چرا مصرف فیبر در رژیم غذایی مهم است؟
ارتباط ورزشی:ارتباط ورزشی:به گزارش ایسنا، بدون فیبر، باکتریهای مضر دوستدار قند میتوانند تکثیر شوند. مقدار بالای قند در آبمیوهها نیز رشد این باکتریهای مضر را بیشتر تحریک کرده و تعادل میکروبیوم را بر هم میزند.
علاوه بر این، کاهش مصرف فیبر ممکن است بر متابولیسم، سیستم ایمنی و حتی سلامت روان تأثیر منفی بگذارد.
عدس و لوبیا از اعضای خانواده حبوبات و سرشار از فیبرند. نصف فنجان لوبیای پختهشده، حاوی هشت گرم فیبر است.
لوبیا همچنین منبع خوبی از پروتئین است، بنابراین وقتی آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید با یک تیر دو نشان زدهاید.
بلغور جو دوسر نیز منبع عالی فیبر محلول چسبناک است. یک فنجان بلغور جو دوسر پختهشده، چهار گرم فیبر برای بدن فراهم میکند.
به گزارش دویچه وله، کیوی را هم میتوان در خانواده میوههای دارای فیبر زیاد قرار دهیم. کیوی حاوی ترکیب منحصربهفردی از فیبرها و پلیفنولها است که از طریق اثر پروبیوتیکی و نیز خواص ملین به سلامت روده و باکتریهای موجود در آن کمک میکند. هر کیوی تقریبا دو گرم فیبر دارد. اگر کیوی ارگانیک میخرید، آن را بشویید و سپس با پوست بخورید تا مصرف فیبر خود را به حداکثر برسانید.
آووکادو نیز میوهای سرشار از فیبر است. یک آووکادوی متوسط حدود ۱۰ گرم فیبر غذایی دارد. آووکادو همچنین حاوی چربیهای اشباعنشده مفید برای قلب و ویتامینهای B، C، E و K است.
انتهای پیام
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید