کشاورزی و دامپروری
افزایش ۳۹ درصدی جوجه ریزی در آذربایجان شرقی
به گزارش خبرگزاری مهر، مسعود رئوف با بیان اینکه نیاز روزانه استان ۳۰۰ تن گوشت مرغ است، گفت: میزان جوجهریزی انجام شده در خرداد ماه سال جاری با افزایش یاد شده نسبت به جوجه ریزی ماه قبل روبهرو بوده و تاکنون متوسط تولید روزانه یا هفتگی گوشت مرغ در آذربایجان شرقی بیش از نیاز استان است.
وی افزود: میزان جوجه ریزی یاد شده در واحدهای مرغداری گوشتی استان در خرداد ماه سال جاری به مقدار تعهد استانی تعیین شده رسیده و به اندازه کافی، تولید گوشت در مرداد ماه فراهم شده است.
وی ادامه داد: میزان جوجه ریزی در خرداد ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل هم ۱۷ درصدی افزایش دارد.
رئوف گفت: پیش بینی میشود با این روند جوجه ریزی هیچ مشکلی از بابت تأمین گوشت مرغ مصرفی مورد نیاز استان در ۲ ماه آینده وجود نداشته باشد.