آخرین اخبار

فواید چای برای سلامت قلب و کاهش کلسترول



به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از بهداشت نیوز،  این نوشیدنی‌ها از گل‌ها، برگ‌ها، دانه‌ها و ریشه‌های گیاهان خشک‌شده تهیه می‌شوند و به‌طور طبیعی فاقد کافئین هستند.

فواید چای: بیش از آب‌رسانی

  • چای سبز: سرشار از فلاونوئیدها است که به کاهش فشار خون، کلسترول و تری‌گلیسیرید کمک می‌کند. مطالعات نشان می‌دهند که مصرف منظم چای سبز، به‌ویژه در ترکیب با قهوه، ممکن است خطر مرگ ناشی از بیماری‌ها را در مبتلایان به دیابت نوع ۲ کاهش دهد.
  • چای سیاه: به کاهش فشار خون و ارتقای سلامت قلب کمک می‌کند.

تنوع طعمی بدون کاهش فواید تغذیه‌ای

چای به دلیل قابلیت ترکیب با مواد طبیعی مانند آبلیمو، میوه‌ها یا ادویه‌هایی نظیر دارچین و جوز هندی، گزینه‌ای متنوع است. این ترکیبات طعم چای را دلپذیرتر کرده و بدون ایجاد تغییر در ارزش تغذیه‌ای، تجربه نوشیدن آن را بهبود می‌بخشند.

نوشیدنی‌ای فراتر از رفع تشنگی

چای، علاوه بر آبرسانی، گزینه‌ای مناسب برای تقویت سلامت عمومی و جایگزینی خوش‌طعم برای آب است. ترکیب خواص آنتی‌اکسیدانی، تنوع طعمی و سهولت مصرف، این نوشیدنی را به انتخابی ایده‌آل برای همه افراد تبدیل کرده است.

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا