کشاورزی و دامپروری

تقویت و رونق حوزه کشاورزی در برنامه توسعه هفتم مورد توجه ویژه است



به گزارش خبرنگار مهر، محمدجواد عسکری پیش از ظهر دوشنبه در آئین آغاز سومین جشنواره ملی انار در محل مسجد جامع تاریخی این شهر، اظهار کرد: امنیت غذایی یکی از مؤلفه‌های اقتدار کشور بوده و به امنیت ملی گره خورده است.

وی افزود: در جامعه امروزی باید برنامه ریزی مدون در حوزه غذایی انجام شود چرا که نقش مهمی در اقتصاد و سلامت جامعه ایفا می‌کند.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: چنانچه در خصوص صادرات محصولات در غالب نقشه راه حرکت کنیم در بحث توسعه اقتصادی و ارز آوری به جایگاه قابل قبولی می رسیم.

وی گفت: باید اذعان کرد جمعیت ۵۰۰ میلیونی کشورهای همسایه، خواستار محصولات بخش کشاورزی ایران هستند اما متأسفانه این ظرفیت در کشور ما به خوبی لحاظ نشده است.

عسکری ادامه داد: نباید به صادرات نفت وابسته باشیم و از قابلیت محصولات دیگر استفاده نکنیم.

عقب ماندگی در حوزه بازاریابی

وی ادامه داد: در حوزه بازاریابی محصولات کشاورزی عقب هستیم و باید فضایی در سطح ملی ایجاد شود که سفرا، بازرگانان خارجی و تجاری در کشور ما حضور پیدا کنند و از این ظرفیت در حوزه صادرات تعامل و هم‌افزایی لازم صورت گیرد.

وی تصریح کرد: بخش کشاورزی سه برابر صنعت بازدهی داشته و ۳۰ درصد اشتغال برای کشور به همراه دارد باید از ظرفیت دانش بنیان در حوزه کشاورزی استفاده کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: با توجه به جایگاهی که شهرستان ساوه در بخش کشاورزی به ویژه انار دارد، از این رو استقرار مرکز پرتودهی محصولات ساوه باید فعال باشد که شاهد افزایش بازدهی باشیم.

عسکری بر لزوم ایجاد هنرستان‌های کشاورزی تاکید کرد و گفت: در برنامه توسعه هفتم، تقویت و رونق بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی، اشتغالزایی و ارز آوری این حوزه مورد توجه ویژه قرار دارد.



منبع :مهر
این خبر توسط ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا