اقتصاد کلان

ریزش دلار جهانی و بازگشت دوباره طلا به مدار صعود



ریزش دلار جهانی و بازگشت دوباره طلا به مدار صعود

امروز، پنجشنبه به دلیل کاهش ارزش جهانی و کاهش بازدهی خزانه‌داری افزایش یافت زیرا معامله‌گران مشتاقانه منتظر داده‌های اقتصادی ایالات‌متحده برای سرنخ‌های بیشتر در مورد چشم‌انداز سیاست پولی فدرال رزرو بودند.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا با ۰.۴ درصد افزایش به ۲۰۳۳ دلار و ۹۲ سنت رسید و قیمت طلای آمریکا در ۲۰۴۸ دلار و ۴۰ سنت ثابت ماند.

شاخص بازده اوراق قرضه ۱۰ ساله ایالات‌متحده نزدیک به پایین‌ترین سطح پنج ماهه در روز چهارشنبه ثبت شد، پس از آن که تورم بریتانیا در ماه نوامبر به پایین‌ترین نرخ خود در بیش از دو سال گذشته رسید. ارزش دلار در برابر رقبای خود ۰.۱ درصد کاهش یافت و طلا را برای سایر دارندگان ارز ارزان تر کرد.

از نظر فنی، قیمت‌ها شتاب خود را از دست داده‌اند و این خطر وجود دارد که با توجه به عقب نشینی اخیر مقامات فدرال رزرو در مورد چشم‌انداز کاهش در سال آینده و احتمال خرید بیش از حد اوراق قرضه طبیعی، عقب‌نشینی کوتاه مدت داشته باشیم.

شیب منفی فدرال رزرو در آخرین جلسه خود، معامله‌گران را بر آن داشت تا در سال ۲۰۲۴ چندین کاهش نرخ بهره را از اوایل ماه مارس آغاز کنند. با این حال، مقامات فدرال رزرو از آن زمان تاکنون از ایده کاهش سریع نرخ بهره در سال آینده عقب نشینی کرده‌اند. نرخ‌های بهره پایین‌تر، هزینه فرصت نگهداری شمش بدون بازده را کاهش می‌دهد.

اکنون تمرکز بر روی گزارش تولید ناخالص داخلی سه ماهه سوم ایالات‌متحده و داده‌های هفتگی بیکاری، پیش از گزارش شاخص مصرف شخصی ماه نوامبردر روز جمعه است.

داده‌های روز چهارشنبه نشان داد که فروش خانه‌های موجود در ایالات متحده به طور غیرمنتظره‌ای در ماه نوامبر افزایش یافت، در حالی که اعتماد مصرف کننده در ماه دسامبر با توجه به خوش بینی نسبت به بازار کار بیش از حد انتظار افزایش یافت.

طبق گزارش رویترز، در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۵ درصد افزایش به ۲۴.۲۴ دلار رسید، در حالی که پلاتین با ۰.۵ درصد افزایش به ۹۶۳.۴۹ دلار و پالادیوم با ۱.۲ درصد افزایش به ۱۲۱۰ دلار و ۹۴ سنت رسید.

انتهای پیام



منبع ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا