چالش هواپیماهای فرسوده فرودگاه امام حل نشد
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مدیرعامل شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) اوایل شهریور امسال با بیان اینکه شرکتهای هواپیمایی باید هواپیماهای از رده خارجشده را تعیین تکلیف کنند خواستار فشار سازمان هواپیمایی کشوری بر ایرلاینها برای انجام این کار شده بود.
سعید چلندری اجاره پارکینگ هواپیما در فرودگاه را ناچیز عنوان کرده و با تهدید شرکتهای هواپیمایی، افزود: 20 هواپیما از رده خارج در محوطه فرودگاه پارک شدهاند که ایرلاینها باید آنها را بهعنوان ضایعات بفروشند.
در پاسخ به این تهدید مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی به تسنیم گفت: شرکتهای هواپیمایی تعدادی هواپیمای اسقاطی دارند که در رهن بانک هستند و امکان تعیین تکلیف آنها تا زمانی که بانک نخواهد، وجود ندارد.
وی افزود: برای تعیین تکلیف این هواپیماها باید ایرلاینهای مربوطه و بانکها با هم به توافق برسند.
سامانی از فراهم شدن امکان بازیافت هواپیماهای فرسوده در همدان خبر داد و افزود: بهتازگی مرکز بازیافت هواپیما با همکاری شهرداری در همدان راهاندازی شده است. این مرکز به ایرلاینها اعلام کرده میتوانند هواپیماهایی که از چرخه پروازی خارج شدهاند را به این مرکز منتقل کرده و در سال اول تخفیفات و تسهیلاتی برای ایرلاینها جهت عدم دریافت هزینه پارکینگ در نظر گرفته شده است.
به گزارش تسنیم، در ادامه محمدی مدیر روابط عمومی شهر فرودگاهی امام (ره) در گفتوگو با تسنیم، افزود: مطابق یکی از تبصرههای شیوهنامه شماره 4908 ابلاغی سازمان هواپیمایی کشوری، هر هواپیمایی که در فرودگاه امام بیشتر از 90 روز پارک است باید حداکثر 2 ماه بعد از ابلاغ شیوه نامه مذکور از فرودگاه خارج شود. یا اینکه برنامه بازیافت هواپیما به سازمان هواپیمایی کشوری اعلام شود.
وی با بیان اینکه هیچکدام از این 2 مورد تا الان اتفاق نیفتاده است، گفت: در این رابطه چندین بار با شرکتهای هواپیمایی مکاتبه کرده و گفتیم که این هواپیماها باید از محوطههای شهر فرودگاهی خارج شود. متاسفانه تا این لحظه ایرلاینها تمکین نکردهاند.
وی در واکنش به اظهارات دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی مبنی بر اینکه این هواپیماها در رهن بانک است، گفت: اینکه در رهن بانک است یا خیر مشکل ایرلاینهاست. در هر صورت این هواپیماها باید از فرودگاه امام و محاوط مرتبط با شهر فرودگاهی خارج شود.
وی یادآور شد: شهر فرودگاهی برای این موضوع در حال مذاکره با سازمان هواپیمایی کشوری است.
وی تاکید کرد: شهر فرودگاهی امام ویترین مدیریتی کشور است و این هواپیماها واقعاً اسقاطی بوده و به هیچ دردی نمیخورند. فقط بدنه این هواپیماها باقی مانده و هر آن چیزی که داخل آن بوده را باز کرده و بردهاند.
به گزارش تسنیم، بیش از 3 ماه از اعلام مذاکره با سازمان هواپیمایی کشوری برای تعیین تکلیف هواپیماهای فرسوده میگذرد، اما هنوز چالش بین شرکتهای هواپیمایی و شهر فرودگاهی پابرجاست.
چلندری مدیرعامل شهر فرودگاه امام خمینی (ره) در جدیدترین اظهارنظر درباره هواپیماهای فرسوده گفته است: در چندین مرحله به ایرلاینها برای جمعآوری هواپیماهای اسقاطی از شهر فرودگاهی اخطارهایی داده شده است.
وی افزود: با کمک و همراهی سازمان هواپیمایی کشوری هر چه زودتر این موضوع تعیین تکلیف خواهد شد.
انتهای پیام/
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید