آخرین اخبار

🔸 خشکه کاری برنج در مازندران گسترش نیافت

4634806 - خشکه کاری برنج در مازندران گسترش نیافت

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمد موسوی بعدازظهر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با بیان این‌که وضعیت منابع آبی مازندران امسال نسبت به سه سال گذشته شرایط بهتری پیدا کرده است، گفت: بارش‌های خوب ماه‌های اخیر و افزایش ذخیره سدها و آب‌بندان‌ها نباید سبب شود که فراموش کنیم در یک دهه اخیر حجم آب سفره‌های زیرزمینی ما کاهش یافته است.

وی خاطرنشان کرد: شرایط آبی بهتر نباید عاملی باشد که به فرهنگسازی در زمینه مدیریت مصرف بی‌توجه باشیم.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مازندران تصریح کرد: ما با وجود استفاده از دستگاه‌ها و ماشین‌آلات جدید، در شیوه کشاورزی هنوز سنتی هستیم و لازم است که با همراهی خود کشاورزان به سمت تغییر الگوی کشت و استفاده از شیوه‌های کم‌آب‌بر کشت حرکت کنیم.

موسوی با اشاره به ظرفیت مازندران برای انجام خشکه‌کاری برنج و نتیجه‌بخش بودن این شیوه از کشت در استان، اظهار کرد: خشکه‌کاری در شرق استان از چند سال پیش آغاز شد، اما گسترش نیافت که در این زمینه لازم است تا با همراهی مراکز ترویج کشاورزی و مشارکت خود کشاورزان گام‌های بیشتری برداشته شود.

وی گفت: شرایط اقلیمی تغییر کرده و باید با رعایت اصول مصرف بهینه آب تلاش کنیم تا با حفظ ذخایر آبی، برای خشکسالی‌های احتمالی در سال‌های آتی آمادگی داشته باشیم و با اصلاح الگوی کشت و مدیریت مصرف آب، سازگاری با کم‌آبی را جدی بگیریم.

منبع:مهر



لینک منبع اصلی خبر

لینک خبر در ارتباط اقتصادی

این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا