خبرنگاران قزوینی از خاطره تلخ ۱۳ دی ۹۸ میگویند – اخبار روز کشور
هنوز هم صبح ۱۳ دی ۹۸ را به خوبی به یاد دارم، لحظه به لحظه و حتی ثانیه به ثانیه، همان روز تلخی که صبحش با خبر باورنکردنی ترور شهید سلیمانی آغاز شد و من بیوقفه به دنبال تکذیب خبر بودم.
سایتهای خبری و کانالها یکی پس از دیگری خبر از شهادت سردار سلیمانی میدادند اما من بهت زده به صفحه گوشی خیره شده بودم، خبر آنقدر تلخ و سهمگین بود که یادآوری آن روز هنوز هم غم تازهای را درونم شعلهور میکند.
پنج سال سخت از آن روز گذشت بارها در خصوص شخصیت حاج قاسم مصاحبه گرفتم اما هنوز رفتن سردار سلیمانی آن مرد بزرگی که با گمنامی در محور مقاومت جان فشانی میکرد را باور نکردهام.
ایسنا در این گزارش به مصاحبه با خبرنگاران قزوینی در خصوص احوالی که در لحظهای اعلام خبر شهادت سردار سلیمانی داشتند، پرداخته است.
خبر شهادت سردار سلیمانی دنیا را روی سرم آوار کرد
جابر خرمنیا، مدیر مسئول پایگاه خبری شفق خبر در قزوین در گفتوگو با ایسنا در پاسخ به اینکه چه حس و حالی لحظه اعلام خبر شهادت سردار سلیمانی داشتید، اظهار میکند: روز جمعه بعد از نماز صبح طبق عادت معمولم به سراغ اخبار در شبکههای اجتماعی رفتم، چون رسانههای بینالمللی را دنبال میکنم، اولین خبرها را که دیدم شوکه شدم، این رسانهها از کشته شدن ژنرال ایرانی در بغداد خبر میدادند و مدعی بودند او قاسم سلیمانی است، سریع سایت خبرگزاریها و صداوسیما را چک کردم و تأیید خبر شهادت حاج قاسم سلیمانی دنیا را روی سرم آوار کرد.
وی میگوید: بیاختیار شروع کردم به گریه کردن و فریاد زدن با برخی از دوستانم تماس گرفتم و فکر میکنم که همه مثل من دنبال این بودند که حالا با این داغ سنگین چطور کنار بیایند، ساعتها به سرعت میگذشتند، آن روز سیل جمعیت برای اینکه حرکتی کرده باشند به نماز جمعه آمدند و از امام جمعه گرفته تا تمام مردم در حین خطبهها در حال گریه و سوگواری بودند، خشم و غضب انقلابی همراه با غم و سوگواری خلاصه احساس مشترک همه مردم در آن روز تلخ بود.
خرمنیا در خصوص اینکه پس از شهادت حاج قاسم چه کارهای رسانهای برای تبیین مکتب حاج قاسم انجام داده است، تصریح میکند: در آن ایام مهمترین کار انعکاس اوج وحشت دولت ایالات متحده آمریکا و ارتش تروریستی بود که ناجوانمردانه دست به ترور ژنرال ایرانی زده بودند.
وی ادامه میدهد: همچنین مطالبه مردم برای انتقام خون حاج قاسم، ناامن کردن منطقه برای نیروهای تروریستی، لزوم اتحاد مردم منطقه برای اخراج آمریکا و همچنین تبیین شخصیت والای این شهید مجاهد یک اولویت رسانهای بود.
مدیرمسئول پایگاه خبری شفق خبر در پاسخ به اینکه به نظر شما رسانه در سالهای بعد از شهادت چنین شخصیتهای برجستهای چه وظیفهای دارد، خاطرنشان میکند: تقویت محور مقاومت و تبیین دستاوردهای نهضتهای آزادیبخش منطقه به ویژه در عراق، سوریه، لبنان، فلسطین و یمن بهعنوان دستاورد مجاهدانی چون حاج قاسم ضرورت دارد.
وی بیان میکند: نباید فراموش کنیم که چهره سردار فراملی و محبوب مستضعفان جهان است، لذا آنچه اهمیت بیشتر دارد، توسعه مسیری است که او بنا نهاد.
خرمنیا تصریح میکند: اگر امروز نهضت سنگ فلسطینیها به تبادل آتش و شلیک موشک و پهپاد تبدیل شده این دستاورد سردار است، اینکه امنیت متفاوتی در ایران ما برقرار است، حاصل مجاهدت سردار است که اجازه نزدیک شدن دشمن را به ما نداد. در نهایت اینکه نام سردار، عامل وحدت و همبستگی مردم شد چرا که او چهرهای محبوب برای همه مردم بود و این موارد موضوعاتی است که باید تبیین شود.
ترور حاج قاسم یک جنایت فراموش نشدنی است
در ادامه حسن عابدینی، مدیر خبرگزاری مهر در قزوین در گفتوگو با ایسنا با اشاره به اینکه روز شهادت حاج قاسم یکی از بدترین روزهای زندگیام بود، اظهار میکند: خبر شهادت حاج قاسم را صبح از مادرم شنیدم و تا ۴۸ ساعت به طوری در شوک این غم بزرگ قرار داشتیم که نمیدانستیم باید چهکار کنیم و چه واکنشی نشان دهیم و حتی در هر لحظه امید به تکذیب این خبر سهمگین داشتیم.
