آخرین اخبار

هوش مصنوعی در طراحی دوره‌های دانشگاهی/ ابزار Kudu در UCLA


«تجارت‌نیوز» گزارش می‌دهد:








هوش مصنوعی در طراحی دوره‌های دانشگاهی/ ابزار Kudu در UCLA


UCLA با ابزار هوش مصنوعی Kudu طراحی مواد درسی و تکالیف را متحول کرده، زمان اساتید را کاهش داده و مهارت‌های تحلیلی دانشجویان را تقویت می‌کند.


فولاد سل



به گزارش تجارت نیوز،

UCLA با بهره‌گیری از ابزار هوش مصنوعی Kudu، طراحی مواد درسی، تکالیف و منابع آموزشی را متحول کرده است. این گام نوین نشان‌دهنده تغییری اساسی در نحوه طراحی و ارائه دوره‌های آموزشی دانشگاهی است.

معرفی ابزار Kudu

Kudu که توسط استاد فیزیک و اخترشناسی UCLA، الکساندر کوسنکو و دانشجوی سابق دکترای وی، وارن اسی، توسعه یافته است، ابزاری برای تسهیل تولید منابع آموزشی است. این ابزار با ترکیب منابعی چون ارائه‌های پاورپوینت، ویدیوهای یوتیوب، یادداشت‌های درسی و سایر محتواها، به اساتید کمک می‌کند تا کتاب‌های درسی و مواد آموزشی را به‌سرعت تولید کنند.

ویژگی‌ها و کاربرد Kudu

فرآیند تولید کتاب درسی و مواد تکمیلی با Kudu تنها حدود ۲۰ ساعت از زمان استاد را نیاز دارد. کتاب‌های تولیدشده به‌صورت دیجیتال با قیمت ۲۵ دلار در دسترس هستند و امکان چاپ یا خوانش صوتی نیز برای آن‌ها وجود دارد. علاوه بر این، Kudu قادر به پاسخ‌گویی ناشناس به سوالات دانشجویان است و محیط یادگیری تعاملی‌تری را فراهم می‌کند.

همچنین، این ابزار مجهز به فناوری تشخیص هوش مصنوعی است که می‌تواند مشخص کند آیا بیش از ۵۰ درصد محتوای ارسالی دانشجو توسط هوش مصنوعی تولید شده است یا خیر.

بهبود تجربه آموزشی

پروفسور زرینکا استاهولیاک، استاد دوره ادبیات قرون وسطی تا قرن هفدهم، که Kudu را در کلاس خود معرفی کرده، معتقد است این ابزار به او امکان می‌دهد تا زمان بیشتری را صرف آموزش مهارت‌های تحلیلی و تفکر انتقادی کند. او می‌گوید: «مطالب زمینه‌ای و تصاویر آموزشی که معمولاً در کلاس ارائه می‌دادم، اکنون در کتاب درسی ایجادشده توسط Kudu موجود است.»

چشم‌انداز آینده

این ابزار که تاکنون در یک دوره مقدماتی تاریخ آزمایش شده، قرار است تا سال ۲۰۲۵ به‌طور کامل در دوره‌های استاهولیاک استفاده شود. او همچنین برنامه دارد که استفاده از Kudu را به دیگر دروس خود گسترش دهد.

چالش‌ها و فرصت‌ها

در حالی که Kudu می‌تواند فرآیند آموزش را بهبود بخشد، سوالاتی در مورد نقش آینده هوش مصنوعی در آموزش ایجاد کرده است. برخی نگران‌اند که این فناوری‌ها به جای مکمل‌بودن برای اساتید، به‌عنوان جایگزین‌های کم‌هزینه‌ای مطرح شوند.

در نهایت، نحوه پذیرش و ادغام ابزارهایی مانند Kudu در سیستم‌های آموزشی تعیین خواهد کرد که آیا این فناوری‌ها به یاری اساتید می‌آیند یا چالش‌هایی را برای روش‌های سنتی آموزش ایجاد می‌کنند.

کروم









لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا