اقتصاد کلانسیاسی > مجلس

موسوی: اقتصاد بیمار کشور قابل احیا است



یکی از نمایندگان با تاکید بر اینکه نجات اقتصاد کشور باید در اولویت اول حاکمیت و قوای سه گانه به ویژه مجلس شورای اسلامی باشد، عنوان کرد: به عقیده تمامی کارشناسان اقتصادی این اقتصاد بیمار قابل احیا شدن، جهش و پیشرفت معجزه آسایی است.

به گزارش ایسنا، روح‌الله موسوی بیدلی نماینده مردم لردگان در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه‌شنبه ۴ دی صحن مجلس در نطق میان دستور خود گفت: همه ما می‌دانیم که موضوع اقتصاد و معیشت و رفاه عمومی مردم به یک دغدغه دائمی، روزانه و لحظه‌ای ملت عزیز و صبور ایران تبدیل شده است؛ بنابراین می‌طلبد که نجات اقتصاد کشور در اولویت اول حاکمیت و قوای سه گانه به ویژه مجلس شورای اسلامی باشد.

وی با طرح این پرسش که آیا این اقتصاد بیمار اورژانسی و در حال مرگ قابل احیا شدن است یا خیر؟ اظهار کرد: به عقیده تمامی کارشناسان اقتصادی این اقتصاد بیمار قابل احیا شدن، جهش و پیشرفت معجزه آسایی است. فرصت‌های مالی کشور فهرست طولانی را تشکیل می‌دهد؛ ایران یک درصد جمعیت جهان و ۷ درصد ذخایر معدنی جهان را به خود اختصاص داده است. منابع عظیم نفت و گاز، موقعیت استثنایی جغرافیایی، بازار بزرگ ملی و منطقه‌ای، سواحل طولانی دریایی حاصل‌خیزی زمین با محصولات متنوع کشاورزی، اقتصاد بزرگ و متنوع از جمله این فرصت‌ها است. ایران از نظر ظرفیت‌هایی طبیعی و انسانی در رتبه اول جهان قرار دارد و فرصت‌های مالی و خدادادی کشور جوابگوی سه برابر جمعیت فعلی کشور است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه «تریبون نمایندگان مجلس مصون از شعار زدگی است»، عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی به عنوان تجلی اراده ملت با تقویت بعد نظارتی خود در راستای قانون برنامه هفتم پیشرفت می‌تواند به بهبود محیط کسب و کار و مردمی سازی اقتصاد با توجه به اسناد بالا دستی با جذب مشارکت خصوصی و کاهش تصدی گری دولت و اصلاح نظام بانکی و مهار تورم ایجاد ثبات در سطح عمومی قیمت‌ها و تک رقمی کردن تورم و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی کمک کند و با همدلی و انسجام ملی گام‌های اساسی و تأثیرگذار بردارد.

انتهای پیام



منبع ایسنا

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا