رویداد طراحی و ساخت خودروی پرنده در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد
به گزارش خبرنگار مهر، امیر شیخ دبیر اولین رویداد ملی طراحی و ساخت خودروی پرنده عصر امروز در این رویداد در دانشگاه امیرکبیر گفت: ما حتماً باید به آینده فناوری کشور نگاه کنیم و بدانیم آینده فناوری کشورمان به کدام سمت میرود و از همین الان باید برای آن چاره اندیشید.
وی افزود: ساخت خودروی پرنده به جهت پیشرفت در سه حوزه هوا و فضا، رباتیکی و هوش مصنوعی سالهای زیادی به طور جدی در حال پیگیری است و کارهای متنوعی در این زمینه انجام شده و در ایران طی ۱۷ سال اخیر این مسئله مهم به طور جدی تر پیگیری شده است.
وی گفت: کارهای تحقیقاتی فراوانی در مراکز دانش بنیان انجام شده و برخی از مراکز صنعتی به این حوزه از فناوری ورود کردند، از وقتی که مراکز صنعتی در این زمینه ورود کردند به نوعی میشود گفت که شرکتهای هواپیماسازی و خودرو سازی محصولاتی را طراحی و عرضه کرده اند و همچنین این شرکتها در حال حاضر مشغول رفع چالشها در این زمینه هستند.
دبیر رویداد طراحی خودروی پرنده اظهار داشت: خودروی پرنده کاراییهای زیادی دارد و میشود برای حمل بار، کارهای امداد نجاتی، کارهای گردشگری از آن استفاده کرد و در نهایت کارایی اصلی آن همان جابه جایی مسافر و حمل و نقل است البته در این زمینه چالشهایی هم وجود دارد که یکی از آنها چالش ایمنی است. وسایل خودروی هوارو باید به گونهای طراحی شود که امکان بهره برداری در داخل شهر را داشته باشند که برای رفع این چالشها شرکتهای متعددی طرحهای مختلفی را دنبال کردند.
وی افزود: در کشور ما مجموعههای کلان و مختلفی در این زمینه در حال فعالیت هستند و همچنین مراکز دانشگاهی هم علاقه مند هستند در این حوزه رقابت ایجاد کنند. ما در دانشگاه امیرکبیر نیز سعی کردیم یک رویداد را طراحی کنیم که هم جنبه علمی را در بر گیرد و هم جنبههای ترویجی. دانشکده هوا فضای امیرکبیر با پشتوانه علمی قوی برای این رویداد در این طرح مشارکت کرد.
وی افزود: این رویداد با ۲۸ تیم از سراسر کشور کار خودش را آغاز کرد و در نهایت پس از بررسیهای لازم ۱۱ تیم انتخاب شد و به ارائه طرحهای خودشان پرداختند. در مرحله آخر یک جلسه دفاع برگزار کردیم که تیمهای مختلف آمدند و از طرحهای خودشان دفاع کردند.
به گزارش مهر، در ادامه این برنامه از سه تیم برتر تقدیر و از یک نمونه کوچک خودروی پرنده رونمایی شد.