پیشنهاد سرمایهگذاری ۲۰۰ هزار میلیارد تومانی در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره)
مدیرعامل شهر فرودگاهی امامی خمینی(ره) مجموع پیشنهادات سرمایه گذاری در پهنه لجستیکی را ۲۹۰ میلیون دلار و در منطقه آزاد تجاری بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: با بخشی از این درخواستها موافقت شده است و در حال تهیه مدل مالی برای آنها هستیم.
به گزارش ایسنا، سعید چلندری با اشاره به میزان استقبال از سرمایهگذاری در منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) در دولت سیزدهم اظهار کرد: از زمان تصویب احداث منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امامی خمینی (ره) در سال ۹۴، زیرساختها آماده نشده بود و به همین خاطر مورد استقبال سرمایهگذاران حوزه لجستیک قرار نمیگرفت. به همین خاطر در اولین اقدام، قرارداد توسعه زیرساختهای منطقه آزاد تجاری را به جریان انداختیم و یک منطقه ۱۰۷ هکتاری بهعنوان هسته پیشران انتخاب شد که هم اکنون از پیشرفت ۹۰ درصدی برخوردار است.
وی افزود: تا این لحظه پیشنهادات سرمایهگذاری ۲۹۰ میلیون دلاری در این پهنه لجستیکی داریم و از طرفی مجموع درخواستهای سرمایهگذاری در کل منطقه آزاد تجاری شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) به رقمی بالغ بر ۲۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده است که بخشی از آن در پهنههای لجستیکی همچون پوشاک، صنایع هایتک و شهر طلا، پذیرفته شدهاست و کارشناسان ما در حال تهیه مدل مالی آن هستند.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) خاطرنشان کرد: اگرچه میتوانیم طبق بند «الف» ماده ۶۵ قانون مناطق آزاد کشور عرصه و ایان را واگذار کنیم، اما بر اساس قانون نحوه کاربری فرودگاهها اجازه واگذاری عرصه و ایان داده نشده است. لذا بهمنظور تسریع واگذاری زمینها بهصورت BOT یا واگذاری ایان در حال تلاش برای رفع این خلأ قانونی هستیم تا شرایط حضور و فعالیت سرمایهگذاران در شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) تسهیل و تسریع شود.
شفافسازی قراردادها؛ علت اصلی افزایش درآمدها
به گزارش وزارت راه و شهرسازی، چلندری در ادامه مهمترین علت افزایش درآمدهای شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) را شفاف سازی درآمدها عنوان کرد و گفت: درآمدهای شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) از دو منبع نشست و برخواست هواپیماها و شفاف سازی قراردادها حاصل میشود که کفه ترازو از سمت شفاف سازی قراردادها سنگینتر است.
وی با بیان اینکه درآمد شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) نسبت به سال گذشته ۴.۵ برابر شده است، گفت: بهطور مثال قرارداد CIP از ۵۰۰ میلیون تومان در سنوات گذشته به ۵۰ میلیارد تومان، قرارداد پارکینگها از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به ۱۴ میلیارد و فورواردری بار نیز ۷۰۰ برابر فزایش یافتهاست.
رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امامخمینی (ره) با توجه به اقدامات انجام گرفته از رشد هشت برابری درآمدها خبر داد.
چلندری یادآور شد: تمامی قراردادهای مذکور و سایر موارد بر اساس اعلام فراخوان و برگزاری مناقصه منعقد شدهاست و هیچگونه شرایطی از جانب این شرکت بهطرف های قرارداد تحمیل نشده است.
انتهای پیام