آخرین اخبار

ورزش کارگری موتور محرکه بهره‌وری و سلامت نیروی کار است



به گزارش خبرنگار برنا، محمد چکشیان، معاون امور فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نشست خبری با اصاحاب رسانه به اهمیت ورزش کارگری و نقش رسانه‌ها در فرهنگ‌سازی این حوزه اشاره کرد.

 وی در ابتدا، به جایگاه ویژه حضرت ام البنین در تاریخ اشاره کرد و گفت: روز تکریم مادران شهدا نامگذاری شده تا این جایگاه ارزشمند در تاریخ را گرامی بداریم.

چکشیان ادامه داد: پرداختن به ورزش به ویژه در بخش کارگری، علاوه بر تقویت سلامت و نشاط نیروی کار، می‌تواند به ارتقای بهره‌وری و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کمک کند.

چکشیان همچنین به ضرورت توجه به ورزش کارگری به‌ویژه در میان بانوان اشاره کرد و گفت: ورزش کارگری به عنوان ستون فقرات تولید کشور، نقش حیاتی در بهبود بهره‌وری و سلامت نیروی کار دارد. به‌ویژه در حوزه بانوان کارگر، ورزش نه تنها به سلامتی بلکه به رشد اجتماعی و خانوادگی آن‌ها نیز کمک می‌کند.

این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: ورزش در جامعه کار تولید، گسترش می‌یابد و تمامی مولفه‌هایی که در صیانت از نیروی کار دنبال می‌کنیم، از جمله نشاط، سلامت، و بهره‌وری، تحقق پیدا می‌کند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به اهمیت نقش زنان در تاریخ و در عرصه ورزش کارگری اشاره کرد و در این خصوص گفت: حضرت زینب (س) در کربلا روایت‌گری را به تاریخ تحمیل کرد و تمام معادلات رسانه‌ای آن زمان را به هم ریخت. این نقش مکمل و تاثیرگذار زنان در تاریخ، مشابه همان نقشی است که امروزه زنان کارگر در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی و ورزشی ایفا می‌کنند.

چکشیان همچنین با اشاره به الگوی زن ایرانی در انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی ایران، الگوی زن را نه شرقی و نه غربی معرفی کرد، الگویی که در عین حضور اجتماعی، نقش‌آفرینی فعالی در تمامی عرصه‌ها دارد.

وی همچنین به هفتمین المپیاد ورزشی بانوان کارگر که در بندر انزلی افتتاح خواهد شد اشاره کرد و اظهار داشت: این المپیاد با مشارکت ۳۱ استان و حضور حدود ۴۰۰ ورزشکار زن برگزار می‌شود که نمادی از نقش آفرینی بانوان در ورزش کارگری است.

چکشیان همچنین به فرآیند حمل مشعل المپیاد اشاره کرد و گفت: حمل مشعل از طبس آغاز شد و طی مسیرهایی همچون کرمان، اصفهان و تهران ادامه یافت تا به افتتاح این المپیاد در بندر انزلی برسد.

سهم ویژه زنان کارگر در توسعه ورزش و اقتصاد کشور

 وی از نقش‌آفرینی زنان در این رویداد ملی و در توسعه ورزش کارگری نیز سخن گفت و تاکید کرد: ورزش کارگری نقش بسیار مهمی در افزایش بهره‌وری، سلامت و نشاط نیروی کار دارد.

 چکشیان به تأثیرگذاری زنان در تاریخ اشاره کرد و گفت: هیچ موضوعی در تاریخ بدون حضور زنان ماندگار نشده است. از غدیر تا کربلا، زنان نقشی کلیدی در گفتمان‌سازی و ماندگاری رویدادها ایفا کرده‌اند.

معاون وزیر تعاون به حرکت‌های جدید فدراسیون ورزش کارگری اشاره کرد و اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های جدید، فدراسیون ورزش کارگری در تلاش است تا به شکلی موثرتر در راستای بهبود وضعیت ورزش کارگری در کشور گام بردارد.

چکشیان از برنامه‌های تحول در مجموعه‌های ورزشی خبر داد و گفت: برای اولین بار، لیگ‌های ورزشی کارگری سراسری کشور راه‌اندازی شده و این اقدام به تقویت رقابت‌ها و ایجاد جریانی جدید در ورزش کارگری کمک خواهد کرد.

وی همچنین از صعود موفقیت‌آمیز ۱۳ کوهنورد بانوی کارگر به قله آرارات به عنوان یک افتخار بزرگ یاد کرد و تأکید کرد: رسانه‌ها می‌توانند در فرهنگ‌سازی و تبیین اهمیت این اقدامات نقش بسزایی ایفا کنند.

رونمایی از طرح تحول مجموعه‌های ورزشی و راه‌اندازی لیگ سراسری ورزش کارگری

وی با بیان اینکه هدف از این طرح ارائه خدمات ویژه به کارگران از دهک‌های پایین‌تر است، گفت: این طرح در سامانه خدمات ورزشی و باشگاه مشتریان که به زودی رونمایی خواهد شد، پیاده‌سازی می‌شود و به کارگران این امکان را می‌دهد که با تخفیف‌های ویژه از امکانات ورزشی استفاده کنند.

چکشیان افزود: در طرح تحول، ماموریت مجموعه‌های ورزشی بازتعریف شده و شفافیت در خدمت‌رسانی به کارگران، به ویژه کارگران ضعیف‌تر، مورد توجه قرار گرفته است.

معاون وزیر تعاون با اشاره به راه‌اندازی لیگ سراسری ورزش کارگری برای نخستین بار، اظهار داشت: لیگ‌هایی در رشته‌های مختلف مانند تنیس روی میز، فوتسال، وزنه‌برداری و دارت راه‌اندازی شده است که رقابت آن‌ها با فدراسیون‌های تخصصی همراه است. امسال، ۳۰ تا ۳۵ تیم در این رقابت‌ها شرکت کرده‌اند.

وی در ادامه افزود: این رقابت‌ها نه تنها به رشد ورزش کارگری کمک می‌کند بلکه باعث می‌شود که جامعه کارگری در فعالیت‌های ورزشی مشارکت بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام/

لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا