کشاورزی و دامپروری

همکاری ایران و ازبکستان در حوزه علمی بخش کشاورزی توسعه می یابد



به گزارش خبرنگار مهر، مشارکت با همتایان بین‌المللی و همکاری با کشورها ریسک پذیری فعالیت‌ها را کاهش داده و نیاز نخواهد بود راه‌هایی که پیش تر از سوی کشورها مورد آزمون قرار گرفته دوباره تجربه شود. توانمندی در برخی حوزه‌های فرصت‌های خوبی در اختیار کشور قرار داده تا به گسترش مشارکت‌های بین‌المللی بپردازد. تضمین و تأمین امنیت غذایی یکی از مهم‌ترین موضوع‌های مطرح در بخش کشاورزی بوده و کشورها در همکاری با یکدیگر ضمن بهبود روش‌های کشت، می‌توانند در حوزه کشت فراسرزمینی نیز با یکدیگر همکاری داشته باشند.

سازمان تحقیقات، آموزش و کشاورزی از زیرمجموعه‌های وزارت جهاد کشاورزی فعالیت‌های علمی و فنی این حوزه را برعهده داشته و به دنبال ارتقا روش‌های کشت در ایران است. رئیس سازمان تات در سفری که به تاشکند پایتخت داشته در دیدار با رئیس مرکز تجاری ایران و ازبکستان، بر توسعه همکاری‌های علمی و فنی در زمینه کشاورزی تاکید کرد. به گزارش سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، معاون وزیر و رئیس سازمان این سازمان با اشاره به ظرفیت بالای سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی برای همکاری با مجتمع تجاری مرکز ایران و ازبکستان گفت: مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور ظرفیت بالایی در سازمان است و با توجه به توانمندی که این مؤسسه دارد می‌تواند مشاور خوبی جهت توسعه ماهیان خاویاری باشد.

مجتبی خیام نکویی همچنین بر سرمایه‌گذاری ایرانیان در زمینه کشاورزی خصوصاً انتقال دانش مینی تیوبر سیب زمینی تاکید کرد.

در این دیدار رئیس مرکز تجاری ایران و ازبکستان نیز با اشاره به ظرفیت‌های بزرگ سرمایه‌گذاری در کشور ازبکستان گفت: این مجموعه بیش از دو ده است که فعالیت دارد و پرورش آبزیان از جمله ماهیان گرمابی در استان نوایی از مهمترین فعالیت‌های این مرکز تجاری ابه شمار می‌رود.

بنا بر این گزارش، سیدمجتبی خیام‌نکویی در ادامه سفر به ازبکستان، از خانه نوآوری این کشور بازدید کرد و با اشاره به توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در ایران موفقیت این خانه نوآوری را در گرو آشنایی بیشتر با ظرفیت‌های فنی و علمی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی دانست.

خانه نوآوری ازبکستان یک شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه‌های تجهیزات پزشکی، معدن و انرژی تجدیدناپذیر بوده و مهم‌ترین اولویت کاری آن انتقال دانش و تکنولوژی ساخت ماشین‌آلات کشاورزی و اقتصادی کردن محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان است.



منبع :مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا