آخرین اخبار

بالندگی مقاومت، دشمن را به استیصال کشانده است

سردار علی اکبر احمدیان، امروز سوم اسفند ماه در رزمایش پیامبر اعظم(صلی الله علیه و آله) در کرمان با گرامیداشت یاد شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: امروز پرچم مقاومت در همه جهان در اهتزاز است و دیدیم در ۴۵۰ روز جنگ در غزه، نه فقط جهان اسلام و ایران که از همه جهان وجدان‌های بیدار به جبهه مقاومت پیوست.

وی افزود: در دانشگاه‌های آمریکا که روزی تلاش می‌کرد دانشگاه‌های ما را علیه جبهه مقاومت بشوراند، جبهه فلسطین و مقاومت قد علم کرد و مجبور شدند در داخل دانشگاه واحد نظامی برده و دانشجو و استاد دستگیر کنند اما باز هم موفق نشدند پیوستگان جدید جبهه مقاومت و حق را جدا کنند و این پیوستگان جبهه حق به فرموده رهبری جهت درست تاریخ را پیدا کرده بودند.

احمدیان بیان کرد: توطئه‌هایی که دشمن دنبال آن است و به روش‌های گوناگون تبلیغ و بیان می‌کند و اقداماتی برای تثبت آن انجام می‌دهد برای این است جای مقاومت به عنوان یک حرکت اصیل و ماندگار را با یک درگیری جابه‌جا و القا کند که اگر یک جنگ در یک معرکه موفقیت اندکی به دست آورد، او پیروز و مقاومت شکست خورده است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: هر چند دشمن در همین میدان جنگ هم به پیروزی دست نیافت و سوریه بی‌دفاع را اشغال کرد، اما مهمتر از این موفقیت مقاومت و این پیروزی، این است جابه‌جایی مورد نظر دشمن بین مقاومت و جنگ اتفاق نیفتد.

وی اظهار کرد: مقاومت روزی درگیر جنگ است، روزی در میادین جنگ عزتمندانه می‌جنگد اما محدود به یک جنگ، دوره معرکه و میدان نیست.

وی تصریح کرد: آنچه دشمن را مستأصل کرده، پیروزی در یک جنگ از سوی مقاومت نیست؛ آنها تمام می‌شود، آنچه تمام نمی‌شود و او را به استیصال کشانده اصل وجود مقاومت است که هر روز بالنده‌تر می‌شود.

احمدیان ادامه داد: مقاومتی که در ملت فلسطین از تن ندادن به سازش آغاز شد و بعد با راهپیمایی جمعیت کوچک و با دفاع از خود با سنگ، بعد با ابزار سنگ‌پرانی و آنقدر توسعه یافت که کارخانجات ساخت موشک و سلاح بالاتر از آنچه در بعضی کشورهای اسلامی بود، راه‌اندازی کرد و ملت فلسطین در شأن یک معرکه و میدان توانست از خود دفاع کند.

وی افزود: مقاومت روزی که فلسطین راه خود را از سازش‌کاران جدا کرد، به صورت برجسته شکل گرفت و پایان‌پذیر نیست چه در یک معرکه پیروز شود و یا شکست بخورد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: جنگ می‌تواند جزئی و یا روزی از مقاومت باشد و یک تفاوت مهم مقاومت با جنگ، منشأ حق بودن آن است؛ حقی که وجود داشته باشد مقاومت بر او استوار می‌شود، اما منشأ جنگ می‌تواند یک هوی و هوس بشری باشد.

احمدیان تصریح کرد: یک مقاومت کوچک در تاریخ می‌ماند و ثبت می‌شود زیرا منشأ حق دارد و فلسفه مقاومت به خصوص مقاومتی که بر بنیان‌های الهی پایه‌گذاری شده باشد، اجتناب از طاغوت است؛ آنجا خط مقاومت آغاز شد زیرا اجتناب از طاغوت و برائت از طاغوت جزء محوری‌ترین حرکت جبهه حق در طول تاریخ بوده است.

وی با بیان اینکه هدف جنگ پیروزی است اما هدف مقاومت، الهی و استمرار مقاومت است؛ گفت: تا مقاومت استمرار دارد هدف مقاومت تأمین شده است.

وی تفاوت دیگر مقاومت و جنگ را نتیجه آن دو دانست و افزود: نتیجه مقاومت را قرآن کریم بیان فرمود که نزول ملائکه و بشارت بر رفع ترس و اندوه است؛ در همه جنگ‌ها پس از مدتی ترس و اندوه و حزن بر عناصر دیگر مستولی می‌شود.

 احمدیان گفت: در مقاومت همانند حادثه کربلا عزت در مجاهدین برجسته‌تر می‌شود و اندوه و ترس در آنان راه نمی‌یابد و این فقط یک داستان تاریخی نیست بلکه غزه آیت الهی شد و مانند دوران دفاع مقدس، نزول ملائکه بر قلوب مردم غزه آشکار و اتصال به غیب پیدا شد که چیز کمی نیست.

وی بیان کرد: مردم غزه گرسنه ماندند، از گرسنگی جان دادند اما داغ یک اعتراض را بر دل دشمن نشاندند و این نتیجه مقاومت است.

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: کسی ما را به غلط نیندازد؛ غایت مقاومت که همه شما بر آن ایستادید این یک واژه و تعبیر است و آن فرج است، 

وی تصریح کرد: فرج با همه مفهوم عمیقی که در آموزه‌های دینی و جان و روح ما سال‌های سال نقش بسته و فرج فقط ظهور مولای ما نیست که فرج، ظهور یک ملت است؛ وقتی یک ملت از خواب غفلت بیدار و از دنیاطلبی رها شود و به سمت مولای خود حرکت کند و به چشم انداز برای ظهور نزدیک شده و به سمت آن حرکت کند، به فرج می‌رسد.

احمدیان اظهار کرد: مفهوم مقاومت با یک جنگ و درگیری در یک میدان اشتباه نشود. مقاومت ثابت کرد با اتمام جنگ پایان نمی‌یابد، بلکه ماندگارتر است و طی سالیان آینده خواهیم دید جبهه جدید مقاومت به میادین مختلف مقاومت اضافه خواهد شد و این راه روشن امام خمینی(ره) است. 

انتهای پیام 

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا