انرژی

کاهش ٥ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق با استفاده از ابزارهای نوین



کاهش ٥ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق با استفاده از ابزارهای نوین

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ، در دوره آموزش تعالی مدیران عامل شرکت‌های توزیع نیروی برق کشور، این گردهمایی را فرصتی مغتنم برای پیشبرد موضوعات مشترک مرتبط با صنعت توزیع برق عنوان کرد که از سوی معاونت هماهنگی توزیع توانیر به منظور هماهنگی، هم افزایی و به روز رسانی موضوعات تدبیر شده است.

وی همچنین بر لزوم ایجاد تغییر در فضای اطلاع‌رسانی تاکید کرد و گفت: در فضای فعلی نمی‌توان با اتکا به راهکارهای پیشین تأثیرگذار بود.

کردی خاطرنشان کرد: شرکت‌های صنعت برق باید این فضا را درک کرده و برای حرکت سریع و مؤثر در این محیط برنامه‌ریزی داشته باشند و آن را جزئی از فعالیت‌های آتی خود در نظر بگیرند که می‌تواند در عین سودآوری، به نوعی موجب بهبود عملکرد و نگرش‌ها شود.

به گفته وی، در نظر دارد با استفاده از ابزار و فناوری‌های دیجیتال و همکاری شرکت‌های توزیع نیروی برق حداقل ٥ میلیارد کیلووات ساعت مصرف برق خانگی را در ایام اوج بار تابستان بر اساس تعداد مشترکان، میزان اوج بار منطقه، ضرایب استانی و سایر شاخص‌ها از طریق اقدامات فرهنگ‌سازی کاهش دهد.

کردی موضوع مدیریت مصرف برق طی دو سال اخیر را از سبک و اسلوب مشخصی برخوردار دانست که طی سال‌های ١٤٠١ و ١٤٠٢ با حداقل تبعات اجتماعی و سیاسی همراه بود و به کسب دانش و روشی انجامید که قابل ارزیابی است.
مدیرعامل توانیر اقدامات انجام شده در رؤیت و کنترل پذیری مصارف کشاورزی را قابل تقدیر عنوان کرد و از کفایت اقدامات در بخشهای صنعتی، تجاری، عمومی، اداری خبر داد که هنوز با شرایط مطلوب فاصله دارد و برای بخش خانگی نیز با توجه به بالا بودن حساسیت این بخش و تنوع اقلیمی، فرهنگی و… کفایت لازم ایجاد نشده است.

کردی فرهنگ سازی مدیریت مصرف برق را مستلزم آموزش و اطلاع‌رسانی عنوان کرد و افزود: در حالی که اقدامات فرهنگ سازی و مدیریت مصرف باید از پایداری برخوردار باشد، این اقدامات در اغلب موارد تأثیر مقطعی و گذرا دارد.

کردی با اشاره به نقش لوازم اندازه گیری هوشمند در پیشبرد اهداف و برنامه‌های مدیریت مصرف، ضرورت توسعه ساختارهای نرم افزاری در کنار توسعه سخت افزاری شبکه را مورد توجه قرارداد و بر اهمیت تجزیه و تحلیل و پردازش داده‌های صنعت برق تاکید کرد.
وی استفاده از روش‌های فرهنگی در این مسیر را متضمن بهره‌گیری از انواع مدل‌ها ذکر کرد که مبنای آن تشویقی و پاداش محور است و به مراتب هزینه‌های کمتری نسبت به اقدامات سخت افزاری و احداث نیروگاه و خطوط برای صنعت برق در پی خواهد داشت.



منبع مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا