حاج قاسم تقابل دروغین اسلام و ایران را از بین برد
به گزارش خبرنگار ایکنا، محمد حسین رجبیدوانی، رئیس بنیاد ایرانشناسی، در نشست علمی و فرهنگی با موضوع بررسی ابعاد شخصیتی شهید حاج قاسم سلیمانی، که صبح امروز، سهشنبه 18دیماه در تالار دکتر حبیبی این بنیاد برگزار شد، ضمن تبریک ایام و اعیاد ماه رجب، گفت: شهید سلیمانی بزرگمردی کم نظیر بود که در بلندای نام ایران نقش بزرگی دارد. حاج قاسم سلیمانی افتخار بزرگ تاریخ ایران است.
وی ادامه داد: در تاریخ ایران حتی پیش از اسلام مردان بزرگی داشتیم که برای دفاع از حیثیت این سرزمین رشادتها به خرج دادند. در دوران صفوی نیز سردارانی مانند امامقلی خان، رئیسعلی دلواری و سایرین بودند که در دفاع از متجاوزان مردانه ایستادند و جان خود را فدا کردند که تعظیم آنها را وظیفه خود میدانیم.
چهار دهه دفاع خستگیناپذیر حاج قاسم از اسلام
رجبیدوانی اظهار کرد: در میان تمام اینها حاج قاسم یک ویژگی بارز دارد؛ او چهار دهه در دفاع از اسلام خستگیناپذیر در صحنه حضور داشت. ایشان نه تنها در داخل مرزهای ایران بلکه فرسنگها دورتر و خارج از کشور این مهم را بر خود واجب میدانست.
رئیس بنیاد ایرانشناسی یکی از افتخارات ایران را وجود سردار حاج قاسم سلیمانی دانست و گفت: ویژگی خاص او خستگیناپذیری و نداشتن احساس بازنشستگی و پایان کار و مسئولیت است. او به تعبیر رهبر معظم انقلاب یک مکتب بود که ویژگی اصلی این مکتب، خستگیناپذیری است.
رجبی دوانی با اشاره به نقشآفرینی این شهید در حوزه نظامی و امنیتی گفت: در این مسیر جز اینکه اندیشه و تفکر مهم است، توانمندی و آمادگی جسمانی نیز حائز اهمیت است اما شهید حاج قاسم چون بزرگان در تاریخ اسلام و شیعه همچون عمار یاسر و سایرین، سن و سال برای خود نمیشناخت. ما که در عرصه فرهنگی فعال هستیم و نیازمند آمادگی جسمانی به مانند عرصه نظامی نیست، باید به مکتب سلیمانی از همین جهت خستگیناپذیری اقتدا کنیم و او را الگو قرار دهیم.
اخلاص؛ عامل اصلی محبوبیت بینظیر شهید سلیمانی
رجبیدوانی گفت: حاج قاسم در مواجهه با مشکلات و موانع کوتاه نمیآمد و رفع مسئولیت از خود نمیکرد. ایشان از موانع و مشکلات نمیهراسید. مهمترین تهدید و خطر، خطر جانی بود اما او از آن نمیهراسید تا هدف بزرگ خود را محقق کند.
رئیس بنیاد ایرانشناسی با اشاره به اخلاص شهید سلیمانی و کسب رضایت خداوند، افزود: افکار عمومی با حاج قاسم در این چند سال اخیر عمدتا آشنا شدند و همین اخلاص حاج قاسم موجب محبوبیت فراوان او شد. اگر او برای ریاست جمهوری نامزد میشد با آرای بالایی از هر طیف و جریانی رأی میآورد.
وی تکلیفگرایی را ویژگی دیگر حاج قاسم خواند و گفت: او تکلیف خود را در عرصه نظامی و امنیتی با فوق توان اجرا کرد. او با اخلاص و نگاه بلندی که داشت قاعدتا دیگران را واجبتر از خود برای این عرصه می دانست و این را برای خود تکلیف میدانست.
ایراندوستی شدید حاج قاسم
رجبیدوانی اظهار کرد: حاج قاسم تقابل دروغین اسلام و ایران را از بین برد. دشمنان انقلاب و اسلام، پس از پیروزی انقلاب با سوء استفاده از تغافل ما دوگانه اسلام و ایران را مطرح کردند که ما علاقهای به ایران نداریم و سعی بر رواج آن داشتند اما حاج قاسم که اخلاص و ایمان کامل او به خداوند، تعصب به تشیع و ارادت او به ساحت اهل بیت(ع) مثالزدنی است اینگونه نبود که به میهن خود توجه نداشته باشد.
رئیس بنیاد ایرانشناسی گفت: غیر از بعد ملی که حاج قاسم به شدت به میهن خود علاقهمند بود، جمهوری اسلامی و ایران را حرم میدانست یعنی حرمت آن باید به هر طریقی حفظ شود و لذا میگوید بر سنگ او سرباز وطن بنویسند چون وطن حریم است. ایران اسلامی از دیرباز به ویژه پس از انقلاب پایگاه اصلی اسلام است لذا حزبالله و یمنیها سابقه ایرانی بودن دارند و خود را ایرانی میدانند و به ایران افتخار میکنند.
رجبیدوانی تصریح کرد: هیچکس ایرانیتر و دغدغهمندتر نسبت به ایران و ارزشهای ایرانی جز رهبر معظم انقلاب نیست. رهبر معظم انقلاب همواره بر ترویج زبان فارسی به عنوان زبان علم، معرفت و آگاهی تأکید داشته و دارند و حاج قاسم منادی وطندوستی و سرباز واقعی وطن بود.
گزارش از سمیرا انصاری
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید