تقویت پایههای استکبارستیزی در گرو پیشرفت علمی است + صوت
رهبر معظم انقلاب در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان ضمن اشاره به چگونگی مقابله با استکبار بر حرکت کلی ملت ایران و مسئولان کشور در جهت مقابله با استکبار جهانی بر نظم جهانیِ امروز، تصریح کردند.
ایشان حرکت ملت ایران در مقابل استکبار را یک حرکت منطقی و منطبق با دین و اخلاق و شرع و قوانین بینالمللی دانستند و بر عدم تعلل و کوتاهی ملت ایران و مسئولان کشور در این جهت و استمرار آن در گرو پیشرفت علمی و فناوری و برخورداری از نقشه راه تأکید کردند.
در این راستا حجتالاسلام و المسلمین حسنعلی اخلاقیامیری، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با ایکنا درباره برخی تحلیلها که مشکلات اقتصادی کشور را ناشی از مبارزه جمهوری اسلامی ایران با استکبار جهانی میدانند، گفت: مبارزه با ظلم و ستم و تلاش برای پیادهسازی عدالت یک امر فطری در بشریت است و جمهوری اسلامی در طول 46 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی همواره بر دفاع از مظلوم در سطح جهان تلاش کرده است.
تلاش ایران برای برقراری عدالت در دنیا
وی با تأکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره حمایت از مظلومان و مستضعفان جهان را رسالت و تکلیف خود دانسته، گفت: این امر مختص به یک آیین، دین و فرقه نیست بلکه یک امر فطری و انسانی است. ما عدالت را از اموری میدانیم که تمام بشریت به دنبال آن هستند و نمیتوان بشریت و انسانیت را از عدالت جدا کرد.
نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس دوازدهم اظهار کرد: مبارزه با ظلم و ستم امری فطری است و اصطلاحاً آن را از احکام عقلی میدانیم یعنی حکم شرعی نیست که صرفاً مختص به اسلام یا مسیحیت یا آیین و مکتب دیگری باشد. این امری است که با ذات و سرشت انسان آمیخته شده و هر انسانی که اندکی از قوه تعقل برخوردار باشد مبارزه با ظلم و ستم و تلاش برای برقراری قسط و عدالت را دنبال میکند.
حجتالاسلام اخلاقیامیری ادامه داد: آنچه که امروز در دنیای غرب شاهد هستیم، وارونه جلوه دادن حقیقت است. امروز مردم دنیا و افکار عمومی به ویژه پس از جنایات بر غزه مظلوم، بیدار شدهاند چنانکه شاهد حرکتهای خودجوش اعتراضی در کشورهای اروپایی، آمریکا و سایر کشورها هستیم و این حقیقت را بهتر از گذشته درک کردهاند. امروز جنایات رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که مردم اروپا و آمریکا نیز برای دفاع از مظلوم در قالب راهپیماییهای اعتراضی و روشنگری پای کارآمدهاند.
ادعاهای واهی درباره مبارزه با استکبار
وی با اشاره به برخی ادعاهای واهی علیه استکبارستیزی جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: دفاع جمهوری اسلامی ایران از مظلوم و مقابله با ظلم و ستم مبتنی بر احکام عقلی، ادبیات دینی و ارزشها و منافع ملی است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با استناد به تأکیدات مکرر رهبر معظم انقلاب بر عدم تعلل مسئولان درجهت مبارزه با استکبار، گفت: اصل برقراری عدالت و مبارزه با ظلم و ستم یک مسئله انسانی است و در جمهوری اسلامی ایران طی این سالها شاهد سرکارآمدن دولتها با سلایق مختلف بودیم اما میبینیم همه آنها بر اصل دفاع از مظلوم، پایبند بوده و هستند و بر مقابله با ظلم و ستم تلاش کردهاند و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند ما به هیچ وجه در این رابطه لحظهای کوتاه نخواهیم آمد.
حجتالاسلام اخلاقیامیری بیان کرد: مردم اطمینان داشته باشند که این از دسته مسائلی نیست که با آمد و رفت دولتها، تغییر کند. سیاستهای کلان جمهوری اسلامی در حوزه سیاست خارجی و دفاع از مظلوم علاوه بر اینکه یک حکم عقلی است، حکم شرعی و ملی نیز هست. لذا تمام سلایق در هر دولتی سرکار بیاید در این مباحث قطعا پیشرو خواهد بود و تلاش میکند وظیفه خود را انجام دهد.
ایران پای آرمانهای انقلاب اسلامی ایستاده است
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران ثابت کرده است که پای شعارها و آرمانهای خود ایستاده و به هیچ وجه کوتاه نمیآید و آن را دنبال میکند و در لحظه مناسب، اقدامات خود را در عرصههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و نظامی انجام میدهد.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به این سؤال که چه میزان استمرار مبارزه با استکبار نیازمند پیشرفت علمی و فناوری کشور است، گفت: امروز مبارزه ابعاد مختلفی دارد. محور مبارزه در بحث استکبارستیزی گاهی در بعد نظامی، خود را نشان میدهد اما واقعیت همان تعبیری است که در احادیث بیان شده است که «العِلمُ سُلطانٌ»؛ علم و دانش تولید قدرت میکند و اگر بنا داریم پایههای استکبارستیزی را در کشور و منطقه تقویت کنیم باید به سمت پیشرفت علمی و فناورانه حرکت کنیم و بر سرعت پیشرفت خود بیفزاییم.
وی اظهار کرد: اگر علم و دانش، محور و چارچوب حرکت کشور قرار گیرد در همه ابعاد میتوانیم با استکبار وارد مبارزه شویم. امروز جنگ نمایان میان جبهه مقاومت و استکبار جهانی در حوزه اقتصادی است و زمانی میتوانیم از این مشکلات اقتصادی خارج شویم که پیشرفت علمی و فناورانه داشته باشیم. در حوزه اجتماعی و فرهنگی سالهاست که جنگ میان تمدن غربی با تمدن ایرانی ـ اسلامی وجود دارد و در این جنگ به شرطی موفق میشویم که در این عرصه از ابزارهای علمی و فناورانه بهره کافی ببریم.
حجتالاسلام اخلاقیامیری در پایان با تأکید بر اینکه در مسائل نظامی نیز باید مبتنی بر علم و فناوریهای روز حرکت کنیم، گفت: هنگامی که قدرت دفاعی و بازدارنده کشور مبتنی بر علم و دانش پیشرفت کرد، توانستیم موشکهای پیشرفته خود را با این پشتوانه تولید و تقویت کنیم امروز آثار این پیشرفتها را در زمینه نظامی شاهد هستیم. بنابراین لازمه موفقیت در مبارزه با استکبار پیشرفت علمی و فناورانه در حوزههای اقتصادی، نظامی، امنیتی، فرهنگی و اجتماعی است.
گفتوگو از سمیرا انصاری
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید