سنتی بودن یکی از مشکلات کشاورزی خوزستان است
به گزارش خبرنگار مهر، سید رحمت الله پریچهر بعد از ظهر امروز دوشنبه در جلسه هماندیشی و آغاز به کار کمیته بهرهوری کشاورزی خوزستان بیان کرد: کمیته بهرهوری در استان به موازات این کمیته در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل میشود که پس از شکلگیری این کمیته در استان و کارگروههای زیر مجموعه در شهرستانها، بر اساس نظامنامه صادر شده وظایف هر کدام از اعضا به تفکیک مشخص خواهد شد و نظارت بر حسن انجام کار و تعهدات نظامنامه بر عهده مسئول بهرهوری وزارت جهاد کشاورزی خواهد بود.
وی بر تلاش برای ارتقای بهرهوری محصولات کشاورزی به صورت کمی و کیفی تاکید کرد و افزود: با توجه به اهمیت سلامت محصولات کشاورزی تلاش می شو با ارتقای بهرهوری کمی و کیفی در این محصولات علاوه بر دستیابی به رشد تولید و امنیت غذایی نیز سلامت جامعه را ارتقا یابد.
پریچهر به همکاری بخشهای مختلف از جمله گندم بنیان و بخشهای تحقیقاتی در کمیته بهرهوری اشاره کرد و گفت: سنتی بودن کشاورزی یکی از مشکلات در این بخش است که با افزایش نفوذ دانش در این عرصه میتوان در راستای رفع این مشکل گامهای مثبتی برداشت.
رئیس جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه برای تشکیل این کمیته باید از هر بخش یک نماینده معرفی شود، گفت: تشکیل کارگروههای شهرستانی به موازات کمیته استانی و برگزاری جلسات به صورت مستمر و مرتب برای پیگیری مصوبات کمیته و کارگروهها بسیار مهم و حائز اهمیت است.
پریچهر گفت: با توجه به نیاز و شرایط آب و هوایی استان خوزستان برای تأمین پروتئین مورد نیاز مردم، تولید بیش از پیش گندم و مرغ گوشتی باید در دستورالعمل کمیته بهرهوری گنجانده شود.
وی از ارتقای تولید به عنوان نسخه شفابخش در بخش کشاورزی نام برد و اضافه کرد: امید میرود با تشکیل کمیته بهرهوری و در خوزستان بتوان تولید انواع محصولات کشاورزی را به حداکثر رسانده و گامی مثبت در راستای خودکفایی و امنیت غذایی برداشت.
رئیس جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امید است با همکاری و هم افزایی حوزههای تحقیقاتی، دانشگاهها، شرکتهای دانش بنیان، نخبگان بخش کشاورزی، بخش خصوصی و اتاق اصناف شاهد ارتقای بهرهوری و به تبع آن رشد تولید در استان باشیم.