آخرین اخبار

چگونه می‌ توان هزینه پنل‌ های خورشیدی خانگی را کاهش داد؟  



به گزارش همشهری آنلاین، با توجه به این ویژگی‌ها و با توجه به انتظار شما از عملکرد سیستم خورشیدی مورد نظرتان، پنل‌های خورشیدی و سایر تجهیزات موردنیاز برای راه‌اندازی سیستم‌های خورشیدی مانند اینورتر، باتری و شارژ کنترلر را خریداری می‌کنید. در ادامه، هزینه پکیج‌های پنل خورشیدی مختلف به همراه تجهیزات موردنیاز محاسبه شده است که با توجه به میزان برق موردنیاز برای مصارف خانگی گوناگون، با یکدیگر تفاوت دارند؛ مثلا اگر می‌خواهید با راه‌اندازی سیستم خورشیدی‌تان، برق یک دستگاه یخچال ۱۲ فوت، یک دستگاه تلویزیون و ۸ عدد لامپ را تامین کنید، باید سیستم خورشیدی با میزان کیلووات ساعت و میزان ذخیره باتری معینی را راه‌اندازی کنید که پاسخگوی نیازهایتان باشد. پس پیش به‌سوی فهرست هزینه‌های راه‌اندازی و نصب پنل خورشیدی!

سیستم خورشیدی ۱.۵ کیلووات ساعت با ذخیره باتری یک روزه، ۱۸ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان، این سیستم یکی از پکیج‌های خورشیدی سبک خانگی است که می‌توانید برای تامین برق از آنها کمک بگیرید. هزینه راه‌اندازی این سیستم خورشیدی، ۱۸.۸ میلیون تومان محاسبه شده است که البته هزینه نصب پنل خورشیدی محاسبه نشده است. از برق تولیدی این پکیج خورشیدی می‌توانید برای مصارف زیر استفاده کنید: روشن کردن یک دستگاه تلویزیون، روشن کردن ۱۰ لامپ ۱۰ وات، شارژ کردن تلفن همراه، لپ‌تاپ، مودم و وسایل مشابه.

لوازم مورد نیاز

لوازم و تجهیزاتی که در یک پکیج خورشیدی قرار می‌گیرد تا انرژی خورشیدی را به‌صورت برق مورد استفاده قرار دهید، عبارتند از: ۱ پنل خورشیدی ۳۸۵ وات از نوع تک کریستالی، ۲ باتری ژل دیپ سایکل ۱۰۰ آمپر ساعت، ۱ عدد اینورتر یا مبدل ۳۰۰w ۲۴v تمام سینوسی، ۱ شارژ کنترلر ۲۰ آمپر ۲۴ ولتی از نوع MPPT، سازه فلزی برای نصب پنل‌های خورشیدی.

علاوه بر هزینه‌های تجهیزات پنل‌های خورشیدی، باید هزینه نصب این پنل‌ها را هم در ذهن داشته باشید. هزینه نصب پنل خورشیدی بسته به حجم پروژه، موقعیت جغرافیایی سیستم خورشیدی و برخی عوامل دیگر بین ۳ تا ۶ میلیون تومان برآورد می‌شود.

بیشتر بخوانید:

۳ کلید تعیین قیمت نصب پنل

قیمت‌دهی برای طراحی، نصب و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی معمولا براساس کیلووات برق تولیدی توسط پنل‌ها صورت می‌گیرد.

برای این منظور نیاز به اطلاعاتی مانند نوع و میزان برق مصرفی وسایل متکی به پنل‌ها وجود دارد. ضمن اینکه در احداث نیروگاه‌های خورشیدی خانگی برای تولید برق به شبکه نیز معمولا متراژ فضای موجود برای نصب پنل‌ها مدنظر قرار می‌گیرد. در مجموع مهم‌ترین عوامل تعیین‌کننده در قیمت طراحی و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی، عبارتند از:

مساحت محل نصب پنل خورشیدی

مساحت محل نصب پنل خورشیدی مهم‌ترین عامل در تعیین قیمت طراحی و راه‌اندازی پنل‌های خورشیدی است. هر چه فضای بیشتری را برای نصب درنظر بگیرید، تعداد پنل‌ها، تجهیزات جانبی و همچنین سیم‌کشی و اتصالات نیز افزایش پیدا می‌کند. به‌همین دلیل باید هزینه بیشتری بپردازید.

نوع پنل‌های خورشیدی

انواع پنل‌های خورشیدی را می‌توان به ۳ دسته پلی کریستال، مونو کریستال و تین فیلم طبقه‌بندی کرد. پنل‌های پلی کریستال سیلیکونی معمولا در مقایسه با سایرین قیمت بالاتری دارند چرا که راندمان بیشتری را در تولید انرژی برق از خود نشان می‌دهند. علاوه بر این موضوع برند سازنده پنل‌های خورشیدی نیز روی قیمت تمام‌شده این محصول تأثیرگذار است.

شرایط محل نصب پنل خورشیدی

مهم‌ترین عامل تعیین‌کننده قیمت نصب پنل خورشیدی، شرایط محل مدنظر برای جانمایی پنل‌هاست. نصب پنل‌ها روی سطح هموار و صاف نیاز به اجرای استراکچرهای مخصوص دارد. اگر هزینه این استراکچرها را درنظر نگیریم، نصب پنل‌ها روی سطح صاف چندان پیچیده نیست و هزینه کمتری در مقایسه با نصب آنها روی سقف شیب‌دار ساختمان‌ها دارد.

منبع خبر: همشهری آنلاین

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا