روحیه تریبالیستی؛ مانع تحقق وفاق ملی
سیدابوالقاسم رئوفیان، دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین و فعال سیاسی اصولگرا، در گفتوگو با ایکنا درباره ضرورت بهرهمندی از ظرفیت نخبگان و متخصصان در کنار توجه به امر وفاق ملی برای ایجاد آرامش در کشور و کاهش التهابات ناشی از مشکلات اقتصادی و ناترازی انرژی در داخل و وضعیت آشوبناک منطقه، گفت: امروز کشور در شرایط بسیار سختی قرار دارد و تنگناهای اقتصادی نیز مزید بر علت شده و برخی از این مشکلات را به بحران تبدیل کرده است.
دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین اظهار کرد: علت اصلی بحران در درون کشور است و عمده آن به عدم انسجام و وفاق بین مسئولان و تصمیمگیرندگان در رابطه با تصمیماتی که منجر به حل مشکلات میشود، باز میگردد.
راهی جز وفاق بین مسئولان نیست
وی با تأکید بر اینکه برای رفع این بحران راهی جز وفاق بین مسئولان نیست، افزود: وفاق ملی متأثر از وفاق بین مسئولان پدید خواهد آمد. متأسفانه وضع موجود به لحاظ سطح اصطکاک و برخورد مسئولان با یکدیگر، نامطلوب است که این خود را در عرصه اجتماعی نشان داده و تأثیرات منفی میگذارد.
فعال سیاسی اصولگرا بیان کرد: هر کدام از مسئولان طرفدارانی دارند و هنگامی که با یکدیگر برخورد و اصطکاک دارند، طبیعی است که طرفداران نیز متأثر از برخورد مسئولان با یکدیگر درگیر میشوند و این در تضاد با مسیر رسیدن به وفاق ملی است.
وی با تأکید بر اینکه وفاق و انسجام ملی معلول وفاق و انسجام عملی بین مسئولان است، ادامه داد: نمیتوان همواره مردم را به انسجام و وفاق توصیه کرد در حالی که مسئولان خلاف این توصیه عمل میکنند. لذا باید یک سد محکم در برابر این بحران با وفاق ایجاد کرد. اگر مسئولان این سد را ایجاد نکنند، به طور طبیعی جامعه در ساحتهای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی دچار فروپاشی اجتماعی میشود.
نگاه جریانی در وفاق کنار گذاشته شود
رئوفیان با اشاره به ضرورت حضور آحاد مردم در صحنههای مختلف فارغ از وابستگی به هر جریان، حزب و گروه، اظهار کرد: در این راستا باید خط و خطوط جناحی و حزبی را باید کنار گذاشت. برای رسیدن به وفاق ملی باید از روحیه تریبالیستی یعنی فرقهگرایی، حزبگرایی و قومگرایی پرهیز کرد. اگر دولت بخواهد با برخی افراد و جریانات تندرو که علیه دولت موضع میگیرند درگیر شود، آن هنگام تحقق ثبات و آرامش در جامعه به یک آرزو تبدیل میشود.
وی با تأکید بر اینکه در درجه اول وفاق و همدلی بین مسئولان و مردم، شرط لازم برای حل مشکلات داخلی و غلبه بر مشکلات خارجی است، ادامه داد: امروز کشور در معرض آسیب و تهدید از کشورهای پیرامونی از جمله رژیم صهیونیستی، آمریکا و کشورهای اروپایی است اما به شرط وفاق و همدلی میتوان بر این مشکلات غلبه کرد.
دبیرکل حزب اسلامی ایران زمین در پاسخ به این سؤال که برخی فضاسازیها برای تخریب دولت از جمله انتشار شایعات مبنی بر استعفای رئیسجمهور در این وضعیت حساس تا چه میزان مخالف منافع ملی است، گفت: یک جریان از زمانی که مسعود پزشکیان اعلام کاندیداتوری برای انتخابات ریاست جمهوری کرد و پا به عرصه انتخابات شکل گرفت و پس از پیروزی او در انتخابات، نضج گرفت و تقویت شد.
صداهایی در تعارض با منافع ملی
وی تصریح کرد: علیرغم توصیههای رهبر معظم انقلاب و تعابیر ویژه ایشان درباره رئیسجمهور در حکم تنفیذ اما روز به روز برخی مواضع تخریبی علیه رئیسجمهور تشدید شد. حتی برخی از مواقع صداهایی از تریبون مجلس شنیده میشود که بوی براندازی دولت را میدهد و از ناحیه برخی جریانهای سیاسی حتی اصلاحطلبها، صداهایی شنیده میشود که در تعارض با منافع ملی است. این کنشهای سیاسی کاملا در تعارض با مصالح و منافع ملی است.
فعال سیاسی اصولگرا با تأکید بر دست برداشتن جریانهای سیاسی از این مواضع و رفتارهای مخرب، گفت: این نوع رفتارها خلاف خط ترسیمشده از سوی رهبر معظم انقلاب است. البته نقد منصفانه عملکرد دولت چهاردهم و شخص رئیسجمهور لازم است و میتواند باعث تکامل دولت و رفع نقایص آن شود. لذا باید میان نقد سازنده، مشفقانه و مصلحانه با تخریب در پوشش نقد تفاوت قائل شد. تخریب دولت جایز نیست و رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید آن را جایز ندانسته و مخالف مصلحت کشور و منافع ملی میدانند.
گفتوگو از سمیرا انصاری
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید