مدیران مناطق آزاد برای توسعه اقتصادی اختیار ندارند
به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی مزینانی معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری دبیرخانه شورایعالی مناطق آزاد اظهار کرد: برای جذب سرمایهگذار و توسعه اقتصادی، حوزه گردشگری به عنوان بالاترین منبع سرمایهگذاری اقتصادی دنیا مطرح است و تمام سیاستها باید در این راستا قرار گیرد. امیدواریم با همکاری سازمانهای مردم نهاد در زمینههایی چون طبیعتگردی، امور اجتماعی و آموزش، بتوانیم به توسعه اقتصادی مناطق کمک کنیم.
وی افزود: اگر بتوانیم مسئولیت خود را در حوزههای فرهنگی و گردشگری به درستی انجام دهیم، تغییرات مهمی در این مناطق ایجاد خواهد شد. طبق قانون سازمان جهانی گردشگری، جذب گردشگر باید بر سه اصل منافع مردم بومی، حفظ منابع برای نسلهای آینده و رضایت گردشگر استوار باشد و اقدامات در مناطق این اصول را مد نظر قرار داده است.
وی به تدوین برنامههای کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت این معاونت اشاره کرد و افزود: برنامههایی مانند آمادهسازی مناطق برای سفرهای نوروزی، برگزاری تورهای فرهنگی، جشنوارهها و نمایشگاههای هنری و صنایع دستی، کارگاههای فرهنگی و مسابقات در سطح بومی، ملی، منطقهای و بینالمللی، و همچنین برنامههای مشترک فرهنگی با کشورهای همسایه از جمله این اقدامات است.
مزینانی همچنین به ظرفیتهای گردشگری فصلی مناطق آزاد در زمستان اشاره کرد و گفت: گردشگری فصلی میتواند درآمد اقتصادی خوبی برای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به همراه داشته باشد و صنعت بومگردی در این مناطق رونق خواهد یافت.
وی افزود: برای جذب توریسم بینالمللی، صدور مجوزهای گردشگری نیاز به تفویض اختیارات قانونی به مدیران گردشگری مناطق آزاد دارد. مدیران باید با اختیارات قانونی کافی و حمایت نهادهای اجرایی قادر به تصمیمگیری و جذب گردشگر باشند. اگر قوانین مناطق آزاد بهطور کامل اجرایی شوند و مسئولین اختیارات لازم را داشته باشند، تحولی در حوزه گردشگری و اقتصاد مناطق آزاد و ویژه اقتصادی کشور خواهیم دید.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید