نصب ۵۰ سامانه هشدار سریع زلزله در اطراف تهران
به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا وسیما، علی نصیری در نشست تخصصی نقش سامانه هشدار سریع زلزله و ضرورت هوشمندسازی تصریح کرد: چهار شتابنگار اول، توسط آژانس همکاری بینالمللی ژاپن (جایکا) و بعدا در دورههای بعدی ۲۲ شتاب نگار دیگر نصب شد و در دو سال اخیر نیز با همکاری و همراهی تیم بزرگی از متخصصان دانشگاهی که سامانه نرمافزاری آن را طراحی میکنند ۲۴ شتابنگار باقیمانده را نهایی و نصب کردیم و در آستانه اتمام طراحی نرمافزاری هستیم که این باعث افتخار است.
وی گفت:خوشحالم که در جایگاه یکی از کشورو شهرهای فعال در ارتقای سامانههای پایشکننده مخاطرات به ارایه تجربیات عملیاتی در حوزه سامانه هشدار سریع بپردازم و بنده و همکارانم تلاش میکنیم تا چند ماه آینده بتوانیم نام ایران را به عنوان یکی از کشور جهان که توانسته از سامانه هشدار سریع زلزله استفاده کند، ثبت کنیم.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در ادامه یادآور شد: ما آمادگی داریم تا دانش علمی و عملیاتی خود را در اختیار شهرهای منطقه قرار دهیم تا با توسعه این سامانه در برابر مخاطره پر چالشی، چون زلزله، منطقه از آرامش بیشتری برخوردار شود.
وی با اشاره به ویژگیهای جغرافیایی شهر تهران، فاصله آن با گسلها و تاثیر این ویژگیها در نصب دستگاههای شتابنگار، توضیحاتی در خصوص زمان مفید اعلام هشدار از طریق سامانه هشدار سریع ارائه داد و یادآور شد: دستگاهها و ذینفعانی که میتوانند از فواید اعلام زودهنگام زلزله استفاده کنند و در نتیجه خسارات احتمالی را کاهش دهند را شناسایی کردیم.
وی از بیمارستانها به عنوان یکی از این مراکز کلیدی نام برد و افزود: بیمارستانها نماد آرامش شهر و خط مقدم کمک به شهروندان در زمان وقوع حوادث هستند. از آنجا که اختلال در خدماتدهی مراکز درمانی مشکلساز میشود باید برنامهریزی قبلی برای بیمارستانها داشته باشیم و با فعالسازی سامانه هشدار در بیمارستانها این مراکز از فواید سامانه برخوردار شوند.