آخرین اخبار

بهبود شرایط اقتصادی کشور با کاهش مالیات بر تولید در بودجه ۱۴۰۴



جبار کوچکی نژاد، عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ در گفت‌وگو با خبرنگار آنلاین در رابطه با تاثیر معافیت های مالیاتی بر حوزه تولید و همچنین حمایت از اقشار ضعیف جامعه، گفت: کاهش مالیات بر تولید می‌تواند تأثیرات قابل توجهی در حمایت از تولید داخلی و بهبود شرایط اقتصادی کشور داشته باشد. نخستین اثر آن، افزایش سرمایه‌گذاری در بخش تولید است. با کاهش مالیات‌ تولید در بودجه ۱۴۰۴، تولیدکنندگان قادر خواهند بود منابع بیشتری را به توسعه و بهبود خطوط تولید اختصاص دهند. این امر می‌تواند منجر به افزایش ظرفیت تولید و کیفیت محصولات شود.

وی با بیان اینکه کاهش مالیات می‌تواند به ایجاد اشتغال کمک کند، گفت: با افزایش فعالیت‌های تولیدی، نیاز به نیروی کار نیز افزایش می‌یابد و این موضوع به کاهش نرخ بیکاری و به‌ویژه به بهبود معیشت کارگران و کارکنان کمک می‌کند. همچنین، کاهش مالیات بر تولید می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش دهد، که به نوبه خود ممکن است قیمت‌ محصولات را تحت تأثیر قرار داده و به دسترسی مصرف‌کنندگان افزایش دهد. این امر به تقویت تقاضا برای کالاهای داخلی و کاهش وابستگی به واردات نیز منجر خواهد شد.

کوچکی نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: همچنین حمایت از تولید با کاهش مالیات می‌تواند به رشد اقتصادی پایدار و تأمین رفاه اجتماعی منجر شود، چرا که با تقویت بنیادهای اقتصادی، به افزایش رقابت‌پذیری و رونق بازار داخلی کمک خواهد کرد.

وی با اشاره به ضرورت شناسایی فرارهای مالیاتی دانه درشت‌ها، گفت: اخذ مالیات از دانه‌درشت‌ها و مقابله با فرارهای مالیاتی ضرورتی است که در خروجی بودجه ۱۴۰۴ است. این رویکرد در اعطای معافیت به حقوق‌بگیران و مشاغل خرد در کنار کاهش مالیات تولید و توجه به اخذ مالیات از فراریان مالیاتی نه تنها به انضباط مالی کشور کمک می‌کند، بلکه به عدالت اجتماعی نیز منجر می شود. افرادی که مالیات‌های کلانی را پرداخت نمی‌کنند، نه تنها از امکانات و خدمات عمومی استفاده می‌کنند، بلکه بر اساس درآمدها و دارایی‌های خود بار مالی کمتری را به دوش جامعه می‌گذارند. این مسئله منجر به نابرابری اجتماعی و فشار بر قشرهای کم‌درآمد و متوسط می‌شود.

کوچکی نژاد ادامه داد: مالیات از دانه‌درشت‌ها می‌تواند منابع مالی قابل توجهی را به خزانه‌داری کشور وارد کند. این منابع می‌توانند به حمایت از پروژه‌های زیرساختی، بهبود خدمات اجتماعی و افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه‌های آموزشی و بهداشتی اختصاص یابند. همچنین، این اقدام می‌تواند به ایجاد روحیه اعتماد در جامعه و سرمایه‌گذاران کمک کند، زیرا نشان می‌دهد که دولت در تلاش است تا از قوانین مالیاتی به‌طور عادلانه و ضابطه‌مند پیروی کند.

وی همچنین در ادامه این مصاحبه، کاهش مالیات بر تولید را یکی از راهکارهای مؤثر برای حمایت از بخش مولد اقتصادی دانست که در بودجه ۱۴۰۴ رخ داده است و گفت: این اقدام می‌تواند هزینه‌های تولید را کاهش داده و توان رقابتی تولیدکنندگان را افزایش دهد. با کاهش مالیات، تولیدکنندگان منابع بیشتری برای سرمایه‌گذاری در نوسازی تجهیزات و بهبود کیفیت محصولات در اختیار دارند، که به افزایش ظرفیت تولید و اشتغال‌زایی منجر می‌شود.

کوچکی نژاد در پایان گفت: این سیاست می‌تواند فضای مطلوب‌تری برای جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید ایجاد کند و به تحریک صادرات و تنوع‌بخشی به درآمدهای ملی کمک کند. در نهایت، کاهش مالیات بر تولید موجب تقویت بنیه اقتصادی کشور خواهد شد.

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا