16 آذر، یکی از ایام الله در راه استیلای دین و مقابله با زورگویی بود
به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، در خطبه اول نماز جمعه این هفته، 16 آذر تهران که در مصلای امام خمینی(ره) برگزار شد، ضمن توصیه خود و دیگران به رعایت تقوای الهی، گفت: تقوا در تمام جبهه ها حفاظ قلب و جامعه است در آیه 125 سوره «آل عمران» آمده است: «بَلَى إِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا وَيَأْتُوكُمْ مِنْ فَوْرِهِمْ هَذَا يُمْدِدْكُمْ رَبُّكُمْ بِخَمْسَةِ آلَافٍ مِنَ الْمَلَائِكَةِ مُسَوِّمِينَ»؛ خداوند خیلی شفاف عنایت الهی را در بعد امدادهای غیبی برای مجاهدین فی سبیل الله با عدد و رقم فرموده است. صبر و تقوا دو بال، اهرم و دو دژ مستحکم است که اگر این دو را داشته باشید خداوند شما را به 5 هزار ملک نشان دار، مدد می کند. در روایات است که نشانه این ملائکه برای حضور در برخی از جنگ ها که خداوند ضعف عِدّه و عُده مجاهدین را با ملائکه جبران کرد، این بود که عمامه سفید داشتند.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به سالروز شهادت بزرگ مادر دلسوز امت، افزود: تمام دغدغه حضرت فاطمه زهرا (س) نجات امت بود. امامت برکت امت، نور غذای زندگی امت، رشته اتصال امت به خدای امت، واسطه فیض، پدر، حامی، راهنما، حکیم است. امامت مسائل را آنگونه که هست از جانب خداوند می گیرد و به خلق منتقل می کند. نفی امامت خیانت به بشریت و سعادت اخروی و دنیوی است.
وی بیان کرد: لذا میبینم هم در دوران جنینی ایشان خود را با مددهای غیبی در جبهه میبیند و خود را در دوران قربت و شرارت بیامان مشرکین، امید میدهد. مادر حضرت زهرا(س) از میزان ایذاء مشرکین بر پیامبر(ص) در فضای حزن بود اما فاطمه زهرا(س) صدایش در گوش مادر، خدیجه کبری طنین میاندازد که «مادر محزون نباش، پدر من تنها نیست. خدا با اوست». در جای جای زندگی حضرت زهرا(س) عنایت خداوند به این بانو را می توان دید و ملائکه برای خدمت در خانه فاطمه(س) مشرف بودند.
حجتالاسلام صدیقی با اشاره به فرمایش حضرت پیامبر(ص) درباره حضرت فاطمه(س) «اما دختر من رسول خدا که فاطمه باشد، قلب و جوارح او را لبریز ایمان و یقین قرار داده است»، افزود: خداوند به هر کسی یک دل داده است و آن دل را تنهابه یک دلبر میتوان داد و قلب را نباید تجزیه و آلوده کرد. سعی کنیم اغیار را از خانه یار و دلمان بیرون کنیم. قلب هنگامی پاک است که به صاحب خانه سپرده شود. خانه اگر در اختیار صاحب خانه باشد آباد، مزین، منظم است اما اگر بی صاحب شد یا در اختیار دشمن قرار گرفت، این خانه کانون تمام فتنهها، شورشها، اعتیادها و اعمال شنیع خواهد شد.
خطیب جمعه تهران اظهار کرد: قلب خانه خداست، خانه را به صاحب خانه بدهیم و غیر از صاحب خانه را در این خانه راه ندهیم. خداوند دید فاطمه سنگرنشین عبودیت و عاشق معبود خود از نظر جسمی توان اداره این خانه پررفت و آمد را ندارد. لذا خداوند فرشتگان را به کمک ایشان فرستاد.
وی با اشاره به آیه «إِنَّ الَّذِینَ قالُوا رَبُّنَا اللّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا تَتَنَزَّلُ عَلَیْهِمُ الْمَلائِکَةُ أَلاّ تَخافُوا وَ لاتَحْزَنُوا وَ أَبْشِرُوا بِالْجَنَّةِ الَّتِی کُنْتُمْ تُوعَدُونَ» تصریح کرد: کسانی که موحد شدند و به توحید الهی ملتزم شدند نه صرفا زبانی بلکه هم در دل آن را باور دارند و هم جوارح زندگی کردن آنها را با خدا را فریاد میزند، میگویند مالک، مربی و صاحب ما الله است و استقامت کردند، فرشتگان بر آنها نازل می شوند. اگر فردی در زندگی با خدا بود، چشم، زبان، قلم، قدم و داد و ستد او با خدا و تحت حمایت الهی بود، خداوند چندین وعده به مؤمنینی که سبک زندگی آن الهی و دینی است، داده است و در لحظه فراغ و احتضار، گروهی از فرشتگان بر او نازل میشوند.
حجتالاسلام صدیقی با تأکید بر اینکه جنگ و ناامنی نگران کننده و امنیت سرمایه است، ادامه داد: بنابر آیه فوق ملائکه به آن فرد موحد میگویند نگران نباش تو را به جهنم نمیبرند. اولین بشارت این ملائکه، امنیت است لذا شکر این امنیت، لازمه وجدانی و انسانی ماست و خداوند روزی را نیاورد که ناامنی باشد.
امام جمعه موقت تهران گفت: اولین بشارت فرشتگان به انسان مؤمن با زیست اسلامی این است که میگویند «أَلاّ تَخافُوا» امنیت را برای شما تضمین شده قرار می دهیم و بعد میگوید «وَ لاتَحْزَنُوا»؛ نترسید.
وی با تأکید بر اینکه یکی از منابع علمی حضرات معصومین(ع) مصحف حضرت فاطمه(س) است، گفت: ایام سوگ و شهادت حضرت زهرا (س) است و همه شما عزادار هستید و داغ دختر پیامبر(ص) بر قلب شما سنگینی می کند. برای حضرت علی(ع) سخت ترین روزگار دیشب بود که خاطره حضرت زهرا(س) را در مسیر ولایت که هم سلامتی، هم پهلو و هم بازوی خود را فدا کردند، با خود مرور می کردند.
حجتالاسلام صدیقی در پایان خطبه اول به ذکر مصیبت حضرت زهرا(س) پرداخت.
بنابراین گزارش، حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی در خطبه دوم نماز جمعه تهران ضمن توصیه به رعایت تقوای الهی، گفت: خداوند در مورد تقوا در قرآن آیات متعددی را بیان فرموده که جزء ضرورتهای سعادت بشری است و لذا خداوند به هر مناسبتی توصیه به تقوا کرده است و گاهی این تعبیرات تکیه بر برجستگی فوق العاده میکند «يَـٰٓأَيُّهَا ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ ٱتَّقُواْ ٱللَّهَ حَقَّ تُقَاتِهِۦ وَلَا تَمُوتُنَّ إِلَّا وَأَنتُم مُّسۡلِمُونَ/ وَٱعۡتَصِمُواْ بِحَبۡلِ ٱللَّهِ جَمیعا وَلَا تَفَرَّقُواْۚ». تقوای حداقلی را قانع نشوید. تقوا را در حد اعلی بخواهید.
وی با تأکید بر اینکه تقوا، لباس زیبایی است، ادامه داد: لباس تقوا، بهترین لباس است. سعی کنید پوشش کاملتان تقوا باشد. این نشان می دهد اگر همیشه شما رعایت تقوا را در گفتار، رفتار و تعامل و برخورد با دیگران داشته باشید و خدا را همواره در نظر بگیرید و حریم الهی را حفظ کنید، خداوند متعال شما را عاقبت به خیر می کند. اگر دوست دارید اختلاف بین شما، شما را به آتش جهنم دنیا مبتلا نکند، باید تقوا داشه باشید. تقوا انسان را از ظلم، تعرض، بد زبانی، بددهنی و مزاحمت ها حفظ میکند چراکه همدلی از همزبانی بهتر است و آن هنگام اتحاد پیش میآید.
امام جمعه موقت تهران با اشاره به 16 آذر و روز دانشجو، افزود: وجه تسمیه این روز با روز دانشجو این است که آمریکا به ملت ایران اهانت و تحقیر کرد. به انتخاب مردم توجه نکرد. فرد نالایق را تحمیل کرد. سلطان و سلطنت را تحمیل کرد و دین و دنیای مردم را با خطر مواجه کرد. بعد از کودتای 28 مرداد و در پی اولین سفر نیکسون، معاون اول رئیسجمهور آمریکا، جامعه دانشجویی اعتراض کردند و علیه او شعار دادند و مزدوران حکومتی، استبدادی، کودتایی و سلطنتی به خانه امن دانشجویان یورش بردند و آنجا را به خاک و خون کشیدند. 16 آذر، یکی از ایام الله در راه استیلای دین و مملکت مقابله با زورگویی و تحمیل بود.
حجتالاسلام صدیقی به فریاد جوانان و نثار خون ها در این راه اشاره کرد و گفت: دانشجویان برگ زرینی در مقابله با استکبار و استبداد را در کارنامه خود دارند. بنابراین باید تا دانشجو هستند این روحیه استکبارستیزی، بصیرت، دشمنشناسی، سازش ناپذیری با دشمن را همراه خود داشته باشند.
وی بیان کرد: مقام معظم رهبری در جمع دانشجویان در یکی از صحبتهایشان فرمودند «شما افسران جنگ نرم هستید»، چه مدال و نقطه روشنی، چه مسیر و آدرس کارگشایی که دانشجو تا دانشجو است باید دانشجو باشد و وقتش را تضییع نکند. دانشجو در ارتقای درجات علمی کشور باید به جاهای بالا برسد که در این رابطه شورای عالی انقلاب فرهنگی و حجتالاسلام خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، مطالب مهمی درباره نقش این شورا در این راستا مطرح کردند.
خطیب موقت تهران با تأکید بر اینکه شورای عالی انقلاب فرهنگی، مهندسی فرهنگی جامعه را برعهده دارد، ادامه داد: این شورا حفاظت از انقلاب و پایش ارزشهای دینی را برعهده دارد و مسیر را برای ارتقای علمی باید هموار کند و دانشجویان و دانشمندان را در تراز انقلاب اسلامی به قله برساند. ما در بحث علمی این کشور هزینه کرده ایم، خونها نثار کرده ایم و شهدای فراوانی را نثار این عزت و استقلال کرده ایم. استقلال و عزت بدون علم، دانش و تخصص مفید فایده نخواهد بود.
حجتالاسلام صدیقی ادامه داد: این دانشجویان که سر سفره خون شهدا نشسته اند در کنار علم باید یک بال دیگر برای پرواز داشته باشند که همان بال ایمان است. دانشجو باید مؤمن، پارسا و برای مردم امیدآفرین و نقش آفرین باشد. دانشجو نباید آگاهیهای علمی، سیاسی و اجتماعی خود را راکد نگه دارد بلکه باید آنها را به روز کند، دوست و دشمن را بشناسد. دانشگاهها مبارزه با هر چیزی که ما را وابسته فرهنگی به بیگانگان میکند چون کشف حجاب، بی بند و باری و ایجاد اختلاف و شکاف در دانشگاهها، باشگاههای سیاسی و جنگهای جریانی راه بیندازند.
خطیب جمعه تهران اظهار کرد: در دانشگاهها امروز هم افرادی هستند که در سنگر علم و دانش قوی و مستحکم هستند و هم با تشکلهای مذهبی چون هیئتهای حسینی و فاطمی در ارتباط هستند و در مناسبتهای مختلف تعظیم شعائر می کنند. امام حسین(ع) در دانشگاه های ما خیمه زده است. حضرت زهرا (س) در دانشگاه های ما مادری می کند و گروهی قدر این مادر را می دانند. دختران دانشجو و بانوان کرسی نشین دانشگاه، سبک زندگی فاطمی را سرلوحه کار خود قرار داده و این باید گسترش پیدا کند.
وی به بحران سوریه اشاره و تصریح کرد: مسئله سوریه امروز یکی از حساسترین نقاطی است که در تاریخ برای ما پیش آمده است. سوریه از لوث وجود تکفیریهای آمریکا و انگلیس و اسرائیل خلاص شده بود، جای شهید سلیمانی و سایر شهیدان که با رشادت و عشق به شهادت رفتند و شهید محسن حججی که در این مصاف، خوش درخشید و برای طبقه ضعیف، الگو شدند، خالی است. شهید حججی فرمانده نبود، امام(ره) را ندیده بود، استاد سیر و سلوک نداشت و حجتالاسلام نبود اما ببینید چطور خوش درخشید و با روحیه و عشق به دیدار خدا رفت. این خونهای پاک، لوث وجود اشرار را در منطقه پاک کرده بود و نه تنها امنیت منطقه بلکه امنیت جهانی را با برکناری این تکفیریهای خونخوار نادان تحت فرمان اسرائیل و امریکا، به وجود آوردند.
امام جمعه موقت تهران افزود: هم ملت ما و هم وزیر امور خارجه ما در سفر به سوریه اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران در کنار مقاومت و سوریه ایستاده است و هم آمادگی جوانان که در تاریخ ما را برجسته کرده است، حکایت از این دارد که با این همه روحیه فداکاری و ایثار با ارتباط معنوی با خدا و هم تضرع به پیشگاه خدا، آمادگی عزیمت برای خاموشی این آتش را داریم.
حجتالاسلام صدیقی در ادامه به مسئله مذاکره با آمریکا اشاره کرد و گفت: آمریکا نسبت به تمام تعهدات خود در طول تاریخ با ما عهدشکن بوده است. آمریکا برای مذاکره با ایران صلاحیت خود را از دست داده است. او مذاکره نمیکند بلکه باج میگیرد. در مسئله آزاد کردن گروگانها به تعهد خود عمل نکرد. در وساطت ایران در جریان آزادی گروگان ها در لبنان قرار بود اموال ما را به ما برگرداند اما این کار را نکردند. دشمن برجام را پاره کرد و از دایره تعهد خارج شد. مگر چندین بار آدم میخواهد از یک سوراخ گزیده شود.
وی بیان کرد: هیچ گاه در مذاکره با آمریکا عزتی کسب نکردیم و در هیچ تعهدی با ما، آنها به ضوابط بین المللی پایبند نبودند. اینها انسان های یاغی هستند و منطق آنها زور است و از تمام ملت های ضعیف تر باج میخواهند. امروز در مسئله هسته ای اگر کوتاه بیایید مسئله سلاح های دفاعی و حقوق بشر را مطرح می کنند در حالی که خود ناقض حقوق بشر هستند. حقوق بشر را دین ما آورده خون شهدا تضمین کرده است. ما انسانیت و بشریت را می دانیم و به آن پایبند هستیم اما آنها همواره قانونشکن، عهدشکن و زورگو هستند و ایران تا به امروز در دوران طلایی انقلاب با نثار خون پاک شهدا زیر بار ننگ آمریکا نرفته و هرگز نخواهد رفت.
انتهای پیام
لینک منبع اصلی خبر
لینک خبر در ارتباط اقتصادی
این خبر توسط موتور ارتباط اقتصادی جمع آوری شده است در صورت مغایرت اطلاع دهید