معاون رئیس جمهور از علاقه به آهنگهای همایون شجریان و لزوم تسهیلگری برای فعالیت هنری زنان گفت
به گزارش خبرنگار مهر، زهرا بهروزآذر معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در حاشیه اجرای گروه موسیقی «نکیسا» به سرپرستی نوشین پاسدار و خوانندگی کیانوش میرجعفری در فرهنگسرای نیاوران، در جمع خبرنگاران حاضر شد و به سوالات آنها پاسخ داد.
بهروزآذر در پاسخ به خبرنگار مهر درباره حضور زنان در عرصه تجسمی و موسیقی کشور و رویکردهای معاونت زنان ریاست جمهوری درباره آنها گفت: باور ما این است که اگر بخواهیم به قلههایی که برای پیشرفت کشور ترسیم شده، برسیم باید برای پرواز ۲ بال داشته باشیم که بال مردان و بال زنان در کنار یکدیگر است. این ۲ بال در همه عرصههای سیاسی و اقتصادی و اجتماعی حضور دارند و نقش زنان و مردان در کنار یکدیگر موثر است، هنر نیز از این قاعده مستثنی نیست و زنان هنرمند ما جایگاه ویژهای دارند.
وی تصریح کرد: زنان ما نشان دادند بسیار باظرفیت و حافظ هنر ایران زمین هستند و از این هنر، سینه به سینه حراست و نگهداری میکنند و مراقب این هستند که فرهنگ و هنر کشور به هیچ آلایندگی آلوده نشود و همانطور بکر و منحصر به فرد باقی بماند.
بهروزآذر در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار مهر درباره تسهیلگری و اجرای سیاستهای دولت در حوزه علاقه دختران جوان به موسیقیهای جدید همچون کیپاپ توضیح داد: در ابتدا باید بگویم من زیاد نمیتوانم تخصصی صحبت کنم اما ما فکر میکنیم باید برای فعالیت هنری زنان ایرانی فضایی امن و مطمئن فراهم کنیم که بتوانند بهترین نسخه خودشان را ارائه دهند. ما اگر فضا را برای موسیقی اصیل ایرانی فراهم کنیم دیگر جوانان گوشهایشان به شنیدن آن نوع موسیقی ألوده نمیشود و از موسیقی منحصربه فرد ایرانی لذت خواهند برد.
وی درباره علاقهاش به موسیقی گفت: من موسیقی اصیل ایرانی گوش میکنم و کارهای همایون شجریان را بسیار دوست دارم به ویژه کار جدیدش که با سامی یوسف اجرا کرده بود.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور درباره بحث تسهیلگری در مشکلات زنان موزیسین به ویژه در بحث امرار معاش و اینکه نمیتوانند همچون مردان در این عرصه کار کنند، توضیح داد: این مورد به مباحث کسب و کار مرتبط است اما در حال حاضر آقایان هم خیلی از فروش قطعات موسیقیشان درآمد ندارند و این موضوع به زن یا مرد بودن ارتباط ندارد، در واقع مدل درآمدی در موسیقی، بیش از اینکه بر پایه تولید آهنگ و قطعات باشد، براساس برگزاری کنسرت است که در این حوزه نیز ما ظرفیتهای زیادی داریم. محدودیتهایی در این حوزه برای زنان وجود دارد که باید این محدودیتها رفع شود؛ ما در همین تهران پارکهای بانوان بسیار بزرگی داریم اما هیچوقت به این فکر نکردیم که آیا میشود کنسرتهای زنان را در همین پارکها برگزار کنیم! اینها ایدههایی خلاقانه و نوآورانه است و این موضوعی که الان گفتم نیز در حد ایده است به همین دلیل امیدواریم در مذاکراتی که میخواهیم با شهرداری شروع کنیم بتوانیم فضاهای جدیدی را شناسایی کنیم و در اختیار این هنرمندان قرار دهیم.
وی در پایان درباره پررونقتر شدن فعالیتهای زنان در عرصه هنر و موسیقی بیان کرد: بخش عمدهای از اینکه نمیتوانیم حضور زنان را پررنگتر داشته باشیم به دلیل نداشتن علاقه این دوستان نیست. ما امروز سرمایههای بسیار ارزشمند و زنان بسیار هنرمندی داریم اما به دلیل تامین نشدن زیرساختهای موجود، این حوزه کمتر مورد توجه قرار گرفته است ولی امیدواریم با زیرساختهایی که تدوین شده و با اجرای کامل سند موسیقی بتوانیم شاهد حضور پررنگ بانوان در حوزه موسیقی باشیم.
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید