طلای جهانی همچنان در اوج
به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری، تغییر چندانی نداشت و در ۲۹۴۹ دلار و ۴۶ سنت ایستاد که حدود هفت دلار با رکورد ۲۹۵۶ دلار و ۱۵ سنت در معاملات روز گذشته، فاصله داشت. بهای هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا، در ۲۹۶۵ دلار ثابت ماند.
با وجود تلاشهای کانادا و مکزیک برای تقویت امنیت مرزی و توقف جریان فنتانیل به آمریکا، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، روز دوشنبه، گفت که تعرفهها بر کالاهای کانادایی و مکزیکی، به موقع و طبق برنامه در چهارم مارس، اعمال خواهند شد.
بر اساس تحقیقاتی که روز دوشنبه توسط فدرال رزرو سانفرانسیسکو منتشر شد، سرمایه گذاران و اقتصاددانان انتظار دارند که فدرال رزرو آمریکا به شدت و هدفمند، به تغییرات تورم و بازار کار واکنش نشان دهد.
معامله گران در حال بررسی مسیر نرخ بهره فدرال رزرو برای سرنخهایی هستند، زیرا سیاستهای ترامپ تورم زا تلقی میشود. طلا در شرایط عدم اطمینان، سرمایهگذاری مطمئن در نظر گرفته میشود. با این حال، اگر تورم بالاتر، فدرال رزرو را مجبور کند که نرخهای بالاتر را برای مدت طولانیتری حفظ کند، جذابیت طلا به عنوان دارایی بدون بازده کاهش مییابد.
سرمایهگذاران، گزارش مخارج مصرف شخصی آمریکا در روز جمعه را در نظر خواهند داشت که معیار مورد علاقه فدرال رزرو برای سنجش تورم است.
طبق گزارش رویترز، واردات طلا به هند در فوریه، ۸۵ درصد نسبت به سطح سال گذشته کاهش مییابد و به پایینترین حد خود در ۲۰ سال گذشته میرسد. هند، دومین مصرف کننده بزرگ طلا در جهان است، اما تقاضای این کشور تحت تاثیر قیمتهای بیسابقه این فلز گرانبها قرار گرفته است.
در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره با ۰.۳ درصد کاهش، به ۳۲.۲۷ دلاررسید. هر اونس پلاتین ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۹۶۳ دلار و ۳۵ سنت رسید و هر اونس پالادیوم، ۰.۳ درصد کاهش یافت و به ۹۳۷ دلار و ۲۷ سنت رسید.
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید