب بخشید و سلام و صلوات بر همه شهدا، ایثارگران، مجاهدان و کسانی که در این راه تلاش کرده و می‌کنند.

وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ما از نوع بعثت انبیا (ص) و شعبه‌ای از نور ولایت بوده و هست و انشاءالله زمینه‌ساز طلوع خورشید عظمای ولایت خواهد شد. انقلاب اسلامی در برهه‌ای از زمان اتفاق افتاد که در محاسبات عادی و اندیشکده‌های دنیای شرق و غرب به هیچ وجه چنین اتفاقی را پیش‌بینی نکرده بودند. انقلاب در شرایط باورناپذیر و با یک شخصیت به ظاهر آسمانی رخ داد به طوری که ناممکن‌ها را ممکن ساخت. آن کاری که امام راحل انجام داد این بود که قلب‌ها را جذب و تسخیر کرد و آن ظرفیت را ایجاد کرد که در قلب‌ها آن نور الهی تابید و یک انقلاب بی‌نظیر را به پا کرد. 

رئیس عدلیه اظهار کرد: امام راحل دو قطبی عالم سال 56 و 57 را به سه قطبی دنیا تبدیل کرد. جهان آن روز به دو قطب شرق و غرب تبدیل شده بود و مستکبرین عالم با آسوده خاطری در جهت منافع استکباری خود هر کدام بلوک، عده‌ای و کشورهایی را در ذیل سلطه خود تعریف کرده بودند و به جلو می‌رفتند. هنگامی که امام راحل انقلاب نشئت گرفته از بعثت انبیا (ص) را مطرح کرد، یک زلزله‌ای را در کاخ‌های آنها به وجود آورد و حال آنها را پریشان کرد و اندیشمندان و اندیشکده‌های آنها را به فکر واداشت و تمام دستگاه‌های عریض و طویل اطلاعاتی آنها را سردرگم کرد. غرب، شرق را متهم می‌کرد که تو لابد کمک کرده‌ای که چنین انقلابی به وجود آمده است و شرق، غرب را به این موضوع متهم می‌کرد چون در باور و ذهن آنها نمی‌گنجید و هیچ کدام از سیستم‌های اطلاعاتی آنها پیش‌بینی نکرده بودند که ممکن است یک شخص روحانی، بدون داشتن تجهیزات و به اصطلاح امروزی‌ها بدون یک نظام، حزب، تشکل مشخص با شاخه‌های سیاسی، فرهنگی و غیره این انقلاب را به وجود بیاورد. باور نمی‌کردند یک شخص روحانی بتواند ایده‌ و الگویی را در دنیا ارائه دهد و همه کسانی که تحت ستم قرار گرفته بودند و به این شرایط که عده‌ای ظلم کنند و عده‌ای ظلم را بپذیرند، عادت کرده بودند، جذب آن شوند و  یکباره تمام آزادی‌خواهان جهان و عدالت‌خواهان و تمام فطرت‌های پاک توجه ویژه‌ای به ایران کردند. 

وی با تأکید بر اینکه تمام نگاه‌ها اعم از ظالم و مظلوم از جهات مختلف به ایران بود، تصریح کرد:  ستمگر و ستم‌دیده همه متوجه ایران شدند. چه اتفاقی افتاده است؟ چگونه یک شخص بلند شده و قدرت استکباری شرق و غرب را به چالش کشیده و می‌گوید فقط الله؟!، آن هم با چه پشتوانه و ابزاری؟ ! این انقلاب چرا ماندگار شد و چرا بعد از 46 سال با تمام فراز و فرودهایی که داشته و دارد، این مردم با همان انگیزه بلکه قوی‌تر، با همان شعار بلکه با شعور بیشتر با همان غیرت بلکه بالاتر و با بصیرت بالاتر به میدان می‌آیند و زمان‌شناس هستند و دست رد به دشمن می‌زنند، علت چیست؟ چرا انقلاب ما تداوم پیدا کرده است؟

رئیس عدلیه بیان کرد: انقلاب‌های بسیاری در دنیا به وجود آمده است. اولا اگر بگوییم هر ملتی که تحت ستم قرار گرفته، انقلاب کرده، اینگونه نبوده است. در دوره‌های مختلف تاریخ ملت‌های زیادی تحت ستم قرار گرفتند اما انقلاب نکردند و یا انقلاب کردند و انقلاب آنها پایدار نبود و به زودی انقلاب آنها به انحراف رفت اما انقلاب اسلامی چرا بعد از 46 سال بالنده‌تر، عمیق‌تر و قوی‌تر شده و از شعارها و اهداف خود انحراف پیدا نکرده است؟ 

وی با تأکید براینکه محتوای انقلاب و شعارهای آن مطابق فطرت انسانی است، اظهار کرد: فطرت پاک انسانی عدالت، عزت، استقلال، نوع‌دوستی، احسان، ایثار، فداکاری، صداقت و مروت و تمام فضایل اخلاقی و الهی را می‌طلبد. هر انسان دارای فطرتی پاک؛ عدالت، صداقت، عزت و کرامت را دوست دارد. محتوای شعار جمهوری اسلامی ایران آمیخته‌‌ای از خواسته‌های فطرت انسانی بود. 

رئیس عدلیه ابراز کرد: امام راحل هنگامی که انقلاب کرد قدرت‌های استکباری دیدند زلزله‌ای به پا شده است و کنگره‌های برخی از آنها بهم ریخته است. برخی از بت‌ها شکسته است و تبر ابراهیمی آمده است اما نمی‌دانستند چه کسی این بت‌ها را شکسته است. آنچه دشمنان برای خود از هیمنه و ابهت ایجاد کرده بودند، فروریخت. قدرت استکباری هم غرب و هم شرق آن زمان به شدت از این انقلاب ناراحت بودند البته شیطان بزرگ آمریکا بدتر. تمام کسانی که منافع دنیایی، مقام، ثروت و جایگاهشان به خاطر انقلاب لطمه می‌دید، مقابله می‌کردند نه فقط رژیم پهلوی و نه صرفا در داخل ایران. اما پهلوی‌صفتان و خود پهلوی‌ دیدند که مقام و جایگاهشان با انقلاب به خطرافتاده لذا در مقابل امام راحل ایستادند. 

خبر در حال تکمیل است. 

انتهای پیام

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا