راهاندازی زیرساخت کلود پارلمان بخش خصوصی در اصفهان/ امکان ارائه سرویسهای ذخیرهسازی ایمن فراهم شد
اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها_ در دنیای امروز، فناوری اطلاعات (IT) به عنصری حیاتی در مسیر تعالی سازمانی تبدیل شده است.
بهکارگیری صحیح و اثربخش IT میتواند سازمانها را در دستیابی به اهدافشان، اعم از افزایش بهرهوری، بهبود کیفیت خدمات، ارتقای رضایت اربابرجوع و چابکی در برابر تغییرات یاری رساند.
به گزارش روابطعمومی اتاق بازرگانی اصفهان، فناوری اطلاعات مجموعهای از دانش، مهارت، ابزار و فناوری است که برای جمعآوری، ذخیرهسازی، پردازش و توزیع اطلاعات به کار میرود. این علم شامل طراحی، توسعه، پیادهسازی، پشتیبانی و مدیریت سیستمهای اطلاعاتی مبتنی بر رایانه، خصوصاً برنامههای نرمافزاری و سختافزار رایانه میشود و شامل طیف وسیعی از فناوریها، از جمله رایانهها، نرمافزارها، شبکهها و اینترنت میشود.
اتاق بازرگانی به عنوان پارلمان بخش خصوصی در دوره دهم توانسته اقدامات خوبی در راستای ایجاد زیرساختها و توسعه شبکهها شکل دهد که در راستای خدمترسانی به اعضای اتاق میتواند بسیار کاربردی باشد.
با توجه به اهمیت این موضوع در گفتگویی با «عرفان نجفی» مسئول فناوری اطلاعات و زیرساخت اتاق بازرگانی اصفهان به بررسی زیرساخت کلود اتاق بازرگانی پرداختهایم که در ادامه میخوانید.
* در خصوص زیرساخت کلود اتاق بازرگانی که به تازگی راهاندازی شده است، توضیحاتی بفرمایید.
با راهاندازی این سرویس در اتاق بازرگانی اصفهان، پارلمان بخش خصوصی اصفهان مالک یکی از ۵ کلود خصوصی با پیادهسازی استاندارد شامل استوریج، محاسبات، شبکه و هوش مصنوعی است.
این اولین کلود خصوصی با قابلیت ارائه سرویس جهت پردازشهای هوش مصنوعی است و قابلیت ذخیرهسازی تا ۷۰ پتابایت اطلاعات را داراست و قابلیت تبدیل شدن به اولین کلان داده خصوصی در ایران و زیرساخت اطلاعاتی هوش مصنوعی وجود دارد.
* استفاده از این کلود چه مزایایی دارد؟
از مزایای این امکانات میتوان به ارائه خدمات مطلوبتر به اعضای اتاق بازرگانی اشاره کرد، بینیاز شدن اعضا از خرید تجهیزات ذخیرهسازی و دیتاسنتر با کدینک تعریف شده از طرف اعضا، یکی از مزایای ایجاد این زیرساختها است.
*آیا نمونه این ساختار در استان وجود دارد؟
خیر؛ با راهاندازی زیرساخت کلود اتاق بازرگانی، اولین کلود خصوصی استان اصفهان و جنوب کشور به بهرهبرداری رسیده است و امکان ارائه سرویسهای ذخیرهسازی ایمن و دسترسی اطلاعات به اعضا را به خوبی فراهم میسازد.
با اجرای این زیرساختها تا چه میزان خدمترسانی به اعضا تسهیل میشود؟
از سایر مزایای این کلود میتوان به پیادهسازی زیرساخت برای ۷۰۰ دسکتاپ مجازی برای اعضا اتاق بازرگانی، امکان اضافه کردن سیستمهای محاسباتی و طراحی اعضا اتاق بازرگانی برای محاسبات مهندسی و پیادهسازی زیرساخت تخصصی نرمافزارهای مورد نیاز اعضا اتاق بازرگانی اشاره کرد.
اتاق بازرگانی در دوره دهم با نگاه ویژه به توسعه زیرساختها بهویژه در حوزه فناوریهای نو و هوش مصنوعی در تلاش است خدماتی با بالاترین کیفیت به اعضای خود ارائه دهد.
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید