سینمای اجتماعی نیازمند حمایت دولت برای بهبود گردش اقتصادی است
علیاکبر ثقفی، تهیهکننده فیلم سینمایی «دست تنها»، در گفتوگو با «تجارتنیوز»:
ساز و کار فرآیند تولید و اکران برای بهبود روند فروش آثار اجتماعی تغییر کند
علیاکبر ثقفی معتقد است برای بهبود روند فروش آثار اجتماعی در گیشه، نیاز است که ساز و کار فرآیند تولید و اکران آثار تغییر کند.
علی اکبر ثقفی، تهیهکننده که امسال با فیلم «دست تنها» در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر حضور دارد در گفتوگو با تجارتنیوز، درباره گردش اقتصادی در سینمای اجتماعی گفت: برای بهبود روند فروش آثار اجتماعی در گیشه، نیاز است که ساز و کار فرآیند تولید و اکران آثار تغییر کند. برای مثال دولت میتواند در ساخت فیلمهای اجتماعی مشارکت و از این قبیل فیلمها حمایت کند.
عوامل فیلم هنگام حضور در آثار اجتماعی سعه صدر داشته باشند
وی افزود: نیاز است عوامل فیلم هم هنگام حضور در آثار اجتماعی سعه صدر داشته باشند؛ برای مثال بازیگران در این قبیل از فیلمها مراعات کرده و دستمزد کمتری طلب کنند. اینگونه میتوان با دقتنظر بیشتری در کیفت ساخت آثار اجتماعی تامل کرد.
او ادامه داد: ضمن این که باید برای اکران این فیلمها ساز و کار دیگری در نظر گرفت. میتوان با تخصیص امتیازهای ویژه به آثار اجتماعی به آنها کمک کرد. برای مثال سینماهای خاصی را برای نمایش این آثار درنظر گرفت. اکران چرخشی آثار اجتماعی، ضربهزننده است و باعث رکود و زیان برای فیلمها میشود.
مجید مظفری در فیلم «دست تنها» سرمایه شخصی خود را وارد کار کرد و قرار شد از گیشه سهم بردارد/ سینمای اجتماعی نیازمند حمایت ویژه ارگانهای دولتی است
ثقفی اظهار کرد: بعضی از بازیگران عاشق سینما هستند و در کارهای اجتماعی با دستمزدهای پایین حضور پیدا میکنند. حتی در فیلم «دست تنها»، مجید مظفری، سرمایه شخصی خود را وارد کار کرد و قرار شد از گیشه سهم بردارد. درواقع برای ساخته شدن این اثر سینمایی از خودگذشتگی کرد. گاهی پیش میآید که بازیگران چنین کارهایی انجام دهند.
او در پایان گفت: لازم است حمایتهای ویژه ارگانهایی مثل بنیاد سینمایی فارابی، وزارت ارشاد، کانون پرورش فکری، و… برای ساخت آثار در جریان باشد تا سینمای اجتماعی مهجور واقع نشود.
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید