ماساژتراپی برای پدربزرگ ها + ماجرای کار خیر متفاوت جوان سبزواری – اخبار روز کشور
به گزارش همشهری آنلاین ابوالفضل گُلمیشی به خانه سالمندان «پدر» در سبزوار سر میزند و برای پدربزرگان رایگان ماساژتراپی انجام میدهد. کاری خیرخواهانه که گلمیشی آن را مسئولیت اجتماعی خود میداند و تمایل دارد با تخصص و دانش خود حال خوب را به آنان هدیه کند.
روستای شکستهبندها
سر رشته این کار خیرخواهانه متفاوت را که بگیریم به روستای سوزنده در سبزوار استان خراسان رضوی میرسیم؛ روستایی که به گفته ابوالفضل گلمیشی به روستای شکستهبندها معروف بود. او از یک تجربه الهامبخش اینطور تعریف میکند: «در هر خانه یک شکستهبند ماهر بود. از روستاها و شهرهای اطراف برای مداوا به سوزنده میآمدند. من هم در خانه پدربزرگ خودم بارها دیدم که چطور مچ شکسته پا یا کتف در رفته جا میافتد. دستان پر مهر شکستهبندها را میدیدم که مرهم میگذاشت و بعد هم دعای خیر بود و پدر بیامرزی.»
گلمیشی با داستانهای ریز و درشت دوران کودکی در حافظه، تحصیلاتش را در رشته حقوق ادامه میدهد. روزگار سربازی او را به تهران میکشد و بعد هم فرصتی فراهم میشود تا در رشته مورد علاقهاش تحصیل کند. میگوید: «طب سنتی را به صورت آکادمیک خواندم و بعد هم ماساژ. مدرک ماساژتراپی را از فدراسیون پزشکی ورزشی گرفتم. به نوعی به شغل آبا و اجدادی خودم بازگشتم.»
از کهریزک تهران تا سبزوار
«بخت با من یار بود و با تعدادی ماساژتراپیست آشنا شدم و به موسسه نگهداری از سالمندان و معلولان کهریزک تهران میرفتیم.»
باب آشنایی گلمیشی با کار خیر اینگونه باز شد. او ادامه میدهد: «وقتی دیدم مهارت من میتواند درد سالمندان را کم کند، تصمیم گرفتم این کار خیر را در سبزوار هم دنبال کنم.»
حالا پدربزرگهای مرکز نگهداری از سالمندان در سبزوار منتظر او هستند. گلمیشی میگوید: «یک جمله از درد خودشان میگویند و یک جمله دعا میکنند.»
همدلی با معلولان
او درباره اینکه اولین ماساژتراپیست سبزواری است که کار خیرخواهانهای را به این شکل انجام داده، میگوید: «هدف من فقط فرهنگسازی است. با هر تخصصی میتوانیم به همنوع خودمان کمک کنیم. به قول یکی از استادانم هر کاری برای خودش خمس و زکاتی دارد. من این جمله را هیچ وقت فراموش نکردهام. حالا هم دین خودم را ادا میکنم.»
هزینههای بالای ماساژتراپی سبب میشود تا بسیاری از افراد دور این نوع خدمات سلامتی را خط قرمز بکشند. گلمیشی میگوید: «هر بار که به مرکز نگهداری از سالمندان در سبزوار میروم برای ۴۰ تا ۵۰ نفر ماساژتراپی انجام میدهم. بیشترشان آرتروز، درد عضلانی و برخی زخم بستر دارند. ماساژتراپی برای آنان حتما باید از سوی متخصص انجام شود. من برای ماساژتراپیستها هم آموزشهای تخصصی را رایگان میگویم.»
گلمیشی قصد دارد ادامه فعالیت خیرخواهانه خود را به مراکز نگهداری از معلولان هم ببرد.
سرای پدر
سرای سالمندان «پدر» در سبزوار زیر مجموعه موسسه خیریه ابوالفضلالعباس (ع) است که در سال ۱۳۸۲ به همت حاج عباس صالحآبادی در زمینی به مساحت ۳ هکتار کلنگزنی و در سال ۱۳۸۹ افتتاح شد. در این مرکز ۹۰ مرد سالمند نگهداری میشوند که ۷۵ درصد آنان بی سرپرست هستند. ۳۰ درصد هزینههای این مرکز از سوی بهزیستی و مابقی از سوی خیران تامین میشود.
بیشتربخوانید:
این زن و شوهر تنها ساکنان کویر سه قلعه ایران + فیلم
قصه تنها زن صیاد در بندر دیر | وقتی دریا ناجی می شود + فیلم
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید