آخرین اخبار

عدم توجه به «صنعت حلال، هوش مصنوعی و انرژی‌های تجدیدپذیر» رشد اقتصادی البرز را به چالش می‌کشد



اقتصادآنلاین؛ گروه استان ها «سید محمدباقر رضوی تقوی» در بیست‌ و یکمین جلسه این کمیسیون که همزمان با جلسات کارگروه‌های”کاربرد هوش مصنوعی در واحد‌های تولیدی و صنعتی” و “راهکار‌های اجرایی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر” ذیل این کمیسیون در کارخانه نوآوری و خلاق استان برگزار شد بر اهمیت توجه به توسعه صنعت حلال در کشور تاکید کرد.

تقویت صنعت حلال؛ راهی برای کسب سهم بیشتر ایران در بازار‌های جهانی است

وی در ادامه افزود: اتاق بازرگانی البرز با برگزاری نشست‌هایی همچون دیدار با دبیرکل موسسه استاندارد و اندازه‌شناسی کشور‌های اسلامی (اسمیک) و دیگر مسئولین حوزه صنعت حلال در کشور و سطح استان، در تلاش است تا این صنعت حیاتی که در حال حاضر سهمی حدود ۵۰درصد در تولیدات صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، دارویی، نساجی، آرایشی و بهداشتی دارد، به شکوفایی لازم برسد و بتوانیم سهم شایسته‌ای از بازار ۶ هزار میلیارد دلاری حلال در دنیا کسب کنیم.

رئیس کمیسیون صنعت‌ومعدن اتاق بازرگانی البرز گفت: در کمیسیون صنعت‌ومعدن اتاق بازرگانی البرز نیز یکی از اهداف اصلی ما تمرکز بر حل مشکلات فعالان این حوزه است، در این راستا آماده دریافت پیشنهادات مدیران واحد‌های تولیدی و صنعتی استان برای رفع چالش‌ها و حمایت از تحقق اهداف اقتصادی کشور هستیم.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های اتاق بازرگانی البرز در خصوص حمایت از استفاده از هوش مصنوعی در واحد‌های تولیدی و صنعتی گفت: اتاق بازرگانی البرز در نظر دارد تا با ارائه پیشنهادات و برنامه‌ها در راستای استفاده از تکنولوژی، گامی مؤثر در جهت بهبود عملکرد واحد‌های تولیدی بردارد.

پیشنهادات جدید برای تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در هوش مصنوعی و انرژی‌های تجدیدپذیر بخش صنعت

رضوی تقوی در ادامه با بیان اینکه اتاق بازرگانی البرز از دو سال قبل و پیشتر از بسیاری سازمان‌ها و ارگان‌ها پیگیر احداث نیروگاه‌های خورشیدی بوده است، گفت: در این راستا هفته‌ای یک مرتبه جلسات منظم و پیوسته‌ای را برگزار کرده‌ایم و همچنان با جدیت پیگیر پیشرفت این پروژه‌ها هستیم. وی در ادامه افزود: با توجه به ورود بسیاری از فعالان اقتصادی بخش خصوصی به عرصه سرمایه گذاری در احداث نیروگاه‌های خورشیدی، در اتاق بازرگانی البرز از پیشرفت این پروژه‌ها حمایت نموده و در صورت بروز هرگونه مشکل در مسیر احداث نیروگاه‌ها، آن را بررسی و پیگیری خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون صنعت‌ومعدن اتاق بازرگانی البرز در ادامه به ضرورت شفاف‌سازی در حوزه احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر اشاره و بیان کرد: به منظور تسهیل فرآیند اطلاع‌رسانی و افزایش شفافیت پیشنهاد می‌شود که لیست مکان‌های مشخص برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان به طور منظم به روزرسانی شود. همچنین درصد پیشرفت واگذاری اراضی مورد نظر، نحوه انجام کار در پروژه‌های مختلف و سایر اطلاعات ضروری باید به طور شفاف مستند و اطلاع‌رسانی شود.

وی با بیان اینکه اطلاعات مربوط به نیروگاه‌های خورشیدی استان می‌تواند در قالب یک نقشه جامع تهیه و در صورت لزوم در سایت اتاق بازرگانی نیز بارگذاری شود، بیان کرد: با این روش شرایط دسترسی آسان به این اطلاعات برای فعالان اقتصادی فراهم می‌شود.

اعلام آمادگی فنی‌ و حرفه‌ای برای برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط با استقرار و نصب پنل‌های خورشیدی

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی البرز تصریح کرد: اجرای اقدامات پیش‌بینی شده می‌تواند به تسهیل فرآیند سرمایه‌گذاری در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر کمک کرده و اطلاعات جامع و یکپارچه‌ای را در اختیار فعالان اقتصادی قرار دهد.

وی همچنین بر اهمیت آموزش و توانمندسازی نیروی انسانی در حوزه‌های نوین تاکید کرد و گفت: به منظور ارتقای سطح دانش و مهارت‌های نیروی کار در زمینه‌های هوش مصنوعی و انرژی‌های تجدیدپذیر، استفاده از ظرفیت‌های موجود در اداره کل فنی‌وحرفه‌ای استان برای برگزاری دوره‌های آموزشی در این زمینه‌ها مدنظر است، این مجموعه نیز آمادگی خود را برای برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط با استقرار و نصب پنل‌های خورشیدی اعلام کرده است تا در نتیجه آن نیرو‌های متخصص در این حوزه تربیت شوند.

رضوی تقوی با بیان اینکه کارخانه نوآوری و خلاق استان نسبت به تهیه پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری به عنوان نقشه راه در زمینه کاربرد هوش مصنوعی در بخش‌های مختلف، به ویژه در چالش‌های حوزه آب و انرژی اقدام خواهد کرد، افزود: این تفاهم‌نامه شامل اهداف، وظایف و مسئولیت‌های هر یک از طرفین خواهد بود.

به گزارش روابط‌ عمومی اتاق بازرگانی البرز؛ رئیس کمیسیون صنعت‌ومعدن اتاق بازرگانی البرز با طرح پیشنهاد برگزاری یک رویداد در سال آتی با رویکرد معرفی و کاربرد هوش مصنوعی در حوزه صنعت عنوان کرد: این رویداد با همکاری اتاق بازرگانی و سایر سازمان‌های ذی‌ربط می‌تواند به ترویج کاربرد هوش مصنوعی در صنعت کمک کند.

انتهای پیام/

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا