پیشنهاد به صاحبان مشاغل خانگی برای فروش محصولات
یک فعال حوزه کار با اشاره به تسهیل صدور مجوز کسب و کارهای خانگی به صاحبان مشاغل خانگی پیشنهاد کرد برای رفع مشکل بازاریابی و فروش و عرضه بهتر محصولات تولیدی خود تشکیل تعاونی بدهند.
هادی ابوی در گفت وگو با ایسنا، درباره افزایش گرایش جامعه و خانواده ها به سمت مشاغل خانگی ابراز عقیده کرد و گفت: معتقدم گرفتاریها و مشکلاتی که برای راهاندازی یک کسب و کار وجود دارد در حوزه مشاغل خانگی دیده نمیشود. به دلیل پایین بودن هزینهها و نبود بروکراسی های دست و پاگیر افراد بیشتر به ایجاد مشاغل خانگی تمایل نشان می دهند. از طرفی تسهیل صدور مجوز نیز موثر بوده است.
وی افزود: درحال حاضر شرایط دریافت مجوز نسبت به قبل بهتر شده و افراد در حوزه مشاغل خانگی از طریق درگاه ملی مجوزهای کسب و کار به راحتی می توانند درخواست مجوز بدهند و ظرف مدت یک هفته جواز تاسیس و ایجاد کارگاه یا شغل خانگی را دریافت کنند.
این فعال حوزه کار بحث آموزش و شناخت بازار را در مشاغل خانگی مهم دانست و گفت: اینکه صاحبان مشاغل خانگی اطلاع داشته باشند معاف از مالیات هستند یا نه یا اینکه کالایی تولید نکنند که خریدار نداشته باشد و تغییر فصول سال را در تولید محصول مدنظر داشته باشد، همه نیازمند آگاهی و اطلاع از شرایط بازار است.
وی خاطرنشان کرد: آموزش در این زمینه به متقاضیان مشاغل خانگی کمک بسیاری می کند تا ریزه کاری ها و ظرافتهای مخصوص بازار را به خوبی بشناسند و بدانند محصولشان را چه زمانی و چگونه به بازار عرضه کنند.
ابوی در عین حال به مشکل اصلی صاحبان مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: در حوزه مشاغل خانگی با خلأ جدی فروش در بازار مواجه هستیم و عمده افراد در بحث بازاریابی مشکل دارند. ممکن است افراد یک محصول با کیفیت و مرغوب تولید کرده باشند ولی در عرضه و فروش موفق نباشند؛ لذا بهترین راهکاری که می توان به این منظور پیشنهاد کرد تشکیل تعاونی های مشاغل خانگی است.
این فعال حوزه کار ادامه داد: صاحبان مشاغل خانگی می توانند در قالب تعاونی متشکل شوند و در یک گرایش تولیدی فعالیت کنند. مثلا تولیدکنندگان پوشاک، لباس مجلسی و ورزشی گردهم آمده و در قالب تعاونی ساماندهی شوند و از طریق تعاونی راحت تر محصولات خود را در بازار به فروش برسانند.
وی متذکر شد: شاید افراد به تنهایی در بازارسازی و بازاریابی محصول دچار مشکل شوند، ولی اگر در قالب تعاونی مشاغل خانگی ساماندهی شوند در عرضه محصول تولیدی به بازار موفقتر خواهند بود و در نهایت یک سبد محصول به بازار عرضه میشود.
رئیس اتاق تعاون خراسان رضوی افزود: افرادی که تمایل به ایجاد کسب و کار خانگی نظیر پرورش گل و گیاه آپارتماتی، تهیه رب خانگی یا انواع ترشیجات را دارند می توانند به سمت تشکلهای تعاونی سوق داده شوند تا از این طریق ضمن ساماندهی از طریق تعاونی های مصرف، بازار محصول خود را شناسایی کنند و در صورتی که تعاونی ها به حدنصاب رسیدند یک اتحادیه تعاونی را در حوزه مشاغل خانگی ایجاد کنند و به فعالیت در سطح گسترده تر ادامه دهند.
انتهای پیام