وی با بیان اینکه ترور حاج قاسم یک جنایت فراموش نشدنی است، میگوید: پس از شهادت حاج قاسم سعی کردیم با تولید محتوا در خصوص ابعاد شخصیتی شهید سلیمانی با افراد مختلف فضا را مدیریت و نظر مردم را نسبت به این اتفاق تلخ منعکس کنیم.
عابدینی تصریح میکند: ترور در تمام دنیا محکوم است و با ترور شهید سلیمانی تمام دنیا بهت زده شده بود چراکه حاج قاسم یک سرباز بود و خالصانه به همه خدمت میکرد اما ترور شد و باید ابعاد حقوقی و سیاسی این جنایت برای مردم تبیین شود.
وی اظهار میکند: حاج قاسم یک مدیر انقلابی بود که خودش هم اذعان کرده بود در تمام این ۴۰ سال از عمرم نخوابیدم، حاج قاسم راه استفاده از ظرفیتهای مردمی را میدانست و او کسی بود که عتبات عالیات را به صورت مردمی بنا نهاد.
مدیر خبرگزاری مهر در قزوین در پایان خاطرنشان میکند: این که حاج قاسم خدمت بیمنت برای مردم را اولویت میدانست باید در جامعه تبیین شود تا یک مدیر بداند اگر میخواهد مدیری در تراز انقلاب اسلامی باشد باید شاخصههای حاج قاسم سلیمانی را الگو قرار دهد.
خبر شهادت سردار سلیمانی برایم حس و حال یتیم شدن به همراه داشت
در ادامه معصومه امینی، خبرنگار خبرگزاری ایسنا در قزوین اظهار میکند: طبق عادت هر روز بعد از نماز صبح اخبار را چک میکردم که با خبر ترور شهید سلیمانی مواجه شدم و وقتی خبر را متوجه شدم حس یتیم شدن داشتم چراکه شهید سلیمانی فقط سردار این مملکت نبود بلکه پدر مقاومت اسلامی، اسطوره صبر و ایستادگی بود.
وی با بیان اینکه سردار سلیمانی مرد میدان بود، ادامه میدهد: فقط شیعیان به سردار سلیمانی علاقه نداشتند در تمام کشورهایی که مقاومت اسلامی همچون یمن، سوریه، عراق، لبنان در آن شکل گرفته پیروزیهایی که به دست می آورند را مدیون سردار سلیمانی میدانند.
امینی خاطرنشان میکند: برای سردار سلیمانی حزب چپ و راست معنایی نداشت و با همه پدرانه رفتار میکرد و همین شاخصهها از او یک مکتب ماندگار ساخت.
وی ادامه میدهد: تبیین چهره به چهره در شناساندن شخصیت و جایگاه سردار سلیمانی برای نسل امروز و فردا بسیار موضوع مهمی است.
خبرنگار ایسنا در قزوین خاطرنشان میکند: در این سالهای پس از شهادت سردار سلیمانی نه تنها نتوانستیم حق سردار سلیمانی را در رسانهها و حوزه هنر و فیلمسازی ادا کنیم بلکه هنوز نتوانستهایم در شأن انقلاب اسلامی تولید محتوای فاخری داشته باشیم.
وی در پایان میگوید: صبر و ایستادگی که امروزه در غزه میبینیم نتیجه همان مقاومت اسلامی است که شهید حاج قاسم سلیمانی آن را پایهگذاری کرده است.
۱۳ دی ۱۳۹۸ غم وصفناپذیری بر قلب همه ما بر جای گذاشت
رقیه ملاحسنی که یکی از فعالین رسانهای استان قزوین است، در گفتوگو با ایسنا اظهار میکند: لحظهای که متوجه خبر شهادت سردار سلیمانی شدم یک لحظه احساس کردم قلبم از تپش ایستاد و بیوقفه گریه میکردم.
وی ادامه میدهد: شهادت سردار سلیمانی غم بزرگی بود که هضم آن بسیار دردناک بود و از ۱۳ دی ۹۸ غم وصف ناپذیری بر قلب همه ما بر جای گذاشت.
ملاحسنی تصریح میکند: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودهاند شهید قاسم سلیمانی بسیار قدرتمندتر از حاج قاسم سلیمانی است چراکه سردار سلیمانی در زمان حیات خود بدون لحظهای توقف در راه خدا برای مردم خدمت کرد و همین سبب شد در تمام دنیا چهرهای شناخته شده باشد و همه به احترام این مرد بزرگ قیام کنند
وی ادامه میدهد: مکتب حاج قاسم برگرفته از رفتار، شیوه، نحوه مدیریتی حاج قاسم است و چنین ویژگیهایی از این سردار بزرگ امنیت را در کشور ما رقم ایجاد کرده بود.
این فعال رسانهای در پایان بیان میکند: ابعاد وجودی شخصیتهایی چون شهید سلیمانی باید تبیین شود تا مردم بدانند امنیت، پیشرفت، توسعه و تعالی مرهون از خود گذشتگی چه کسانی است.
به گزارش ایسنا، اگرچه ۱۳ دی ۹۸ گذشت اما غم این درد در قلبم باقی مانده است و امروز به عنوان عضوی از رسانه میگویم تا زمان رساندن این انقلاب به دست صاحب آن یعنی مهدی(عج) مبارزه بیامان حق علیه باطل ادامه دارد و شهادت هر کدام از برجستگان جبهه حق جان تازهای به محور مقاومت خواهد بخشید.
انتهای پیام
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید