آخرین اخبار

دومین روز رویداد طلوع برکت؛ تلاش تیم‌ها برای طرح ایده‌های جذاب


هفدهمین رویداد «استارتاپی اسلامی – قرآنی طلوع برکت»

به گزارش خبرنگار ایکنا، دومین روز از هفدهمین رویداد «استارتاپی اسلامی – قرآنی طلوع برکت» صبح امروز، چهارشنبه ۱۷ بهمن، در صندوق نوآوری و شکوفایی به همت مرکز رشد واحد‌های فناور هنرهای قرآنی (وابسته به جهاددانشگاهی) برگزار شد.

 

رویداد استارتاپی اسلامی ـ قرآنی طلوع برکت در محورهای هوش مصنوعی، گردشگری و توریسم، اقتصاد و بانکداری اسلامی، هنر‌های تجسمی، معماری و دکوراسیون داخلی، اسباب بازی و بازی‌های رایانه‌ای، سلامت و محصولات غذایی حلال، تولید محتوای چند رسانه‌ای، وب و اپلیکیشن و مد و لباس اسلامی آغاز از ۱۶ بهمن آغاز شده و تا روز ۱۸ بهمن ادامه دارد.

 

در حاشیه این رویداد، رضا فقیهی، فعال حوزه اکوسیستم نوآوری و فعال کسب و کار، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا در تشریح برنامه‌های امروز این رویداد گفت: در کارگاه امروز قرار است ارائه مؤثر را تدریس کنیم که خروجی آن در نهایت به فایلی منجر خواهد تا در روز داوری مورد قضاوت داوران و سرمایه‌گذاران قرار گیرد تا برروی تیم‌های برتر سرمایه‌گذاری شود و پس از این تیم‌ها راه خود را ادامه دهند.

 

وی با بیان اینکه بیشتر تمرکز تیم‌ها برروی کسب و کارهای قرآنی و مذهبی است، اظهار کرد: ۱۵ تیم 5 نفره در روز دوم این رویداد مشارکت دارند و به ارائه طرح‌ها و ایده‌های خود می‌پردازند.

 

با آغاز رسمی دومین روز از‌ رویداد مذکور، تعدادی از تیم‌ها به طور داوطلبانه به ارائه طرح خود پرداختند و رضا فقیهی، فعال اکوسیستم کارآفرینی پس از استماع ایده‌ها به تدریس اصول ارائه طرح و ایده با هدف جذب سرمایه‌گذار پرداخت و گفت: یک ایده و ارائه خوب باید مخاطب‌شناس باشد و اثبات کند فرد توان انجام کار را دارد و می‌تواند ایده را پیش ببرد.

 

وی افزود: ارائه‌ها باید ایده‌محور باشند و به نوعی میان سه عنصر فرصت، ایده و اجرا توازن برقرار کند. در کنار ارائه باید به مذاکره هم توجه شود آن هم با شخصیت‌های مختلف ولی به طور کلی اصل موضوع ایجاد توازن میان این سه عنصر است.

 

این فعال حوزه کسب و کار با بیان اینکه دید از بالا منجر به کشف ایده‌ها خواهد شد، ادامه داد: ایده چیزی ورای راه‌حل‌ است. هرچقدر فرد بتواند ثابت کند اید‌ه‌اش به دنبال چیست و چقدر عملیاتی خواهد بود به همان اندازه سرمایه‌گذار برای سرمایه‌گذاری تمایل پیدا می‌کند.

 

فقیهی تأکید کرد: در یک ارائه خوب فرد باید به دنبال ایجاد کنجکاوی برای یک دیدار، ایجاد علاقه و دعوت به جلسه دقیق‌تر، متقاعد کردن سرمایه‌گذار اولیه، روانه کردن محصول به دوره‌های جدید سرمایه‌پذیری و در نهایت اجرای سرمایه‌گذاری پرریسک و همراه نگاه داشتن سرمایه‌گذار باشد.

 

وی با بیان اینکه پیشنهاد می‌شود صاحب ایده برای ایده خود یک اسم مناسب با شرح کوتاه انتخاب کند تا سرمایه‌گذار را جذب کند، گفت:، فرصت، مسئله، راهکار، بازار، مشتری، رقابت، بیزینس مدل، چشم‌انداز و تیم از اصول یک ارائه مطلوب محسوب می‌شوند و صاحبان ایده برای ارائه آن باید به این اصول پایبند باشند تا بتوانند سرمایه‌گذار جذب کنند.

 

هدف از برگزاری این رویداد کشف ایده‌های مختلف در حوزه‌های مختلف قرآنی است تا قابلیت تجاری‌سازی این ایده‌ها وجود داشته باشد‌. تیم‌های شرکت‌کننده با روحیه و پرانرژی نواقص و شیوه ارائه طرح خود و نحوه ارائه آن را مورد بررسی قرار دادند تا در روز ارائه طرح در حضور سرمایه‌گذاران آمادگی کامل را داشته باشند. 

 

یکی از اهداف این رویداد استارت‌آپ قرآنی افزایش اعتماد به نفس و شناسایی نقاط قوت و ضعف ایده‌هاست و اینکه چقدر این ایده‌ها به واقعیت‌های بازار نزدیک است و می‌تواند جذب مشتری داشته باشد.

 

شرکت‌کنندگان پس از این رویداد در صورت جذب سرمایه‌گذار می‌توانند ایده خود را تجاری کنند یا اینکه خود به دنبال تأسیس شرکت بروند.

 

مسعود وجدانی، مشاور کسب و کار و یکی از منتورها از اثربخشی رویداد طلوع برکت گفت و اظهار کرد: کسانی که تمایل به راه‌اندازی کسب و کار دارند باید با رویکرد علمی‌تری به موضوعات نگاه کنند تا کمتر دچار اشتباهات یا شکست‌ها شوند. اغلب افرادی که در این رویداد حضور پیدا کرده‌اند دغدغه ایجاد کسب و کار دارند و به منظور رفع این دغدغه اساتید درجه یک به سخنرانی می‌پردازند و باعث روشنگری می‌شوند.

 

وی افزود: وجود چنین رویدادهای استارت‌آپی می‌تواند کارگشا باشد تا کسانی که دغدغه دارند، نوآور هستند و ایده‌هایی دارند تحت پوشش یک ساختار حمایتی قرار گیرند. 

 

این مشاور کسب و کار با بیان اینکه نوآوری در کسب و کارها امری لازم و ضروری است، گفت: به خصوص اگر این نوآوری‌ها در حوزه‌های فرهنگی و اسلامی باشند نظرات را به خود جلب خواهد کرد. همین که جمعی گرد هم آیند و درباره این موضوعات با هم صحبت می‌کنند خود نقطه قوت است و می‌تواند شروعی تازه برای اتفاقات خوب آینده محسوب شود. تقریباً همه شرکت‌کنندگان در این رویداد زیرچتر حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی قرار خواهند گرفت و همین که با مراکز رشد آشنا می‌شوند خود مزیت است.
 

پس از پایان تدریس استاد فقیهی در کارگاه نوبت صبح با موضوع «ارائه به داوران»؛ اعضای گروه‌ها با هم‌گروهی‌های خود تحت نظر منتورها یا مشاوران کسب و کار به بحث پرداختند تا در روز داوری ارائه‌ مطلوب از خود نشان دهند.

انتهای پیام

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا