آخرین اخبار

شهدا شناسنامه واقعی ملت ایران هستند – اخبار روز کشور

سردار حسین معروفی امروز  اول آذرماه در آیین غبارروبی و عطرافشانی گلزار شهدای رشت، بسیج را یک فکر و جریان و فرهنگ و آمان دانست؛ نه فقط یک یگان نظامی و اظهار کرد: بسیج تکیه گاه کشور و انقلاب و متعلق به ملت بزرگ ایران است.

وی با بیان اینکه بسیج و بسیجی فدای انقلاب و ملت و ولایت است، افزود: انقلاب ما مبتنی بر دین است و ملت ما نیز پای دین ایستاده اند.

معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین با اشاره به تاسیس نهاد بسیج به فرمان امام راحل عظیم الشان، تاکید کرد: امروز بسیج فقط در جغرافیای محدود ایران نیست و شاهد شکل گیری بسیج جهان اسلام هستیم.

معروفی با بیان اینکه بسیج در خدمات دهی به مردم نگاه سیاسی و قومی و مذهبی ندارد، تاکید کرد: امام بنیان بسیج را نهاد و مقام معظم رهبری آن را هدایت می کند.

وی شهدا را شناسنامه واقعی ملت ایران دانست و خاطرنشان کرد: دنیا بایستی ملت ایران را با شهیدانش بشناسد، زیرا شهدا در جنگ نابرابر هشت ساله، عزت و شرف و بزرگی و اقتدار ایران و ایرانی را رقم زدند.

معاون هماهنگ کننده بسیج شهدا را مظهر بازدارندگی ملت ایران دانست و گفت: نظام مقدس جمهوری اسلامی به واسطه شهدا اقتدار پیدا کرده است؛ شهدا متعلق به ملت بزرگ ایران هستند و به هیچ گروه و حزب و جناحی وابستگی ندارند.

وی با بیان اینکه شهدا مرکز ثقل وحدت ملت ایران هستند، اضافه کرد: شهدا در مکتب حسین ابن علی(ع) درس حسینی شدن را آموختند و عاشورا را در جبهه ها تولید کردند، زیرا ویژگی های حضرت عباس(ع) همچون وفای به امام و ادب به امام و بصیرت به امام را در وجودشان پرورش دادند.

معروفی شهدا را هم دارای ارادت و هم دارای اراده دانست و تاکید کرد: شهدا هم به خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) و عاشورا و امام خمینی(ره) و انقلاب و ملت و کشور و تمامیت ارضی ارادت داشتند و هم از اراده لازم برای عمل کردن به این ارادت برخوردار بودند؛ این در حالی است که برخی ها ارادت دارند، اما اراده ای برای عمل کردن در آنان نیست.

وی شهدا را عامل قدرت معنوی دفاع مقدس دانست و متذکر شد: شهدا از طهارت جسم و روح برخوردار بودند؛ جسم باید مطهر از حرام باشد تا روح مقدس در آن قرار گیرد و شهدا این چنین بودند و لذا شوق رسیدن به خدا در وجودشان موج می زد.

معاون هماهنگ کننده بسیج، جنگ را محنت بار و سختی آور دانست و خاطرنشان کرد: هنر امام بود که جنگ محنت بار هشت ساله به دفاع مقدس تبدیل شد، زیرا امام فرهنگ عاشورا را بر جنگ حاکم کرد و جبهه ها کارخانه انسان سازی و دانشگاه تربیت انسان های تراز اسلام شدند.

معروفی، دفاع مقدس را جلوه ای از اسلام و مکتب اهل بیت(ع) هم در شکل و هم در محتوا دانست و گفت: لشکر قدس و کربلا و عاشورا و ثارالله و مالک اشتر داشتیم و نام عملیات های ما خیبر و بدر و کربلا و فجر و رمز عملیات های ما یا زهرا و یا رسول الله و یا امیرالمومنین و یا سیدالشهدا و یا مهدی بود و بر روی پیشانی بندهای ما نام مقدس اهل بیت وجود داشت.

وی، شایسته سالاری دوران دفاع مقدس را عامل پیروزی بر دشمن دانست و تاکید کرد: امروز نیز برای حل مشکلات مردم نیازمند انسان های شایسته هستیم که باید کشف شوند.

معاون هماهنگ کننده بسیج، با بیان اینکه مردم سرنوشت جنگ تحمیلی را مشخص کردند، ادامه داد: ملت ایران هوشمند و بصیر هستند و هر کجا که منافع ملی و اعتقاداتشان را در خطر ببینند، از هر گروه و جناح و قوم و مذهب زیر علم ولایت در مقابل دشمن می ایستند.

وی جهاد را رمز پیروزی بر دشمنان دانست و یادآور شد: چون جهاد داریم، عزت و اقتدار داریم و دفاعمان و استکبارستیزی مان و وحدتمان و ولایتمداری مان، جهاد است و دشمن نمی تواند بر ما فایق شود.

معروفی سفارش همه شهدا را اطاعت از امام و رهبری دانست و اضافه کرد: به برکت ولایت در دنیا قدرت داریم و همه دشمنان را به عقب رانده ایم.

معاون هماهنگ کننده بسیج با بیان اینکه غربی ها ادعای حقوق بشر دارند، اما بشر را نمی شناسند، خاطرنشان کرد: آمریکا با ایجاد داعش اسلام را وارونه جلوه داد و در سرزمین های اسلامی جنایت کرد، اما شهدا مدافع حرم، مسلمانان را نجات دادند.

وی سردار سلیمانی را ولایت باور دانست که فراتر از ولایت پذیری است و افزود: قاسم سلیمانی سرباز جان بر کف اسلام و ایران بود و با همه وجودش به ولایت باور داشت.

معروفی با بیان اینکه شهدا اجازه ندادند پای نحس دشمن به خاک مقدس ایران و دست نحسش به دامان پاک ناموس ما برسد، گفت: امروز دشمن به دنبال تصرف سرزمین ما نیست، زیرا قدرتش را ندارد، اما می خواهد ذهن و قلب و اراده و ارادت نسل جوان ما را تصرف کند که باید هوشمند و بصیر باشیم.

انتهای پیام

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا