آخرین اخبار

طرز تهیه شربت مخصوص رفع عطش در ماه رمضان



به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از بهداشت نیوز، شربت گل‌محمدی جایگزینی سالم برای نوشابه‌ها و نوشیدنی‌های صنعتی است و به رفع عطش در وعده افطار کمک می‌کند

نام: شربت گل محمدی
آماده‌سازی: ۴۵ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گل محمدی تازه:۱۰۰ گرم

شکر: ۲ لیوان

جوهرلیمو: نوک قاشق چایخوری

آب: ۴ لیوان

طرز تهیه:

۱. گل محمدی تازه را در قابلمه و روی آن آب جوش بریزید. قابلمه را با دم‌کنی بپوشانید و روی حرارت بگذارید.

۲. بعد از جوشیدن و خارج‌شدن عصاره گل‌ها در آب، آن را از صافی رد کنید.

۳. آب ردشده از صافی را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید.

۴. وقتی شربت غلیظ شد، جوهرلیمو را به آن اضافه کنید. بعد از سردشدن در لیوان‌های مناسب بریزید و روی آن آب سرد اضافه کنید.

نکته: در مرحله ردکردن از صافی، گل‌ها را فشرده نکنید؛ چون شربت بدرنگ می‌شود.

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا