ارتباطات و فن آوری اطلاعات

عقد تفاهم نامه های اشتغال زایی و تجهیز مدارس در رویداد آبادیران



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، در مورد میزان استقبال گروه‌های هدف از نمایشگاه آبادیان در روزهای اول و دوم نمایشگاه گفت: خوشبختانه استقبال هم در بخش غرفه و هم بازدید خوب بوده است.ما در این نمایشگاه ۳۰۰ شرکت دانش بنیان، فناوری و خلاق داریم که محصولاتشان را عرضه می کنند.همچنین ۲۸نهادی که در حوزه فعالیت می کنند در این نمایشگاه حضور دارند و تلاش داریم دوخت و دوزی بین این دو بخش انجام شود.

دبیر نخستین نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت زدا(آبادیران) اظهار داشت: از یک طرف مجموعه نهادهای حاضر در نمایشگاه آبادیران صورت مساله ها را که در سراسر کشور شناسایی کردند در معرض دید و توجه شرکت های دانش بنیان قرار می دهند و از طرف دیگر هم شرکت های دانش بنیان توانمندی های خود را ارائه می دهند.

وی با بیان اینکه نشست‌ها و پنل های تخصصی زیادی در نمایشگاه آبادیران برگزار شد که از جنس ارائه نیاز و توانمندی بود، عنوان کرد: تلاش می کنیم از دل این پنل ها، پروژه هایی تعریف و اجرایی شود.

اسدی‌فرد در مورد تفاهم‌نامه‌هایی که طی دو روز اول نمایشگاه به امضا رسیده است، گفت: ما با مجمع خیرین مدرسه ساز برای تجهیز و مقاوم سازی ۲۰۰ مدرسه در مناطق محروم کشور و با جهاد آبرسانی برای تامین آب شرب هزار روستا تفاهم نامه امضا کردیم. با کمیته امداد امام خمینی نیز برای ایجاد صد کارگاه کوچک مقیاس با ماشین آلات دانش بنیان توافق کردیم و مرتبا چنین اتفاقاتی در نمایشگاه انجام می شود.

معاون توسعه شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی تصریح کرد: امیدوارم تا پایان نمایشگاه بتوانیم تعداد زیادی از شرکت های دانش بنیان را در پروژه ها درگیر کنیم. این امر باعث می شود هم این شرکت ها بازار پیدا کنند و به کارشان دلگرم شوند و هم باری از مسائل و مشکلات مناطق محروم کمتر شود.

وی با اشاره به تفاهم نامه ای که در دومین روز نمایشگاه آبادیران با صندوق کارآفرینی امید امضا شد، خاطرنشان کرد: در این روز همچنین بین معاونت‌ علمی ریاست جمهوری با معاونت اشتغال وزارت کار تفاهم نامه ای به امضا رسید تا بتوانیم منابعمان را در حوزه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی با هم اهرم کنیم. مجموعه های دیگر هم با یکدیگر در حال رایزنی، توافق و عقد تفاهم نامه هستند.

اسدی فرد در پاسخ به این سئوال که آیا برنامه ای برای برگزاری نمایشگاه آبادیران در شهرهای دیگر دارید، گفت: فعلا برنامه ای در این زمینه نداریم اما سال بعد حتما دومین دوره این نمایشگاه را برگزاری می کنیم.ما در طول یکسال بین دوره اول و دوم نمایشگاه آبادیران تلاش می کنیم این پروژه ها که در موردش صحبت کردیم ،انجام و عملیاتی شود.امیدوارم که سال بعد در کنار اینکه فرصت های جدید شناسایی شده را ارائه می دهیم بتوانیم کارنامه خوب و قابل قبولی از موفقیت هایی که در عمل اتفاق افتاده را ارائه دهیم.

دبیر نخستین نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت زدا (آبادیران) با بیان اینکه بحث محرومیت زدایی صرفا کار حاکمیتی نیست، عنوان کرد: واقعا تک تک مردم باید در قبال محرومیت زدایی احساس مسئولیت کنند و اگر ایده ای به ذهن شان رسید ارائه دهند.

وی خاطر نشان کرد: ما یک دبیرخانه دائمی برنامه های آبادیران را در معاونت علمی ریاست جمهوری ایجاد کردیم. این دبیرخانه گوش شنوای ایده ها است.یعنی اگر کسی پولی ندارد و محصولی هم ندارد اما ایده خوبی دارد، می تواند حضوری به این دبیرخانه مراجعه کند یا با آن مکاتبه داشته باشد. بدین ترتیب فرد می تواند ایده های خود را در اختیار دبیرخانه آبادیران قرار دهد تا پروژه ها و برنامه هایی را بر اساس آن ایده ها تعریف کنیم.

گفتنی است، نمایشگاه فناوری‌ها و محصولات محرومیت‌زدا (آبادیران) با هدف کمک به توسعه مناطق محروم از طریق معرفی ظرفیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور برای پاسخ به چالش‌ها، ایجاد اشتغال پایدار، توسعه بازار و تسهیل خرید کالا و خدمات‌ این شرکت‌ها برای محرومیت‌زدایی طی روزهای ۲۳ تا ۲۵ خردادماه ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) تهران برگزار شد.



منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا