صنعت شیلات، آیندهای درخشان برای توسعه پایدار و سلامت جامعه
به گزارش خبرنگار برنا، علی عبدالعلیزاده نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور در خصوص صنعت شیلات کشور گفت: صنعت شیلات برای ایران زمانبر است و ما در ابتدای مسیر توسعه آن قرار داریم. طبق آمار سال ۱۴۰۲ که رئیس سازمان شیلات اعلام کردهاند، باید بهطور گام به گام و سال به سال ارزیابی کنیم که استراتژی توسعه دریا محور چه تأثیری خواهد داشت.
وی افزود: برای دستیابی به اهداف توسعه دریا محور، نیاز به حمایت از دو رکن اصلی داریم: شیلات و بازرگانی. این دو بخش بهطور مستقیم بر رشد این صنعت تأثیر دارند.
عبدالعلیزاده همچنین بر لزوم جایگزینی گوشت سفید با گوشت قرمز در بازار داخلی تأکید کرد و گفت: برای کاهش آسیب به محیط زیست، ارتقای سلامت جامعه و تأمین غذای بهتر، باید از شیلات حمایت کنیم و این صنعت را بهطور جدی توسعه دهیم.
باید در صنعت شیلات بهعنوان صادرکننده فناوری و گوشت گام برداریم
نماینده رئیسجمهور با تأکید بر اهمیت توجه به تکنولوژی و تجهیزات در صنعت شیلات گفت: علاوه بر زیست ماهی و پرورش ماهی، باید دقت کنیم تا از هر ماهی بیشترین میزان گوشت برداشت کنیم. این هدف تنها با استفاده از فناوریهای پیشرفته و تجهیزات مناسب در این صنعت ممکن است.
وی ادامه داد: ما نباید اشتباهی که در صنعت نفت کردیم در دیگر صنایع تکرار کنیم. ۱۲۰ سال است که نفت استخراج میکنیم، اما هنوز برای نخستین گام در استخراج به فناوری و تجهیزات نیاز داریم و در این زمینه صاحب فناوری نشدهایم. این در حالی است که در صنعت شیلات باید در هر دو زمینه، تکنولوژی و تولید گوشت، صادرکننده باشیم و نه واردکننده.
عبدالعلیزاده افزود: برای تحقق این هدف، باید به فناوریهای نوین در شیلات توجه ویژه داشته باشیم و از ظرفیتهای داخلی و بینالمللی برای ارتقای صنعت بهرهبرداری کنیم.
ادامه دارد…
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید