آخرین اخبار

پیشنهاد معلم و مخترع ایلامی برای جبران کمبود سرانه هنرستان‌ها



پیشنهاد معلم و مخترع ایلامی برای جبران کمبود سرانه هنرستان‌ها

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا؛ «حمزه کاظمی»، اظهار کرد:  ضرورت تامین هزینه مالی هنرستان و افزایش سرانه امری غیرقابل انکار و اهمیت این شرط برای هنرستان بسیار بیشتر از سایر مدارس است و علت آن نیز مربوط به هزینه‌های تامین مواد اولیه، ابزار، تجهیزات، وسایل آزمایشگاهی، ساخت ایده و برگزاری مسابقات علمی، فنی و مهارتی است.

این مخترع ایلامی تاکید کرد: اما آن گونه که مشخص است  بودجه هنرستان محدود و در حد مدارس دیگر است که حتی کفاف تهیه ملزومات اداری را نیز نمی‌دهد و این فقر مالی دست مدیران برای انجام وظایف ذاتی هنرستان را بسته است.

وی  تاکید کرد: با توجه به این شرایط  یکی از پیشنهاداتی که به نظر می‌رسد  کارگشا باشدف  درآمدزا کردن هنرستان‌ها است  تاعلاوه بر بی‌نیاز شدن مالی هنرستان‌ها، بر تجربه و مهارت هنرجویان نیز تاثیر مثبتی خواهد داشت.

کاظمی در پاسخ این سوال که چگونه درآمدزایی را به هنرستان بیاوریم؟ گفت: در ابتدای اجرای هر برنامه‌ای نیاز به سرمایه‌گذاری اولیه وجود دارد و پس از آن فرایند درآمدزایی شروع به کار خواهد کرد برای مثال برای هنرجویان رشته مکانیک خودرو، مرکز معاینه فنی احداث شود یا یک واحد تعمیراتی که وظیفه آن تعمیر خودروهای ادارات است، احداث شود.

وی ادامه داد: یا برای هنرجویان رشته ساخت و تولید سفارش ساخت قطعه از کارخانه‌های تولیدی گرفته شود، برای هنرجویان رشته برق قرارداد تعمیر سیستم برق ساختمان‌های اداری و… منعقد شود و  هنرجویان رشته خیاطی لباس‌هایی بدوزند که در فروشگاه‌ فرهنگیان و سایر فروشگاه‌ها اداری و غیر اداری به فروش برسد، و به همین منوال برای تمامی رشته‌ها سفارش کار گرفته شود.

این و مخترع ایلامی تاکید کرد: این فرایند نه تنها به غنای مالی هنرستان منجر می‌شود بلکه در توسعه آموزشی آن نیز تاثیر شگرفی خواهد گذاشت و  نیاز است که مسئولان امر از این جهت نیز به موضوع هنرستان‌ها نگاه ویژه کنند که بتوان خروجی بهتری را از هنرستان گرفت.



منبع اقتصاد آنلاین

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا