ارتباطات و فن آوری اطلاعات

اهمیت حوزه بین‌الملل برای توسعه ظرفیت‌های اقتصاد دانش بنیان



اهمیت حوزه بین‌الملل برای توسعه ظرفیت‌های اقتصاد دانش بنیان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، آیین تکریم علیرضا زرسواندی مدیرکل سابق دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم و معارفه امین عبداله زاده به عنوان مدیرکل این دفتر با حضور سجاد محمدعلی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم برگزار شد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در این آیین تکریم و معارفه گفت: حوزه بین‌الملل حوزه کلیدی برای توسعه ظرفیت‌های اقتصاد دانش بنیان است و دارای اهمیت ویژه‌ای است. یکی از ستون‌های اصلی ما در توسعه پارک‌های علم و فناوری و واحدهای فناور مستقر در آنها، حوزه بین‌الملل است.

وی بر لزوم سرمایه‌گذاری ویژه بر روی معادن و کانی بعد از بخش نفت و گاز تاکید کرد و گفت: مقام معظم رهبری نیز بر این موضوع تاکید داشته‌اند چرا که در حوزه معدن ظرفیت‌ها و منابع خوبی داریم و این موضوع یک هاب ویژه است.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم ضمن قدردانی از اقدامات دکتر زراسوندی مدیرکل پیشین دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری این وزارت گفت: دکتر امین عبداله زاده مدیر جدید این دفتر، فردی جوان و پرانرژی است و از وی انتظار می‌رود با پیگیری ویژه جهت تحقق ماموریت‌ها، توسعه جریان اقتصاد دانش بنیان و توسعه زیرساخت‌ها و حل نیازمندی‌های توسعه فناوری و نوآوری گام‌های اساسی بردارد.

در ادامه علی خیرالدین مشاور عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این مراسم ضمن تبریک ایام شعبانیه به تاریخچه شکل‌گیری معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم اشاره کرد و گفت: دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری پس از جدایی دو معاونت پژوهش و فناوری این وزارت ایجاد شده است.

علیرضا زراسوندی مدیرکل پیشین دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری نیز ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این دفتر اظهار داشت: در این دفتر با وجود تعداد کم نیروی انسانی و با تلاش شبانه روزی همکاران و با یاری پارک‌های علم و فناوری فعالیت‌های بسیار مطلوبی انجام شده است.

در ادامه امین عبداله زاده مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری نیز در این مراسم با اشاره به فضای نوآوری و فناوری گفت: همواره علاقه مندی و دغدغه رشد فضای نوآوری و فناوری کشور را داشته ام و اعتقاد دارم در یک دهه آینده دانشگاه‌ها نیز به سمت اولویت قرار دادن فضای نوآوری و فناوری تغییر جهت خواهند داد.

مدیر کل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم در ادامه این مراسم گفت: علم و دانش باعث ایجاد فناوری و نوآوری می شود، فناوری و نوآوری باعث بهره وری و در نهایت بهره‌وری رشد اقتصادی کشور را به همراه می آورد. وی تاکید کرد: تکنولوژی یا همان فناوری، استفاده از دانش علمی برای تولید محصول جدید است. با فناوری و نوآوری اهداف عملی در صنعت دنبال می شوند که این شامل استفاده از ابزارها، روش‌ها و فرآیندهایی برای تولید محصولات یا ارائه خدمات است.

عبداله زاده در مورد به کارگیری ایده ها به فناوری و نوآوری برای رفع نیاز و حل مشکلات کشور گفت: در کشورهای در حال توسعه باید بیشتر به فناوری و نوآوری های فراگیر و اشاعه فرهنگ فناوری متمرکز شد؛ فناوری و نوآوری هایی فراگیر هستند که از حیث درآمد و ایجاد اشتغال به اقشار کم درآمد جامعه سود برسانند و مشکل اشتغال را در جامعه کمرنگ کنند.

وی در پایان اظهار امیدواری کرد تا بتواند در این مسؤولیت اثرگذاری مناسبی جهت نیل به اهداف حوزه فناوری و نوآوری داشته باشد.



منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا