ثبت نام سومین دوره مسابقات ملی مهارت نوجوانان آغاز شد
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور، کسب مهارت در نوجوانی را علاوه بر پیشرفت مسیر شغلی، موجب موفقیتهای اجتماعی آنان عنوان کرد و گفت: گروه هدف سومین مسابقات مهارت نوجوانان نوجوانان رده سنی نوجوانان شاغل در دوره اول متوسطه پیش بینی شده است که در رشته های برنامه نویسی موبایل، راهکارهای نرمافزاری برای کسب و کار، طراحی گرافیک، طراحی صفحات وب و نقشهکشی معماری به کمک اتوکد با هم به رقابت می پردازند.
«غلامحسین محمدی» با تأکید بر فراگیری آموزش های مهارتی از سنین کودکی و نوجوانی، تصریح کرد: ضروری است ضمن ایجاد فضای شور و نشاط برای کودکان و نوجوانان، زمینه را برای کسب مهارت آنان فراهم کنیم تا آنها با مهارت و تخصص خود فردایی بهتری را برای خود رقم بزنند.
معاون وزیر با بیان اینکه آموزش های فنی و حرفه ای، نقطة اتصال با اقتصاد جامعه است و به طور مستقیم در خدمت اقتصاد می باشد، اظهار داشت: توجه به مهارت آموزی نوجوانان به عنوان کسانی که در مراحل ابتدایی جاده پر پیچ و خم و طولانی مهارت آموزی قرار دارند، غیر قابل انکار بوده و برگزاری مسابقات مهارتی برای این قشر خاص، سبب شناسایی «نخبگان مهارتی» در بین این افراد می شود.
وی بیان داشت: کشورهای توسعهیافته، پیشرفت خود را مدیون اهتمام به توسعه مهارت در منابع انسانی بهطورعام و توسعه آن در مدارس، دانشگاهها و مؤسسههای آموزشی و پژوهشی بهطورخاص هستند. در این میان، آموزشهای مهارتی و فنیوحرفهای و ترکیب آنها با آموزشهای رسمی، جایگاه ویژهای دارد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای، مهارت آموزی را نردبانی برای آماده سازی نوجوانان به بازار کار دانست و اذعان داشت: مهلت ثبت نام تا 20 دیماه می باشد و مرحله نهایی این د وره از رقابتها، هفته اول اسفندماه سال جاری در استان هرمزگان برگزار می شود.
وی با بیان اینکه این مسابقات در 4 سطح شهرستانی، استانی، انتخابی و کشوری برگزار می شود، گفت: مراحل شهرستانی و استانی توسط وزارت آموزش و پرورش برگزار شده و برگزیدگان برای شرکت در آزمون آنلاین و حضور در مسابقات کشوری به سازمان آموزش فنی و حرفه ای معرفی می شوند.
محمدی، ادامه داد: وزارت آموزش و پرورش در هریک از 5 رشته مسابقات 64 برگزیده، شامل 2 برگزیده از هر استان و در هر رشته، مجموعا 320 برگزیده را برای شرکت در آزمون آنلاین و مسابقات کشوری به سازمان آموزش فنی و حرفه ای معرفی می کند و در مجموع در مرحله کشوری در هر رشته 17 رقابت کننده شامل 14 نفر از وزارت آموزش و پرورش، 2 نفر از دانشگاه آزاد اسلامی (مدارس سما) و یک نفر از استان میزبان، حضور خواهند داشت. وی خاطرنشان ساخت: علاقمندان به شرکت در این مسابقات و کسب اطلاعات لازم به آدرس اینترنتی http://skill.irantvto.ir مراجعه نمایند.
بر اساس این گزارش،آزمون آنلاین به صورت چهارگزینهای جهت کلیه ثبت نام شدگان از طریق زیر ساختهای آزمون الکترونیک در مراکز آموزش فنی و حرفه ای سطح کشور برگزار میشود و ارزشیابی پروژه های انجام شده در مرحله کشوری بلافاصله پس از اتمام هر بخش از مسابقه توسط کارشناسان و داوران منتخب و براساس سیستم CIS انجام خواهد شد. همچنین تیم مدیریتی رشته ها، وظیفه طراحی پروژه های مرحله کشوری م سابقات، ارز شیابی و امتیازدهی را بر عهده دارند و این تیم در هر رشته از 5 کار شناس متخصص شامل یک نفر مدیر رشته و 4 کار شناس داور تشکیل میشود.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید