ارتباطات و فن آوری اطلاعات

نخستین مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص در ایران رونمایی شد



به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از موسسه پژوهشی علوم و ، این مراسم با حضور جمعی از مقامات کشوری و لشکری، استادان، پژوهشگران و محققان دانشگاه‌های کشور برگزار شد.

رضوی، رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در خصوص اهداف مرکز نوآوری و فناوری غذاهای خاص توضیح داد: این مرکز با هدف تقویت تولید، ارتقای امنیت غذایی و ترویج استفاده از فناوری‌های نوین در صنایع غذایی خاص، می‌کوشد نقش مهمی در بومی‌سازی تکنولوژی‌های پیشرفته و در نتیجه استقلال و اقتدار کشور در عرصه بین‌المللی ایفا کند.

وی همچنین به سیاست‌ها و اهداف بلند مدت این مرکز اشاره کرد و گفت: یکی از این سیاست‌ها توسعه زنجیره ارزش محصولات غذایی خاص است که با هدف بهبود ‌وری و فرآیندهای تولید، از تحقیق و توسعه (R&D) در این حوزه حمایت می‌کند. این سیاست‌ها به ایجاد یکپارچگی در راهبردهای مختلف کمک کرده و فرآیند دستیابی به اهداف مرکز را تسهیل خواهد کرد.

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: سیاست‌های این مرکز به‌ویژه در زمینه همکاری‌های بین‌المللی، ترغیب ‌گذاری‌های بخش خصوصی، و توسعه بازارهای جدید برای محصولات غذایی خاص، اهمیت زیادی دارد. علاوه بر این، کاربردی کردن دانش و تبدیل علم به فناوری و ارائه خدمت به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه از دیگر برنامه‌های این مرکز است. این مرکز با مشارکت سازمان اتکا و موسسه آموزشی، تحقیقات صنایع دفاعی فعالیت خواهد کرد .



منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا