تبلور مدیریت جهادی در عرصه صنعت
به عبارتی بهتر موفقیت یک روند، مرهون چارچوب فکری و اصولی است که در این چارچوب تعریف می شود. رهبر معظم انقلاب اسلامی، در نامگذاری هدفمند سالها، همین اصل کلان را موردتوجه و تصدیق قرار می دهند. استحکام و تقویت حوزه صنعت مولد تولید و اشتغال خواهد بود.اگر دنبال جهش تولید با مشارکت مردم ( وفق فرمایشات رهبر معظم انقلاب هستیم، باید آن را در چارجوبی متعهدانه و تخصص محور بیابیم.
دراینجا قاعده کلانی وجود دارد که نمی توان از آن غافل شد:اینکه تحقق یک هدف عینی وعملیاتی ساختن آن، نیاز به یک چارچوب قوی و محکم دارد. این قاعده در خصوص تحقق شعار سال و پیشبرد اهداف تعیین شده در بطن آن نیز صادق است. این چارچوب بر دو مولفه استوار است:تخصص ( به معنای تسلط بر مبانی و تکنولوژی روز) و دیگری تعهد نسبت به اصول و بایسته هایی که تضمین کننده این هدف است.
در این خصوص نکته دیگری مطرح می شود که معطوف به روش تحقق شعار سال است. این روش ، همان مدیریت جهادی است. اساسا مدیریت جهادی را محصول و خروجی نگاه متعهدانه و تخصص محور می دانیم. در اینجا کل روند محاسبه، نیازسنجی، مدیریت منابع انسانی و مدیریت ریسک، در یک چرخه معین و کاربردی به گردش در آمده و موفقیت کشور عزیزمان را در عرصه صنعت تضمین می کند. در یک نتیجه گیری کلی، لازم است تعهد و تخصص به مثابه دو بایسته و پیش شرط در حرکت رو به جلوی کشور در عرصه صنعت مورد توجه قرار گیرد .هدایت این بایسته ها در مجرای مدیریت جهادی، بهترین خروجی و نتیجه را برای ملت و نظام عزیزمان به همراه خواهد داشت.
منبع خبر: جام جم آنلاین
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید